elfiko
lipcowe mamy ´05
cześć Asiu :-)czesc maniulka
czesc elfiku :-) :-)
ale mnie bili raczka...miałam szczepionke na wzw ałaaaaa
całusek w rączke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć Asiu :-)czesc maniulka
czesc elfiku :-) :-)
ale mnie bili raczka...miałam szczepionke na wzw ałaaaaa
Jak byłyśmy troche młodsze, jeszcze przed naszymi slubami( bo wychodziłyśmy za mąz w tym samym roku, ja w marcu a moja siostra w czerwcu) to sobie tak marzyłyśmy o tych chwilach kiedy obydwie bedziemy miały dzieci , jak siue beda bawic razem, dorastać :-(Dziewczyny jak dobrze wszystko pójdzie to juz za 11 tygodni zostane ciocią!!!!!!!!!!
łaaa juz sie doczekac nie moge ale jest tez druga stona medalu
na sama myśl ze tego maleństwa nie bede miec obok siebie na codzien żeby wpaśc do siostry od tak z wizytą, coś pomóc przy maluszku to mi smutno bardzo buuuuuu:-(
Mellciu Juleczka sie ślicznie uśmiecha na fotkach w galerii
juz pedze z pomoca
wklej ta fotke przez imageshack i wybierz rozmiar 320x240 wtedy bedziesz miąła taki rozmiar jak ja tylko jak bedziesz zaznaczac tego ptaszka żeby rozmiar 320x240 zaznaczyc to zaznacz tez tego przy remove size/resolution bar from thumbnail?
jesli beda te dwa ptaszki zaznaczone i wybrany rozmiar 320x240 to wyjdzie dokładnie takiej wielkosci fotka jaka ja mam przy suwaczku