reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

ale mnie łoś wkurzył od rana :wściekła/y:
jak tylko ktos obcy prosi go o pomoc to zaraz pedzi a ja sie o wszystko musze prosic po 50 razy zanim łaskawie sie doczekam :wściekła/y:
dzisiaj ma jeden dzień wolny , w domu pełno takkich pierdułek do zrobienia typu przykleic kafelke w korytarzu bo sie załamała, naprawić kran w łazience , naprawic kontakt
a on od rana tylko kawa, komputer i nic wiecej :wściekła/y:
wychodziłam z Weronika na spacer to już siedział , wracam po 1,5 godziny a on nawet talerza po sniadaniu nie wyniósł
powiedziałam mu ,ze bede go wychowywac tak jak Weronike
codzinenne po 100 razy bede powtarzac to samo jak inaczej nie dociera :wściekła/y:

reklama
Alez dziekuję :elvis: :elvis: :elvis: ja bym ta foteczke bardzo chcial powiekszyc na taka jaka masz Ty Elfinko, ale nei wiem jak:baffled: Moze jakas wskazowka, bede ogromnie wdzieczna. Nie pomniejszalam jej na kompie tylko w tinypic'ku samo mi ja zredukowalo i po wstawieniu taka malenka wyszla:dry:
juz pedze z pomoca
wklej ta fotke przez imageshack i wybierz rozmiar 320x240 wtedy bedziesz miąła taki rozmiar jak ja tylko jak bedziesz zaznaczac tego ptaszka żeby rozmiar 320x240 zaznaczyc to zaznacz tez tego przy remove size/resolution bar from thumbnail?
jesli beda te dwa ptaszki zaznaczone i wybrany rozmiar 320x240 to wyjdzie dokładnie takiej wielkosci fotka jaka ja mam przy suwaczku :tak:

aaa..dlaczego Edzia zyczyla Wesolych Swiat?:eek: to co do Swiat jej tu nie bedzie :-( czy sa po drodze jakies inne jeszcze swiata??:confused:

fuuu nie dobrze mi :baffled: ...no to mam za swoje :eek: :-p :zawstydzona/y: :rolleyes2: :ninja2: :huh:

obrzaralm sie ....
hehe Maniula ty obżartusie słodyczowy :-D ja tez taka jestem, jem az mnie zemdli bleee
ale teraz mój post nadal trwa i juz jako tako mi z tym dobrze :-p
a Edzia mówiła Wesołych swiat bo jest świeto zmarłych jutro i zaduszki :tak: a to tak żartem pewnie napisała
pojechali do Jej mamy a potem do Zakopca ale wróci do nas za jakis czas :tak:
Jeszcze mam pytanie z innej beczki czy pamietacie czy witamine C w ciazy mozna zarzywac? - bo juz nie wiem czym jeszcze sie wspierac?

można wit c w ciazy zażywac Aniu :tak:

dzis za to bylismy z GAba u dermatologa bo od czerwca do teraz ma jakas wysypke i padlo podejrzenie o alergie :-( ale okazalo sie ze ti tylko wrazliwa skora i czasami podobno tak reaguje na rozne zapachy itd :szok: :baffled: mam tylko nadzieje ze z wiekiem jej minie
maniu ja własnie ma taka wrażliwa na zapachy skóre, co chwila mi wyskakuja takie bąble czerwone a po jakis czasie znikają
a na przedramionach i w zgięciu łokci mam cały czas taka kaszke jakby w kolorze skóry :baffled:
mam to juz ładnych kilka lat i już sie przyzwyczaiłam a tez na początku były podejrzenia o rózne alergie

A tymczasem w galerii:

Zdjęcia Julki bardzo żywe i radosne. Jak na amatorkę, kuzynka robi świetne fotki :tak: Podoba mi się zwłaszcza ujęcie pierwsze :-)

Gabi, Gabi, Gabi...To pewne, że złamie niejedno męskie serce. Rośnie nam na forum kolejna piękność. Po mamusi- ślicznie wyglądasz Maniu w czarnym golfiku i okularkach ;-)

Kubuś tym razem wyszedł niezwykle poważnie i dostojnie. Taki uroczy, jesienny bąbel ;-)

Tymik jest coraz ładniejszy...Ma bardzo ładną, wyrazistą oprawę oczu. Fajny facet z niego będzie:tak:

A Weronika, o niej można by napisac poemat...Zabrzmi to głupio, tym bardziej, że piszę o niej same pochlebstwa, ale jak ją widzę, za każdym razem przypomina mi mnie sprzed 25 lat :cool2: Jakaś taka podobna do niej byłam...:elvis:

podpisuje sie pod słowami Iwonki a za komplementy dla moego szkraba dziekuje :elvis:

Cześć dziewczyny. Melduję się z kawą i ciastem weselnym :-)

Czytam...

łaaa takiej to dobrze :tak: ciasto weselne mniam :-p

i ja o swicie ;-) melduje sie

przezta zmiane czasu maludy budza sie o 6 :baffled: :sick:

Dziekuje za mile slowka :tak: :elvis: tak milo od samego ranka :tak:

bedzie fajny dzien :tak:

cześc Maniu !!
Wy dopiero wstajecie a u nas juz za dwie godziny ciemno będzie :szok:
co do zmiany czasu to Weronika tez wstaje wcześniej bo jasno sie wcześniej robi

reklama
Do góry