reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale mnie łoś wkurzył od rana :wściekła/y:
jak tylko ktos obcy prosi go o pomoc to zaraz pedzi a ja sie o wszystko musze prosic po 50 razy zanim łaskawie sie doczekam :wściekła/y:
dzisiaj ma jeden dzień wolny , w domu pełno takkich pierdułek do zrobienia typu przykleic kafelke w korytarzu bo sie załamała, naprawić kran w łazience , naprawic kontakt
a on od rana tylko kawa, komputer i nic wiecej :wściekła/y:
wychodziłam z Weronika na spacer to już siedział , wracam po 1,5 godziny a on nawet talerza po sniadaniu nie wyniósł
powiedziałam mu ,ze bede go wychowywac tak jak Weronike
codzinenne po 100 razy bede powtarzac to samo jak inaczej nie dociera :wściekła/y:

reklama
Alez dziekuję :elvis: :elvis: :elvis: ja bym ta foteczke bardzo chcial powiekszyc na taka jaka masz Ty Elfinko, ale nei wiem jak:baffled: Moze jakas wskazowka, bede ogromnie wdzieczna. Nie pomniejszalam jej na kompie tylko w tinypic'ku samo mi ja zredukowalo i po wstawieniu taka malenka wyszla:dry:
juz pedze z pomoca
wklej ta fotke przez imageshack i wybierz rozmiar 320x240 wtedy bedziesz miąła taki rozmiar jak ja tylko jak bedziesz zaznaczac tego ptaszka żeby rozmiar 320x240 zaznaczyc to zaznacz tez tego przy remove size/resolution bar from thumbnail?
jesli beda te dwa ptaszki zaznaczone i wybrany rozmiar 320x240 to wyjdzie dokładnie takiej wielkosci fotka jaka ja mam przy suwaczku :tak:

aaa..dlaczego Edzia zyczyla Wesolych Swiat?:eek: to co do Swiat jej tu nie bedzie :-( czy sa po drodze jakies inne jeszcze swiata??:confused:

fuuu nie dobrze mi :baffled: ...no to mam za swoje :eek: :-p :zawstydzona/y: :rolleyes2: :ninja2: :huh:

obrzaralm sie ....
hehe Maniula ty obżartusie słodyczowy :-D ja tez taka jestem, jem az mnie zemdli bleee
ale teraz mój post nadal trwa i juz jako tako mi z tym dobrze :-p
a Edzia mówiła Wesołych swiat bo jest świeto zmarłych jutro i zaduszki :tak: a to tak żartem pewnie napisała
pojechali do Jej mamy a potem do Zakopca ale wróci do nas za jakis czas :tak:
Jeszcze mam pytanie z innej beczki czy pamietacie czy witamine C w ciazy mozna zarzywac? - bo juz nie wiem czym jeszcze sie wspierac?

można wit c w ciazy zażywac Aniu :tak:

dzis za to bylismy z GAba u dermatologa bo od czerwca do teraz ma jakas wysypke i padlo podejrzenie o alergie :-( ale okazalo sie ze ti tylko wrazliwa skora i czasami podobno tak reaguje na rozne zapachy itd :szok: :baffled: mam tylko nadzieje ze z wiekiem jej minie
maniu ja własnie ma taka wrażliwa na zapachy skóre, co chwila mi wyskakuja takie bąble czerwone a po jakis czasie znikają
a na przedramionach i w zgięciu łokci mam cały czas taka kaszke jakby w kolorze skóry :baffled:
mam to juz ładnych kilka lat i już sie przyzwyczaiłam a tez na początku były podejrzenia o rózne alergie

A tymczasem w galerii:

Zdjęcia Julki bardzo żywe i radosne. Jak na amatorkę, kuzynka robi świetne fotki :tak: Podoba mi się zwłaszcza ujęcie pierwsze :-)

Gabi, Gabi, Gabi...To pewne, że złamie niejedno męskie serce. Rośnie nam na forum kolejna piękność. Po mamusi- ślicznie wyglądasz Maniu w czarnym golfiku i okularkach ;-)

Kubuś tym razem wyszedł niezwykle poważnie i dostojnie. Taki uroczy, jesienny bąbel ;-)

Tymik jest coraz ładniejszy...Ma bardzo ładną, wyrazistą oprawę oczu. Fajny facet z niego będzie:tak:

A Weronika, o niej można by napisac poemat...Zabrzmi to głupio, tym bardziej, że piszę o niej same pochlebstwa, ale jak ją widzę, za każdym razem przypomina mi mnie sprzed 25 lat :cool2: Jakaś taka podobna do niej byłam...:elvis:

podpisuje sie pod słowami Iwonki a za komplementy dla moego szkraba dziekuje :elvis:

Cześć dziewczyny. Melduję się z kawą i ciastem weselnym :-)

Czytam...

łaaa takiej to dobrze :tak: ciasto weselne mniam :-p

i ja o swicie ;-) melduje sie

przezta zmiane czasu maludy budza sie o 6 :baffled: :sick:

Dziekuje za mile slowka :tak: :elvis: tak milo od samego ranka :tak:

bedzie fajny dzien :tak:

cześc Maniu !!
Wy dopiero wstajecie a u nas juz za dwie godziny ciemno będzie :szok:
co do zmiany czasu to Weronika tez wstaje wcześniej bo jasno sie wcześniej robi

reklama
Do góry