reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Heloo!
To tylko ja :tak:

Wpadłam powiedzieć że dzieciaki już zdrowe!

Mam nadzieje że uda mi sie w końcu trochę więcej klikać bo tęskno mi juz za Wami!!!!

reklama
wrocilismy ze spaceru zaraz gaba padnie wiec moze Aniu:elvis: uda mi sie wpasc do zoo i napisac co to sie tu znowu namotalo :no: :baffled: :sick:

NIunia czy ja dobrze widze ze Ty zbilzasz sie do finiszu z dietka???:-)
i dobrze ze maludy zdrowieja!!!!! :tak: :elvis:

Niunia jak dobrze ze dzieciaczki juz zdrowe...i powiem Ci ze z przyjemnoscią patrzę na Twój suwaczek...musisz byc bardzo uparta i wytrwała skoro udało Ci tyle schudnąc...na pewno niebawem dojdziesz do 56 ... mi brakuje jeszcze 3 kg i do lutego tez zamierzam je zrzucic

moje dziecko je na kolacje suchego rogala
niew chciała z masłem ani z miodem tylko suchy
no nic jak suchy ma byc to ok :tak:
zjadła juz prawie pól i dalej ciamka :eek:

jesli chodzi o moja siostre to odpowiedzia na to jak sie czuje niech będzie cytat z jej ostatniego maila jaki mi wczoraj przysłała :tak: :-D

"do nas zima idzie wielkimi krokami a ja dalej nie mam kurtki zimowej:wściekła/y:,wszystko albo za male albo takie wielkie ze sie w tym utopic moge:wściekła/y:normalnie katastrofa!!a poza tym fatalnie sie czuje i chyba do tej roboty nie bede chodzic bo strasznie mi krzyz daje sie we znaki i z prawej strony brzuch u gory,chyba mi tam dzidzius uciska i normalnie oddychac nie moge i to takie uczucie jakbym caly dzien kolke tam miala:sick:,ja nie wiem jak ja jeszcze te 11 tygodni wytrzymam:-(

hihi czyli czuej sie dobrze jak na ten okres ciązy :tak: i marudzi zawodowo :-D

to Maja jeszcze pracuje ??...przekaz jej Elficzku od cioci dobra rada ;P ze ma sie teraz wyodpoczywac za wszytskie czasy ..i niech idzie spac i spi ile wlezie bo niebawem zapomni co to sen...zreszta i Ty i ja doskonale wiemy co to są nieprzespane noce :)

Cześć babeczki :elvis:

Padam na maxa, łos mnie wywala z kompa, może chociaż coś nadrobię:sick: :sick: :sick:

Jedno MUSZĘ napisać - jestem absolutnie zakochana w lipcowych dzieczynkach:tak: :tak: :tak: Babki, ale macie śliczne te córcie - nie można się napatrzeć :tak: :tak: :tak: :tak: Nie żeby chłopakom coś brakowało - same przystojniachy aż miło popatrzeć :-p , ale te małe kobiety - słodziaki na maxa :tak: :tak: :tak: :tak:

Niuńka - całe szczęście że dzieciaki zdrowe - całusy dla Waszej ekipy :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Mania ale macie fajnie z cuksami ;-) :-D :-D :-D :-D :-D

elfiko buziaki dla siostry :elvis: , łoś - jak to łoś ;-) :cool2:

Ania - pisałAś że mich to Ci na rozbójnika wygląda:-D heheheheh ZGADZA SIĘ- dziś Go przyłapałam jak dawał psu pić z niekapka :eek: :sick: :wściekła/y: Pies a jakże chętnie próbował :sick: :sick: :sick: Koniec niekapka - i tak mnie już wnerwiał - tego dzióbka za cholere nie można domyć :baffled: :baffled: :baffled: Mich z psem zdecydowali o jego losie - idzie do śmieci!:dry: :sick: :eek:

reklama
Do góry