reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Teściowa moja zrobiła dzis tak:
pierogi z kapusta i grzybami,
bigos,
rosół ugotowała
i teraz schodzę a robi tak:
smazy kurczaka,
robi sernik :szok:
dziewczyny czyzby to Boze Narodzenie? czy jakie święto, a może chce bym wpadła w kompleksy:rolleyes:

reklama
jeszcze was sie spytam, ale nie wiem czy to kogos wogole interesuje :p.
Widziałyście, że ta Magda Modra ma teledysk swój (ta blondi z baru) i ma tam duze, fajne cycki, silikony tez sobie zrobila na bank, pamiętam jak byla w tym ckm to takie małe miała. Ale patrzcie jak to jest trochę się pokazała w telewizji w tym barze i juz gwiazdą pop probuje zostac a głos ma zwykły.

o ta
3477772.jpg

hello!!!
Modrą i ja tez juz widziałam...no własnie ładne cycki , mała d. i się kobieta sprzedaje bo głos jak dla mnie żaden

a co do spanie to moje dziecko spało dzis od 11.30 do 14.45 ...a ja z nim :) ...i przynajmniej lepiej się czuje. i Kredziu nie pamietam kiedy ostanio Kuba spał 2 razy podczas dnia ???

ha cycki ma fajne
glosu i reszty nie znam

Tusiu ja jestem ale chyba pojde sie przewietrzyc...
a tych smakolykow Ci zazdroszcze...jak zwykle zreszta ;-)

No własnie Elfiku jak sie czuje Maja ?? planujesz jakos ją odwiedzic po porodzie...??
no i własnie chciałam Mani zapytac o jej stosunki z bratem blizniakiem i prosze juz mam odpowiedź...szkoda ze się drogi rozeszły. ja kiedys z moją siostrą miałam bardzo dobry kontakt. Teraz niestety jest troche gorzej . Jednak dalej mam nadzieję ze posiadanie dzieci w tym samym wieku nas zbliży...póki co troche się stosumki poprawiły.

Hejoooo jestem i ja :-)
Spadam nadrabiac. musze sie wrócic do 1850 strony :szok:

Ale juz zauwazyłam śliczne avatorki u gazelki i kredzi :-) śliczne :tak:

niebawem sie melduje
mały łoś lata po chałpie i tanczy :cool2: :-p :-D

reklama
Do góry