reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Teściowa moja zrobiła dzis tak:
pierogi z kapusta i grzybami,
bigos,
rosół ugotowała
i teraz schodzę a robi tak:
smazy kurczaka,
robi sernik :szok:
dziewczyny czyzby to Boze Narodzenie? czy jakie święto, a może chce bym wpadła w kompleksy:rolleyes:

reklama
jeszcze was sie spytam, ale nie wiem czy to kogos wogole interesuje :p.
Widziałyście, że ta Magda Modra ma teledysk swój (ta blondi z baru) i ma tam duze, fajne cycki, silikony tez sobie zrobila na bank, pamiętam jak byla w tym ckm to takie małe miała. Ale patrzcie jak to jest trochę się pokazała w telewizji w tym barze i juz gwiazdą pop probuje zostac a głos ma zwykły.

o ta
3477772.jpg

hello!!!
Modrą i ja tez juz widziałam...no własnie ładne cycki , mała d. i się kobieta sprzedaje bo głos jak dla mnie żaden

a co do spanie to moje dziecko spało dzis od 11.30 do 14.45 ...a ja z nim :) ...i przynajmniej lepiej się czuje. i Kredziu nie pamietam kiedy ostanio Kuba spał 2 razy podczas dnia ???

ha cycki ma fajne
glosu i reszty nie znam

Tusiu ja jestem ale chyba pojde sie przewietrzyc...
a tych smakolykow Ci zazdroszcze...jak zwykle zreszta ;-)

No własnie Elfiku jak sie czuje Maja ?? planujesz jakos ją odwiedzic po porodzie...??
no i własnie chciałam Mani zapytac o jej stosunki z bratem blizniakiem i prosze juz mam odpowiedź...szkoda ze się drogi rozeszły. ja kiedys z moją siostrą miałam bardzo dobry kontakt. Teraz niestety jest troche gorzej . Jednak dalej mam nadzieję ze posiadanie dzieci w tym samym wieku nas zbliży...póki co troche się stosumki poprawiły.

Hejoooo jestem i ja :-)
Spadam nadrabiac. musze sie wrócic do 1850 strony :szok:

Ale juz zauwazyłam śliczne avatorki u gazelki i kredzi :-) śliczne :tak:

niebawem sie melduje
mały łoś lata po chałpie i tanczy :cool2: :-p :-D

reklama
Do góry