reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja mam strone 1852ciekawe czy sie załapie na 5555 stronke
DASARIA
lipcowe mamy '05
cześc babulki
własnie wracam od ginekologa
szczególy na zwierzakach ale póżniej bo teraz mi dziecko nie daje wiec najpierw ja położe spać
napisze wam tylko tyle że jest dobrze
ufffffffffff dobrze że dobrze :-) :-) :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joaska
Lipcowe mamy '05
cześc babulki
własnie wracam od ginekologa
szczególy na zwierzakach ale póżniej bo teraz mi dziecko nie daje wiec najpierw ja położe spać
napisze wam tylko tyle że jest dobrze
to swietnie kochana...............:-):-):-):-):-):-)
czekam na wiadomosci!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja też chyba położę już Darię, bo już dawna 20-ta, więc pora spania :-)
ja juz wymyłam Kube, tzn. los wymyl, Mały zjadl i tez zaraz lulu!!!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ja mam strone 1852
ja mam ta sama
wczesniej tylko linka wlepilam i tymi wstal
a to krzeselko no cos w podobie widzialm tu w gazecie dla dzieci i wiecie jest niezle moze byc dla bobasow polrocznych jak i 3 latkow nastolatkow a i stare konie moga na nim siedziec..............no ale ciekawe jaka cena tu podobne znalazlam za 160 ojro
tesciowa daje dupy !!!!!!!!!!!!!.................za milo bylo ale nie mi trula tylko mlodemu ! i to jak do pracy ja wiozl ! az pocisnal po hamulcach bo zaczela jape drzec i zamknela sie na dobe.............a mlodego znowu jakies nerwobole w robocie lapaly
lece spac kochane moze rankiem wstane to zerkne do was....
elficzku uffff
Joaska
Lipcowe mamy '05
halllooo babeczki gdzie wy????
nikogo nie ma, a ja zaraz musze isc spac...............jutro do pracy!!!!
nikogo nie ma, a ja zaraz musze isc spac...............jutro do pracy!!!!
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Hejka , ja nadrabiam
i tak dziekuje Alce za odpowiedz na moje wypasione pytania
Kolczyki Niani i mnie sie bardzo podobaja Swoja droga powodzenia z pieluchami, jestem ogromnie ciekawa jakie beda postepy;-)
Edzi usciski na droge i szybkiego powrotu na forum, ale jednoczesnie jak najdluzszych wakacji!!!!!!
Ewelinko, Weronika ma takie okresy , ze raz spi super a innym razem sie budzi, nie? Ja ostatnio okupuje ksiazke "Jezyk dwulatka" i Tracy pisze, ze dzieci w wieku naszych "chodziaczków" moga okresowo mieć problemy ze spaniem nocnym. Wszystkiemu winny szybki rozwój ruchowy. Trzeba przeczekac. Ty Ewelinko jestes przeciez super wyszkolona jesli chodzi o zachowania swojego dzieciatka, tak, ze mysle, ze to moze byc wlasnie "wina" tego rozwoju
A Weronika super zasnela Moj Alek czesto ma tez takie wypięcia na cały świat
i tak dziekuje Alce za odpowiedz na moje wypasione pytania
Kolczyki Niani i mnie sie bardzo podobaja Swoja droga powodzenia z pieluchami, jestem ogromnie ciekawa jakie beda postepy;-)
Edzi usciski na droge i szybkiego powrotu na forum, ale jednoczesnie jak najdluzszych wakacji!!!!!!
fotki są wklejone już wczoraj we wspomnieniach
i ja witam z paskudnych pogodowo tarnowskich gór
Noc u nas TRAGICZNA!!!
tyle pobudek mi dzisiaj dziecko zafundowało,że nie pomoże nawet kawa potrójna
ja juz nie mam pojecia co z nią zrobić żeby pospała ciagiem chociaz trzy godziny pobudki co godzina, co pól godziny i tak cała noc juz 5 z rzędu :-( :-( :-(
Ewelinko, Weronika ma takie okresy , ze raz spi super a innym razem sie budzi, nie? Ja ostatnio okupuje ksiazke "Jezyk dwulatka" i Tracy pisze, ze dzieci w wieku naszych "chodziaczków" moga okresowo mieć problemy ze spaniem nocnym. Wszystkiemu winny szybki rozwój ruchowy. Trzeba przeczekac. Ty Ewelinko jestes przeciez super wyszkolona jesli chodzi o zachowania swojego dzieciatka, tak, ze mysle, ze to moze byc wlasnie "wina" tego rozwoju
A Weronika super zasnela Moj Alek czesto ma tez takie wypięcia na cały świat