reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a dziewczyny w jakich krzeselkach wasze maluchy jedza przy stole ????

tymikowi ostatnio rozlozylismy to krzeselko ze stolikiem drewniane i w pokoju mamy do rysowania i takich tam a w kuchni siedzi na duzym ale to bez sensu...........

a to drewniane narazie nie skladam bo cos sie kolebie i boje sie zeby nie gruchnal mlody musi je obadac..............

SEDIA SLEX 081

reklama
to zrob nie tort ale cos małokalorycznego, wstaw w to swieczki i gotowe........a kieliszek wina napewno Ci nie zaszkodzi!!!!pomoze w trawieniu tylko.......
K jest Twoim facetem, jesli ty cos robisz On musi Ci w tym towarzyszyc, nie ma innej opcji!!!!!!!

wpadłam na pomysł!!! :-D

kupie w cukierni taki malutki torcik na bitej smietanie z owocami i sam sobie go zje :-)
i zrobie jeszcze sałatke szopska (pomidory,papryka,ogorek,ser feta,sos winegre) i to wino

napewno sie nie pogniewa ze z nim nie zjem :-) bo sie mnie pyta kiedy bede wazyc 60 kg :cool2:

wpadłam na pomysł!!! :-D

kupie w cukierni taki malutki torcik na bitej smietanie z owocami i sam sobie go zje :-)
i zrobie jeszcze sałatke szopska (pomidory,papryka,ogorek,ser feta,sos winegre) i to wino

napewno sie nie pogniewa ze z nim nie zjem :-) bo sie mnie pyta kiedy bede wazyc 60 kg :cool2:

no widzisz, zawsze jest jakies rozwiazanie!!!!

dobra babulinki, ja zmykam, do pozniej!!!!!

chyba sie załapałam.........:cool2::cool2::cool2::cool2:

aaaaaa asiu myslałam dzisiaj o Tobie i o Twojej fryzurce, polecam jakis brazik z refleksami.......
a moze juz cos zmieniłas i juz masz nowe włoski.......

reklama
chyba sie załapałam.........:cool2::cool2::cool2::cool2:

aaaaaa asiu myslałam dzisiaj o Tobie i o Twojej fryzurce, polecam jakis brazik z refleksami.......
a moze juz cos zmieniłas i juz masz nowe włoski.......

Asiu-czytasz w moich myślach właśnie o taki kolorek mi chodzi, taka mleczna czekolada ewntualnie lekki kasztan :tak: :tak: :tak: , niestety jeszcze nic nie zrobiłam z włosami, ale muszę coś szybko zrobic, bo popadnę w jeszcze większe doły :tak: :-) :-) :cool2:

Do góry