reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dziekuje Mell :elvis: zycze rowniez wytrwałosci ;-)

mam problem jednak bo teraz 1 listopada Karol ma swoje swieto i chciałabym mu torta upiec i winko kupic........no ale i to i tamto jest kaloryczne :baffled: i naprawde nie wiem jakby to zrobic....
bedziemy we dwoje to co? postawie torta i winko i on sam bedzie kosztowac :confused: :confused: :confused: rajuska jakie to pokręcone :baffled: :eek: :dry:

reklama
hej babulce :)

ja tak sekundke zerkne co pisalyscie i mykam poczytac chyba.................

aniu dzieki za krostki :tak::elvis: a jak tam samodzielny pokoik kubika ? spal sam czy nie (domyslalm sie ze te rewolucje zoladkowe to przez to:baffled:)

rety ta mlodziez............................taka slaba a inna taka agresywna .............:-(

dziekuje Mell :elvis: zycze rowniez wytrwałosci ;-)

mam problem jednak bo teraz 1 listopada Karol ma swoje swieto i chciałabym mu torta upiec i winko kupic........no ale i to i tamto jest kaloryczne :baffled: i naprawde nie wiem jakby to zrobic....
bedziemy we dwoje to co? postawie torta i winko i on sam bedzie kosztowac :confused: :confused: :confused: rajuska jakie to pokręcone :baffled: :eek: :dry:

to zrob nie tort ale cos małokalorycznego, wstaw w to swieczki i gotowe........a kieliszek wina napewno Ci nie zaszkodzi!!!!pomoze w trawieniu tylko.......
K jest Twoim facetem, jesli ty cos robisz On musi Ci w tym towarzyszyc, nie ma innej opcji!!!!!!!

a co do ubierania to my jeszcze smigamy albo w samej bluzie albo koszulka z dlugim rekawkiem i na to cienka bluza polarowa.............rajtki nosilismy pod portkami kilka razy tylko rankiem na spaceku
a rekawiczki musimy kupic, tylko ze ostatnio byly same pieciopalcowe a takich tymikowi nie wyobrazam sobie wlozyc..............a wy jakie macie dla szkrabow rekawiczki ?

a co do ubierania to my jeszcze smigamy albo w samej bluzie albo koszulka z dlugim rekawkiem i na to cienka bluza polarowa.............rajtki nosilismy pod portkami kilka razy tylko rankiem na spaceku
a rekawiczki musimy kupic, tylko ze ostatnio byly same pieciopalcowe a takich tymikowi nie wyobrazam sobie wlozyc..............a wy jakie macie dla szkrabow rekawiczki ?

tyle ze co do pogody niby mamy bnardzo podobna bo jak do domciu dzwonie to jak tu pada to tam tez jak jest cieply wieczorek to w domu tez..............ale dzis np w domu bylo 4 stopnie rano a tu 15 tzn na zewnatrz ;)

lila gratulacje !!!! .........pograzasz mnie ;) bo mi jakos dlaeko.............ostatnio ale mam nadzieje ze od dzis sie to zmieni.........choc do cwiczen nie moge sie zebrac !!!!!

lila gratulacje !!!! .........pograzasz mnie ;) bo mi jakos dlaeko.............ostatnio ale mam nadzieje ze od dzis sie to zmieni.........choc do cwiczen nie moge sie zebrac !!!!!

eeee Kredziu,nie pograzam
ja czekam na ciebie bo fajnie by było sie tak poscigac z kims ;-) :-D i walczyc przede wszystkim
a rywalizacja bywa motywująca :cool2: ;-)

co do cwiczen
dopoki nie schudne troszke to na zaden aerobik nie pojde a na silownie gdzie u nas sa sami faceci albo lasencje szczupłe nie pojde bo doła załapie

za to na wypocenie sie znalazłam inny sposob
porzadki!!! nie takie powierzchowne jak dotychczas ino takie fest pozadne i naprawde napoce sie tyle ze hej!! az czerwona po domu chodze jak burak :-)
lub intensywny taniec :tak:

a Karol wczoraj mi powiedzial ze kupi przewod od magnetowidu abym sobie mogła z JANE FONDA w domu cwiczyc :-)

czekam wiec na ciebie :tak: ;-)

reklama
pije zioła Bonifratów :cool2:

może z 2 tygodnie

i one chyba działają

i są nie najgorsze w smaku

oooo nie słyszałam jeszcze o nich

za to ja u siebie w apteczce znalazłam pigułki herbaty zielonej z czerwona
juz kiedys sobie kupiłam
ponoc dobre sa 1pigułka=10 herbat :szok:
srajdke mialam czerwona po nich
i zamierzam je teraz brac aby co nieco przyspieszyc spalanie tłuszczyku