reklama
graszka-po
Fanka BB :)
no tak ...teraz mi zostało tylko potwierdzenie swoich obaw na usg....za tydzień będe wiedziała czemu jest tak a nie inaczej Elfiko dzięki serdeczne za odpis :-*kurcze powiem wam szczerze ,że na początku ciąży byłam pewna siebie i prawie pewna ,żewszystko będzie tak jak z synkiem...czyli łatwiutko :-[a tu porażka....wszystko jest inaczej...na opak...teraz to wogule się zaczynam bać tego co mnie dopiero czeka
graszka-po
kaśka k
Cześc dziewczyny ja prawdopodobnie też zakończę ciążę cesarką ze względyu na chore jelita i raczej nie dadzą mi rodzic naturalnie, szczerze mówiąc to się cieszę bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazic siebie rodzącej :laugh:za dużo się chyba naoglądałam zdjęc z porodów
kaśka k
mam jeszcze małe pytanko
ile ważą wasze dzieciątka? bo mi coś się wydaje że moja kruszynka troszkę mało waży :-[ ma teraz 940gr
ile ważą wasze dzieciątka? bo mi coś się wydaje że moja kruszynka troszkę mało waży :-[ ma teraz 940gr
Witam wszystkie !!!
Co Was dzisiaj tak napadlo z tymi cesarkami ?? Jezeli chodzi o pozycje dzidzi to jeszcze niema sie co martwic, bo caly czas moze sie jeszcze odwrocic !! A poza tym dobra polozna jest w stanie przekrecic dziecko przed porodem !! Pokazywano to w mojej szkole rodzenia !!
Ja chcialabym urodzic naturalnie i bez znieczulenia !! (jezeli tylko wytrzymam) Ale wrazie czego zawsze mozna poprosic o znieczulenie !!
Czy jest jeszcze ktoras co zamieza rodzic bez znieczulenia ??
Aniu nie wiem czy dostalas moja wiadomosc na priv. ?
Co Was dzisiaj tak napadlo z tymi cesarkami ?? Jezeli chodzi o pozycje dzidzi to jeszcze niema sie co martwic, bo caly czas moze sie jeszcze odwrocic !! A poza tym dobra polozna jest w stanie przekrecic dziecko przed porodem !! Pokazywano to w mojej szkole rodzenia !!
Ja chcialabym urodzic naturalnie i bez znieczulenia !! (jezeli tylko wytrzymam) Ale wrazie czego zawsze mozna poprosic o znieczulenie !!
Czy jest jeszcze ktoras co zamieza rodzic bez znieczulenia ??
Aniu nie wiem czy dostalas moja wiadomosc na priv. ?
reklama
graszka-po
hmmm..bez znieczulenia rodziłąm synka ...poród był naturalny i bez rzadnego znieczulenia....ból był spory ale musiało troche poboleć bóle z krzyża i podbrzusza na zmiane i naprzekur miałąm...skurcze co 3 minutki....rozwarcie szło mi powolutku i pan doktor przekuł mi wody płodowe bo nie chciały polecieć.... no ale potem juz jakos poszło...acha dodam jeszcze,że przed przekłuciem wod płodowych poszłam na kilka minut pod ciepły prysznic....