reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no tak ...teraz mi zostało tylko potwierdzenie swoich obaw na usg....za tydzień będe wiedziała czemu jest tak a nie inaczej :)Elfiko dzięki serdeczne za odpis :-*kurcze powiem wam szczerze ,że na początku ciąży byłam pewna siebie i prawie pewna ,żewszystko będzie tak jak z synkiem...czyli łatwiutko :-[a tu porażka....wszystko jest inaczej...na opak...teraz to wogule się zaczynam bać tego co mnie dopiero czeka :(

Cześc dziewczyny ja prawdopodobnie też zakończę ciążę cesarką ze względyu na chore jelita i raczej nie dadzą mi rodzic naturalnie, szczerze mówiąc to się cieszę bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazic siebie rodzącej :laugh:za dużo się chyba naoglądałam zdjęc z porodów ;)

Witam wszystkie !!!
Co Was dzisiaj tak napadlo z tymi cesarkami ?? Jezeli chodzi o pozycje dzidzi to jeszcze niema sie co martwic, bo caly czas moze sie jeszcze odwrocic !! A poza tym dobra polozna jest w stanie przekrecic dziecko przed porodem !! Pokazywano to w mojej szkole rodzenia !!
Ja chcialabym urodzic naturalnie i bez znieczulenia !! (jezeli tylko wytrzymam) Ale wrazie czego zawsze mozna poprosic o znieczulenie !!
Czy jest jeszcze ktoras co zamieza rodzic bez znieczulenia ??
Aniu nie wiem czy dostalas moja wiadomosc na priv. ?

reklama
hmmm..bez znieczulenia rodziłąm synka ...poród był naturalny i bez rzadnego znieczulenia....ból był spory ale musiało troche poboleć ;)bóle z krzyża i podbrzusza na zmiane i naprzekur miałąm...skurcze co 3 minutki....rozwarcie szło mi powolutku i pan doktor przekuł mi wody płodowe bo nie chciały polecieć.... :mad:no ale potem juz jakos poszło...acha dodam jeszcze,że przed przekłuciem wod płodowych poszłam na kilka minut pod ciepły prysznic.... :)

Do góry