reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

GRATULACJONY!!!

o kurcze 15! :szok: My mamy 6 dopiero i teraz sie zastanawiam co wyjdzie następne?
Mamy juz górne i dolne jedynki i górne dwójki to co teraz? dolne dwójki? bo u góry też mam spuchnięte dziąsełka bardzo , nawet bardziej niz dolne.
jaka jest kolejnośc wychodzenia tych zębów?

Ja gdzies czytalam ze jedynki i dwojki po koleji a potem czesto wychodza czworki przed trojkami. U nas jest 12 zebow siekacze i czworki. Teraz czekamy na kły. Tak naprawdę jednak to chyba nie ma ścisłej reguły na to. Elfiko, pewnie wyjdą Weronisi te dolne dwojeczki teraz. U nas wlasnie pierwsze wyszly dolne jedynki a potem posypaly sie gorne jedynki i dwojki na dwojeczki dolne musilismy poczekac troche. Czworki wyszly Alkowi teraz we wrzesniu w Polsce, a wychodzily po przekatnej (w takiej kolejnosci)

reklama
No i z tego wszystkiego zapomnialam pogratulowac Kubusiowi Aninemu tych kiełków:-p

Asiu a czy mi sie zdaje, czy ten uroczy Kubasek na foteczce pod suwaczkiem ma widocznego wicherka po prawej stronie.

Ewelinko dzień dobry jak miło, że nie jestem tu sama:tak: <kiss>

Julka jeszcze nie śpi :szok: :szok: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Ja gdzies czytalam ze jedynki i dwojki po koleji a potem czesto wychodza czworki przed trojkami. U nas jest 12 zebow siekacze i czworki. Teraz czekamy na kły. Tak naprawdę jednak to chyba nie ma ścisłej reguły na to. Elfiko, pewnie wyjdą Weronisi te dolne dwojeczki teraz. U nas wlasnie pierwsze wyszly dolne jedynki a potem posypaly sie gorne jedynki i dwojki na dwojeczki dolne musilismy poczekac troche. Czworki wyszly Alkowi teraz we wrzesniu w Polsce, a wychodzily po przekatnej (w takiej kolejnosci)

U nas wyszły najpierw dolne jedynki, później górne jedynki i dwójki, później długo dłuuugo nic się nie działo, aż doczekaliśmy jednej dolnej 4 albo 5, nie wiem bo jest to duży ząbek i bardzo daleko z tyłu, teraz przebiły się dolne 2, no i już widzę że wychodzi kolejna dolna 4 albo 5 z drugiej strony.

Ewelinko dzień dobry jak miło, że nie jestem tu sama:tak: <kiss>
jestem jestem, nadrabiam wczorajszy dzień póki Weronik śpi ale ledwo siedze tak mnie boli ten krzyż :-(
dzisiaj to juz masakra, nawet nie umiałam pchac wózka jak byłam z Weronika na spacerze, aż mi cieżko oddychać chwilami :-(

a tak wogóle to dzień dobry wszystkim

klredko ładne widoczki u nas też jesień na całego podobno szykuje się ochłodzenie niestety no ale w końcu zbliża się listopad

kurde mam nerwa bo jutro mamy wesele i musimy iść choćby na godzine bo to bardzo bliska rodzina i wogóle mamy z nimi dobry kontakt i wogóle... ale JA JESTEM NA TEJ CHO;ERNEJ DIECIE :wściekła/y: :angry: :growl: i co będę tam siedzieć i patrzeć jak wszyscy wcinają jakieś różności ???? kurde zła jestem jak licho

Kate ogromne współczucia, ale moze akurat co sznajdziesz dla siebie, mam na mysli cos co bedziesz mogla zjesc:baffled: Aaa i pytalam kiedys jaka metoda bedziesz miala robiony zabieg, laparoskopowo moze? jak tak to powinnas szybciutko dojsc o siebei po :tak:

heheh u mnie jak jest spokój podejrzany to najczęściej jest wysypywana ziemia z doniczek

u nas też kiełki sie przebiły 2 dolne i czekamy na górne ale noce z tego powodu okropne dzisiaj juz o 4 mleko musiałam robić i dopiero było spanie dalej

u nas różnie bywa czasem są dni że wydaje mi się ze moje dziecko to studnia bez dna a czasem je mniej to się musi chyba wyrównać

Gratki za kiełki dla Krzysia:happy:

Co do jedzenia to przecytalam w "Jezyku dwulatka", ze dzieci w drugim roku zycia miewaja grymasy jedzeniowe i podobno tak naprawde to sa w stanie sobie pojesc mimo, ze mlao jedza, pod warunkiem, ze się ich nei zmusza :dry:

Lilka jak tam interview Karola?????

Hej babki !

Wiecie co, ciągle myślę o tej biednej 14latce z gdańskiej szkoły... Boże, jak tu wypuścić dziecko z domu do szkoły? Przecież rodzice powinni być spokojni o swoje dzieci jak są pod opieką nauczycieli. Normalnie w głowie mi się to nie mieści do czego są zdolne bachory teraz! I jak tu nie lać takich zwyroli? Kim są ich rodzice? SZOK!
Boże, ja jednak chodziłam do szkoły w innej epoce.

Ja tez mysle o tej dziewczynce od kiedy usłyszalam o tej tragedii. Poprostu nóz w kieszeni mi sie otwiera i mam takie zlosci na tych chlopakow jak i na reszte klasy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Dodatkowow jak usylszalam, ze podobno rodzice zakrywali kurtkami tych chłystków, zeby kamery ich nie sfilmowaly. Nie mam pomyslow co bym chcial, zeby zrobili z takimi dzieciakami, chyba normlanie pasowaloby im fujarki poucinac, za to obmacywanie. No juz gadam glupio moze, ale mam takie bunty wewnetrzne...

hehe a teraz sie Wam do czegoś przyznam hehe

jak malowaliśmy ten pokój od Weroniki to ja robiłąm takie poprawki tam gdzie Grzesiu wałkiem nie wjechał ja pędzelkiem poprawiałam i między innymi trzeba było poprawic przy takim switchu ?? nie wiem jak to sie pisze- jest to taki rozdzielnik który dzieli nasz internet jakby na dwie czesci i na górze u szwagra mozna było tą jedną czesc podlaczyc
No i ja NIECHCĄCY za mocno tym pędzelkiem tam tego i naruszyłam jakis styk i mój kochany szwagier nie ma internetu 5 dzien
a ponieważ mój mąz pracuje ostatnio całymi dniami to tez nie ma kto im tego naprawić hehe i maja post przymusowy hehe :-D :-D :-D

reklama
Do góry