reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a tak wogóle to dzień dobry wszystkim

klredko ładne widoczki u nas też jesień na całego podobno szykuje się ochłodzenie niestety no ale w końcu zbliża się listopad

kurde mam nerwa bo jutro mamy wesele i musimy iść choćby na godzine bo to bardzo bliska rodzina i wogóle mamy z nimi dobry kontakt i wogóle... ale JA JESTEM NA TEJ CHO;ERNEJ DIECIE :wściekła/y: :angry: :growl: i co będę tam siedzieć i patrzeć jak wszyscy wcinają jakieś różności ???? kurde zła jestem jak licho

reklama
Mateusz i Maks skolei wyglądają na grzeczniaków ...no i uroda ich nieprzecięta (zresztą poprzedników również)
Jęsli idzie Mateuszka to on tylko tak wygląda na grzecznego tzn.niby jest grzeczny i raczej można się nim dogadać;-):tak:, ale czasem to przechodzi samego siebie, biega, rowzwala co się da, a ostatnio w łazience podciągnął się do góry na umywalce, jak to zobaczyłam to zamrałam....Wogóle skąd w nim taka siła:szok::szok::szok::szok::szok:
A teraz wcale nie spi(jak myslałam), i własnie wyrzucił smoka i krzyczy "mama bam"

Hej babki !

Melll- gratulacje za przedsiębiorczość ! Super pomysł i super towar. Pewnie sama coś u Ciebie zamówię !
Mi tez chodzi po głowie rozkręcenie takiego biznesiku, tylko ciągle nie mogę się zdecydować co sprzedawać.

Próbuję właśnie uśpić Julię, co to znaczy w moim wydaniu?- dziecko jest włożone do łóżeczka i po buziaczku, przeżegnaniu się i zrobieniu pappa zazwyczaj pięknie zasypia. Ale dziś małolata coś ma inne plany! Hmmm

Wiecie co, ciągle myślę o tej biednej 14latce z gdańskiej szkoły... Boże, jak tu wypuścić dziecko z domu do szkoły? Przecież rodzice powinni być spokojni o swoje dzieci jak są pod opieką nauczycieli. Normalnie w głowie mi się to nie mieści do czego są zdolne bachory teraz! I jak tu nie lać takich zwyroli? Kim są ich rodzice? SZOK!
Boże, ja jednak chodziłam do szkoły w innej epoce.

Witajcie,
ja nadrabiam dzisijeszy poranek, ale jeszcze do zaleglosci chcialam napisac, ze
serdecznie witam Fride:tak: Fajnie Fridus, że sie pojawilas i ze chcesz częściej pisać. C Cie do tego sklonilo, czyzby cos z obowiazkow wypadlo? Ja tak w pierwszej chwili pomyslalam sobie, z emoze nosisz pod serduszkiem drugiego bobaska :-p

Maniusie sciskam mocno i zycze kochana jak najsparwnieszego pakowania. Kurcze wyobrazam sobie jakie to musi byc ciezkie :no: nie raz mysle jak my sie stad zabierzemy:baffled: Dobrze, ze sie odezwalas, bo juz mialam na skype wydzwaniac.
Zdjecie Gabinki i Tymusia jest poprostu bombowe, nie moge sie napaczyc na nich. To sa dzieci jakz reklamy:happy:

Aniu Sz ciesze się, ze juz humorek masz lepszy kochana:tak: Tak trzymaj!

Joasiu ja do Ciebie pytanie medyczne z rana mam- strasznie boli mnie kręgosłup a wieczorem to juz tak mi napieprza ,że nie moge zasnąc i leże po dwie godziny czekając az mi przejdzie.
Podejrzewam,że to od noszenia Weroniki ale żeby az tak bolało? Czy mam iśc do lekarza? Kurcze u nas strasznie długie terminy teraz na wizyty sa bo jakies epidemie i cuda sie dzieją :no:
a może sa jakieś leki przeciwbólowe sprawdzone co? Możesz mi cos poradzić?

Ja tez czasem czuje bole w krzyzach i to szczegolnei wieczorem, a kiedys mialam napad bolowy chyba z tydzien trwal (przery...pane) Ja mam maść bardzo fajną Ketoprom. dziala p/bólowo i p/zapalnie i jest napewno mocniejsza od Fastumu. Tak jak Asia pisze Ketonal napewno by pomogl, ale to juz chyba taka ostatecznosc. Dodatkowo polecam odciazenie czesci lędzwiowej kręgosłupa poprzez "zrobienei pieska". Trzeba poprostu ukleknąć na podłodze i podeprzeć sie rękoma tak jak do czworakowania, przyczym dobrze jest zachowac kat prosty pomiedzy tułowiem a rąkoma oraz tułowiem a nogami. Wtedy dobrze jest "puścić luzno" kręgosłup. Mnie to bardzo pomaga. Kurde chyba zagmatwalam troche:baffled:

Witajcie,
Ja tez czasem czuje bole w krzyzach i to szczegolnei wieczorem, a kiedys mialam napad bolowy chyba z tydzien trwal (przery...pane) Ja mam maść bardzo fajną Ketoprom. dziala p/bólowo i p/zapalnie i jest napewno mocniejsza od Fastumu. Tak jak Asia pisze Ketonal napewno by pomogl, ale to juz chyba taka ostatecznosc. Dodatkowo polecam odciazenie czesci lędzwiowej kręgosłupa poprzez "zrobienei pieska". Trzeba poprostu ukleknąć na podłodze i podeprzeć sie rękoma tak jak do czworakowania, przyczym dobrze jest zachowac kat prosty pomiedzy tułowiem a rąkoma oraz tułowiem a nogami. Wtedy dobrze jest "puścić luzno" kręgosłup. Mnie to bardzo pomaga. Kurde chyba zagmatwalam troche:baffled:

Wcale nie zagmatwałas Martusiu dzieki kochana za rady i.... dzień dobry! :tak:

reklama
Do góry