reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
nadrobiłam i uciekam bo Mili ma dzis dzien rozwalania
patrzy na szafy,polki,stoł i jak cos lezy fah na ziemie zwala......zaraz bedzie tu wygladac jak po poligonie :baffled:

wczoraj bylismy w biurze i zapisalismy sie wstepnie na mieszkanie w tym bloku
niestety sa juz zapelnione pierwsze dwa budynki na cztery
i te dwa zaczną budowac tagze nasz trzeci tak gdzies za rok dopiero zostanie wybudowany :baffled: :szok:

mamy przydzial na ostatnie pietro narazie II bo na tym pietrze sa w planach najwieksze metraze
nawet maja 80 m.kw. fajnie by było miec takie :-)

znikam

hej kochane !

u nas ok

tak przelotem

widze ze macie problemy z kregoslupami....mnie tez czasami dopada ale u manie jeszcze dochodzi kolosalna waga czyli obciazenie

ania nie idzie do neurologa juz z nia ok, byla od tego od kregoslupa i powiedzial ze to wpasnie pociazowe jeszcze 2 dzieciaczkow noszenie na rekach i takie tam cos jej tam nastawil i jak nowo narodzona sie czuje.........tylko teraz nie wie czy to od ciaz czy tabletow (ale nie bierze )

aha sasiadow mamy masakrycznych !!!! tych nad nami nie wiem ciagle cos szuraja przestawiaja dama na obcasach chodzi mloda na trabie gra i wiecznie czyms w podloge nam stukaja i najczesciej jak tymi zasypuia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a za sciana klatka schodowa i tez lataja jak opetani po tych schodach

a to jest taki budynek od przodu dwa mieszkania czyli nasze i sasiadow wejscia mamy osobne a z tylu jest pomiedzy naszymi scianami klatka schodowa i na gorze 6 mieszkan chyba :baffled:

ok mkne obiadek robic

aniu ciesze sie ze jestes !!! :elvis::elvis::elvis:

ahaaaa co do kartonow maniulka mialam pytac juz dawniej jak wy sie przeprowadzacie zabieracie wszystko chodzi mi o wielkie rzeczy meble i takie tam czy to wynajmujecie z meblami jak to u was wyglada ?? .............no i sil na ta cala przeprowadzke i rozlaka :elvis: bedzie dobrze wiem cos o tym :tak:

gratulacje zasypiania i zabka dla julci i kubusia

ciesze sie ze z kubulem joasi juz jest ok

no i reszte nie pamietam................

a oto nasz jesienny widok zza okna

img9674hy4.jpg

czesc :-)

przed chwilą Julka wieła sudocrem i wysmarowała siebie i wszystko do okoła :tak: a dziwiło mnie dlaczego taka spokojna :-D
heheh u mnie jak jest spokój podejrzany to najczęściej jest wysypywana ziemia z doniczek

aaaaaaaaaa zapomniałabym...mamy juz 15 zębów i w związku z przebiciem tego choler...go kła wreszcie Kuba przespał noc :D
u nas też kiełki sie przebiły 2 dolne i czekamy na górne ale noce z tego powodu okropne dzisiaj juz o 4 mleko musiałam robić i dopiero było spanie dalej

i na Weronisie przyjdzie czas........

Kuba zładl juz sniadanie z tata, ze mna a teraz bułe............
i zaraz pewnie powie ze chce ama jeszcze...........
u nas różnie bywa czasem są dni że wydaje mi się ze moje dziecko to studnia bez dna a czasem je mniej to się musi chyba wyrównać

reklama
Dzien dobry:-)

Mati śpi, a ja szukam inspiracji na obiad i przeglądałam watek kulinarny. Jeszcze do końca sama nie wiem co dziś stworzę, ale wkleiłam przepisik na coś czego na pewno dziś nie zrobie;-)(robiłam niedawno:tak:).

Do góry