reklama
Lilka
Fanka BB :)
wczoraj bylismy w biurze i zapisalismy sie wstepnie na mieszkanie w tym bloku
niestety sa juz zapelnione pierwsze dwa budynki na cztery
i te dwa zaczną budowac tagze nasz trzeci tak gdzies za rok dopiero zostanie wybudowany
mamy przydzial na ostatnie pietro narazie II bo na tym pietrze sa w planach najwieksze metraze
nawet maja 80 m.kw. fajnie by było miec takie :-)
znikam
niestety sa juz zapelnione pierwsze dwa budynki na cztery
i te dwa zaczną budowac tagze nasz trzeci tak gdzies za rok dopiero zostanie wybudowany
mamy przydzial na ostatnie pietro narazie II bo na tym pietrze sa w planach najwieksze metraze
nawet maja 80 m.kw. fajnie by było miec takie :-)
znikam
Melll
Mama Julci
no ładnie takie tajemnice przed nami ;-) ;-) ;-)
to nie tajemnica - raz wspominałam że otwieramy firmę ale nikt się tym nie zainteresował więc nie podjęłam tematu
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja zasnełam na chwilke z Kuba........
ale wracam do Niego troszke poleniuchowac!!!
buziaki i do pozniej!!
ale wracam do Niego troszke poleniuchowac!!!
buziaki i do pozniej!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej kochane !
u nas ok
tak przelotem
widze ze macie problemy z kregoslupami....mnie tez czasami dopada ale u manie jeszcze dochodzi kolosalna waga czyli obciazenie
ania nie idzie do neurologa juz z nia ok, byla od tego od kregoslupa i powiedzial ze to wpasnie pociazowe jeszcze 2 dzieciaczkow noszenie na rekach i takie tam cos jej tam nastawil i jak nowo narodzona sie czuje.........tylko teraz nie wie czy to od ciaz czy tabletow (ale nie bierze )
aha sasiadow mamy masakrycznych !!!! tych nad nami nie wiem ciagle cos szuraja przestawiaja dama na obcasach chodzi mloda na trabie gra i wiecznie czyms w podloge nam stukaja i najczesciej jak tymi zasypuia
a za sciana klatka schodowa i tez lataja jak opetani po tych schodach
a to jest taki budynek od przodu dwa mieszkania czyli nasze i sasiadow wejscia mamy osobne a z tylu jest pomiedzy naszymi scianami klatka schodowa i na gorze 6 mieszkan chyba
ok mkne obiadek robic
aniu ciesze sie ze jestes !!!
ahaaaa co do kartonow maniulka mialam pytac juz dawniej jak wy sie przeprowadzacie zabieracie wszystko chodzi mi o wielkie rzeczy meble i takie tam czy to wynajmujecie z meblami jak to u was wyglada ?? .............no i sil na ta cala przeprowadzke i rozlaka bedzie dobrze wiem cos o tym
gratulacje zasypiania i zabka dla julci i kubusia
ciesze sie ze z kubulem joasi juz jest ok
no i reszte nie pamietam................
u nas ok
tak przelotem
widze ze macie problemy z kregoslupami....mnie tez czasami dopada ale u manie jeszcze dochodzi kolosalna waga czyli obciazenie
ania nie idzie do neurologa juz z nia ok, byla od tego od kregoslupa i powiedzial ze to wpasnie pociazowe jeszcze 2 dzieciaczkow noszenie na rekach i takie tam cos jej tam nastawil i jak nowo narodzona sie czuje.........tylko teraz nie wie czy to od ciaz czy tabletow (ale nie bierze )
aha sasiadow mamy masakrycznych !!!! tych nad nami nie wiem ciagle cos szuraja przestawiaja dama na obcasach chodzi mloda na trabie gra i wiecznie czyms w podloge nam stukaja i najczesciej jak tymi zasypuia
a za sciana klatka schodowa i tez lataja jak opetani po tych schodach
a to jest taki budynek od przodu dwa mieszkania czyli nasze i sasiadow wejscia mamy osobne a z tylu jest pomiedzy naszymi scianami klatka schodowa i na gorze 6 mieszkan chyba
ok mkne obiadek robic
aniu ciesze sie ze jestes !!!
ahaaaa co do kartonow maniulka mialam pytac juz dawniej jak wy sie przeprowadzacie zabieracie wszystko chodzi mi o wielkie rzeczy meble i takie tam czy to wynajmujecie z meblami jak to u was wyglada ?? .............no i sil na ta cala przeprowadzke i rozlaka bedzie dobrze wiem cos o tym
gratulacje zasypiania i zabka dla julci i kubusia
ciesze sie ze z kubulem joasi juz jest ok
no i reszte nie pamietam................
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a oto nasz jesienny widok zza okna
kate332
lipcowe mamy'05
heheh u mnie jak jest spokój podejrzany to najczęściej jest wysypywana ziemia z doniczekczesc :-)
przed chwilą Julka wieła sudocrem i wysmarowała siebie i wszystko do okoła a dziwiło mnie dlaczego taka spokojna
u nas też kiełki sie przebiły 2 dolne i czekamy na górne ale noce z tego powodu okropne dzisiaj juz o 4 mleko musiałam robić i dopiero było spanie dalejaaaaaaaaaa zapomniałabym...mamy juz 15 zębów i w związku z przebiciem tego choler...go kła wreszcie Kuba przespał noc
u nas różnie bywa czasem są dni że wydaje mi się ze moje dziecko to studnia bez dna a czasem je mniej to się musi chyba wyrównaći na Weronisie przyjdzie czas........
Kuba zładl juz sniadanie z tata, ze mna a teraz bułe............
i zaraz pewnie powie ze chce ama jeszcze...........
reklama