reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
nadrobiłam i uciekam bo Mili ma dzis dzien rozwalania
patrzy na szafy,polki,stoł i jak cos lezy fah na ziemie zwala......zaraz bedzie tu wygladac jak po poligonie :baffled:

wczoraj bylismy w biurze i zapisalismy sie wstepnie na mieszkanie w tym bloku
niestety sa juz zapelnione pierwsze dwa budynki na cztery
i te dwa zaczną budowac tagze nasz trzeci tak gdzies za rok dopiero zostanie wybudowany :baffled: :szok:

mamy przydzial na ostatnie pietro narazie II bo na tym pietrze sa w planach najwieksze metraze
nawet maja 80 m.kw. fajnie by było miec takie :-)

znikam

hej kochane !

u nas ok

tak przelotem

widze ze macie problemy z kregoslupami....mnie tez czasami dopada ale u manie jeszcze dochodzi kolosalna waga czyli obciazenie

ania nie idzie do neurologa juz z nia ok, byla od tego od kregoslupa i powiedzial ze to wpasnie pociazowe jeszcze 2 dzieciaczkow noszenie na rekach i takie tam cos jej tam nastawil i jak nowo narodzona sie czuje.........tylko teraz nie wie czy to od ciaz czy tabletow (ale nie bierze )

aha sasiadow mamy masakrycznych !!!! tych nad nami nie wiem ciagle cos szuraja przestawiaja dama na obcasach chodzi mloda na trabie gra i wiecznie czyms w podloge nam stukaja i najczesciej jak tymi zasypuia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a za sciana klatka schodowa i tez lataja jak opetani po tych schodach

a to jest taki budynek od przodu dwa mieszkania czyli nasze i sasiadow wejscia mamy osobne a z tylu jest pomiedzy naszymi scianami klatka schodowa i na gorze 6 mieszkan chyba :baffled:

ok mkne obiadek robic

aniu ciesze sie ze jestes !!! :elvis::elvis::elvis:

ahaaaa co do kartonow maniulka mialam pytac juz dawniej jak wy sie przeprowadzacie zabieracie wszystko chodzi mi o wielkie rzeczy meble i takie tam czy to wynajmujecie z meblami jak to u was wyglada ?? .............no i sil na ta cala przeprowadzke i rozlaka :elvis: bedzie dobrze wiem cos o tym :tak:

gratulacje zasypiania i zabka dla julci i kubusia

ciesze sie ze z kubulem joasi juz jest ok

no i reszte nie pamietam................

a oto nasz jesienny widok zza okna

img9674hy4.jpg

czesc :-)

przed chwilą Julka wieła sudocrem i wysmarowała siebie i wszystko do okoła :tak: a dziwiło mnie dlaczego taka spokojna :-D
heheh u mnie jak jest spokój podejrzany to najczęściej jest wysypywana ziemia z doniczek

aaaaaaaaaa zapomniałabym...mamy juz 15 zębów i w związku z przebiciem tego choler...go kła wreszcie Kuba przespał noc :D
u nas też kiełki sie przebiły 2 dolne i czekamy na górne ale noce z tego powodu okropne dzisiaj juz o 4 mleko musiałam robić i dopiero było spanie dalej

i na Weronisie przyjdzie czas........

Kuba zładl juz sniadanie z tata, ze mna a teraz bułe............
i zaraz pewnie powie ze chce ama jeszcze...........
u nas różnie bywa czasem są dni że wydaje mi się ze moje dziecko to studnia bez dna a czasem je mniej to się musi chyba wyrównać

reklama
Dzien dobry:-)

Mati śpi, a ja szukam inspiracji na obiad i przeglądałam watek kulinarny. Jeszcze do końca sama nie wiem co dziś stworzę, ale wkleiłam przepisik na coś czego na pewno dziś nie zrobie;-)(robiłam niedawno:tak:).

Do góry