reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Joasiu ja do Ciebie pytanie medyczne z rana mam- strasznie boli mnie kręgosłup a wieczorem to juz tak mi napieprza ,że nie moge zasnąc i leże po dwie godziny czekając az mi przejdzie.
Podejrzewam,że to od noszenia Weroniki ale żeby az tak bolało? Czy mam iśc do lekarza? Kurcze u nas strasznie długie terminy teraz na wizyty sa bo jakies epidemie i cuda sie dzieją :no:
a może sa jakieś leki przeciwbólowe sprawdzone co? Możesz mi cos poradzić?

wiesz co.........ja mam to samo, z racji tego ze mam co chwile w pracy jakiegos ortopede pod reka ( hihih) jeden z Nich powiedział mi, ze to sa sprawy pociazowe, dokłada sie do tego nosznie dzieciakow i lazenie z nimi za raczke w pozycji pochylonej!!!
jesli chodzi o leki to polecam jakas masc na to obolale miejsce, moze Naproxen albo Fastum zel......a jesli chodzi o tabletki to trzeba wziasc cos przeciwzapalnego, zwykła Aspiryne Bayer
jeszcze zapytam dzis i Ci napisze.......

no i oczywiscie odpoczywac, nie dzwigac i oszczedzac kregosłup ;-);-);-)

reklama
wiesz co.........ja mam to samo, z racji tego ze mam co chwile w pracy jakiegos ortopede pod reka ( hihih) jeden z Nich powiedział mi, ze to sa sprawy pociazowe, dokłada sie do tego nosznie dzieciakow i lazenie z nimi za raczke w pozycji pochylonej!!!
jesli chodzi o leki to polecam jakas masc na to obolale miejsce, moze Naproxen albo Fastum zel......a jesli chodzi o tabletki to trzeba wziasc cos przeciwzapalnego, zwykła Aspiryne Bayer
jeszcze zapytam dzis i Ci napisze.......

no i oczywiscie odpoczywac, nie dzwigac i oszczedzac kregosłup ;-);-);-)
taa odpoczywac :tak: przy Weronice to raczej marzenia hihi
dzieki Joasiu
te maście własnie wcale mi nie pomagaja a te bóle to mam takie krzyżowe w srodku gdzies
kurcze wytrzymać sie nie da :no: czasami

elfiku mnie tez nie pomagaja, jedyne co mogłabyc brac to Ketonal ale on jest tylko na recepte....
moze podejdz do swojego rodzinnego lekarza, moze zapisze Ci jakies zabiegi albo co.......

Elfiku wiesz ja miałam bardzo podobne bóle i lekarza stwierdził ze to rwa kulszowa...na szczescie okazało się ze to jednak nie rwa tylko własnie pozostałosci po ciązy ... tu chyba tylko jakies specjalistyczne cwiczenia moga pomóc albo głupi fart...raz fartownie usiadłam i cos mi w kręgosłupie strzeliło no i ból minął. :D

Elfiku wiesz ja miałam bardzo podobne bóle i lekarza stwierdził ze to rwa kulszowa...na szczescie okazało się ze to jednak nie rwa tylko własnie pozostałosci po ciązy ... tu chyba tylko jakies specjalistyczne cwiczenia moga pomóc albo głupi fart...raz fartownie usiadłam i cos mi w kręgosłupie strzeliło no i ból minął. :D

aniu mnie tez tak pyka czasem, ale nie przechodzi......
teraz po 3 nocach spedzonych na podłodze w szpitalu boli jeszcze bardziej!!!!

reklama
Do góry