Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc :-)
przed chwilą Julka wieła sudocrem i wysmarowała siebie i wszystko do okoła a dziwiło mnie dlaczego taka spokojna
skad ja to znam!!!!
Kuba takie "akcje" mial juz pare razy........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc :-)
przed chwilą Julka wieła sudocrem i wysmarowała siebie i wszystko do okoła a dziwiło mnie dlaczego taka spokojna
:-):-):-):-):-)czesc :-)
noo u mnie to samoaniu mnie tez tak pyka czasem, ale nie przechodzi......
teraz po 3 nocach spedzonych na podłodze w szpitalu boli jeszcze bardziej!!!!
Ja tez ide zaraz.. no nie całkiem zaraz bo ja oprócz czesania musze coś jeszcze na siebie włożyc a poniewaz niedawno cała zawartośc mojej szafy była wywalona i ponownie zapakowana do tejże szafy to teraz nawet majtki mam pogniecione straszniepewnie ze wolno...my tez chyba zaraz pójdziemy...no w sumie nie zaraz bo musze się jeszcze uczesac a to troche potrwa