reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

jeszcze Wam tylko napisze,ze moje dziecko to chyba zrezygnuje niebawem z drzemki dziennej
od trzech dni idzie spac coraz pózniej( wczoraj dopiero o 14stej) a wstaje po 40 minutach i koniec spania :tak:

reklama
Julka to ostatnio jest tak przylepa do mnie że może być 10 osób ale i tak wybiera mame
i ciągle chce żebym ją na rękach nosiła

ileż można :baffled:

aaaaaaaaaa zapomniałabym...mamy juz 15 zębów i w związku z przebiciem tego choler...go kła wreszcie Kuba przespał noc :D
GRATULACJONY!!!

o kurcze 15! :szok: My mamy 6 dopiero i teraz sie zastanawiam co wyjdzie następne?
Mamy juz górne i dolne jedynki i górne dwójki to co teraz? dolne dwójki? bo u góry też mam spuchnięte dziąsełka bardzo , nawet bardziej niz dolne.
jaka jest kolejnośc wychodzenia tych zębów?

GRATULACJONY!!!

o kurcze 15! :szok: My mamy 6 dopiero i teraz sie zastanawiam co wyjdzie następne?
Mamy juz górne i dolne jedynki i górne dwójki to co teraz? dolne dwójki? bo u góry też mam spuchnięte dziąsełka bardzo , nawet bardziej niz dolne.
jaka jest kolejnośc wychodzenia tych zębów?

chyba nie ma reguly, chociaz powinny chyba wychodzic po kolei....
my mamy juz jedynki, dwojki i 3 wychodzace.........

Julka to ostatnio jest tak przylepa do mnie że może być 10 osób ale i tak wybiera mame
i ciągle chce żebym ją na rękach nosiła

ileż można :baffled:
:tak: skąd ja to znam
a jak już np. gdzies ide a potem wracam to nawet do wc za mną idzie i tylko mama mama mama i łapkami mnie za szyje obejmuje albo za kolano :tak:

przytulanctwo maksymalne tez u nas nastepuje...a zęby wychodziły tak :jedynki dół, potem góra, dwójki góra, dół, czwórki, góra dół, trójki góra a teraz pierwszy dół...

chyba nie ma reguly, chociaz powinny chyba wychodzic po kolei....
my mamy juz jedynki, dwojki i 3 wychodzace.........
acha :tak: no to zobaczymy jak to bedzie
narazie dzisiejsza noc taka jak poprzednie czyli ciągłe pobudki wiec być może przywitamy niebawem nowe ząbki :tak:
oczywiście jesli do tej pory sie nie rozpadne z niewyspania hehe

a mój łoś dzisiaj w nocy to chyba miał dobry humor bo na żarty mu sie zebrało
Weronika zaczęła popłakiwac a ja nie wstaje od razu bo czasami sie uspokaja sama. Wiec tak sobie leże i czekam a nagle słysze mojego łosia
-idz TERAZ ty do niej bo ja już mam dosyc!!!!!!!!!!

noo zważwszy ze odkąd jest Weronika na świecie mój łos wstawał do niej w nocy tylko raz kiedy to ja byłam z Wami na spotkaniu to jestem ciekawa do jakiego dziecka od tak w nocy wstaje????????? :szok: :szok: :baffled: :eek: :dull: :growl: :growl: :growl:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry