reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jeszcze Wam tylko napisze,ze moje dziecko to chyba zrezygnuje niebawem z drzemki dziennej
od trzech dni idzie spac coraz pózniej( wczoraj dopiero o 14stej) a wstaje po 40 minutach i koniec spania :tak:

reklama
Julka to ostatnio jest tak przylepa do mnie że może być 10 osób ale i tak wybiera mame
i ciągle chce żebym ją na rękach nosiła

ileż można :baffled:

aaaaaaaaaa zapomniałabym...mamy juz 15 zębów i w związku z przebiciem tego choler...go kła wreszcie Kuba przespał noc :D
GRATULACJONY!!!

o kurcze 15! :szok: My mamy 6 dopiero i teraz sie zastanawiam co wyjdzie następne?
Mamy juz górne i dolne jedynki i górne dwójki to co teraz? dolne dwójki? bo u góry też mam spuchnięte dziąsełka bardzo , nawet bardziej niz dolne.
jaka jest kolejnośc wychodzenia tych zębów?

GRATULACJONY!!!

o kurcze 15! :szok: My mamy 6 dopiero i teraz sie zastanawiam co wyjdzie następne?
Mamy juz górne i dolne jedynki i górne dwójki to co teraz? dolne dwójki? bo u góry też mam spuchnięte dziąsełka bardzo , nawet bardziej niz dolne.
jaka jest kolejnośc wychodzenia tych zębów?

chyba nie ma reguly, chociaz powinny chyba wychodzic po kolei....
my mamy juz jedynki, dwojki i 3 wychodzace.........

Julka to ostatnio jest tak przylepa do mnie że może być 10 osób ale i tak wybiera mame
i ciągle chce żebym ją na rękach nosiła

ileż można :baffled:
:tak: skąd ja to znam
a jak już np. gdzies ide a potem wracam to nawet do wc za mną idzie i tylko mama mama mama i łapkami mnie za szyje obejmuje albo za kolano :tak:

przytulanctwo maksymalne tez u nas nastepuje...a zęby wychodziły tak :jedynki dół, potem góra, dwójki góra, dół, czwórki, góra dół, trójki góra a teraz pierwszy dół...

chyba nie ma reguly, chociaz powinny chyba wychodzic po kolei....
my mamy juz jedynki, dwojki i 3 wychodzace.........
acha :tak: no to zobaczymy jak to bedzie
narazie dzisiejsza noc taka jak poprzednie czyli ciągłe pobudki wiec być może przywitamy niebawem nowe ząbki :tak:
oczywiście jesli do tej pory sie nie rozpadne z niewyspania hehe

a mój łoś dzisiaj w nocy to chyba miał dobry humor bo na żarty mu sie zebrało
Weronika zaczęła popłakiwac a ja nie wstaje od razu bo czasami sie uspokaja sama. Wiec tak sobie leże i czekam a nagle słysze mojego łosia
-idz TERAZ ty do niej bo ja już mam dosyc!!!!!!!!!!

noo zważwszy ze odkąd jest Weronika na świecie mój łos wstawał do niej w nocy tylko raz kiedy to ja byłam z Wami na spotkaniu to jestem ciekawa do jakiego dziecka od tak w nocy wstaje????????? :szok: :szok: :baffled: :eek: :dull: :growl: :growl: :growl:

reklama
Do góry