reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
GRATULACJONY!!!aaaaaaaaaa zapomniałabym...mamy juz 15 zębów i w związku z przebiciem tego choler...go kła wreszcie Kuba przespał noc
o kurcze 15! My mamy 6 dopiero i teraz sie zastanawiam co wyjdzie następne?
Mamy juz górne i dolne jedynki i górne dwójki to co teraz? dolne dwójki? bo u góry też mam spuchnięte dziąsełka bardzo , nawet bardziej niz dolne.
jaka jest kolejnośc wychodzenia tych zębów?
Joaska
Lipcowe mamy '05
GRATULACJONY!!!
o kurcze 15! My mamy 6 dopiero i teraz sie zastanawiam co wyjdzie następne?
Mamy juz górne i dolne jedynki i górne dwójki to co teraz? dolne dwójki? bo u góry też mam spuchnięte dziąsełka bardzo , nawet bardziej niz dolne.
jaka jest kolejnośc wychodzenia tych zębów?
chyba nie ma reguly, chociaz powinny chyba wychodzic po kolei....
my mamy juz jedynki, dwojki i 3 wychodzace.........
elfiko
lipcowe mamy ´05
skąd ja to znamJulka to ostatnio jest tak przylepa do mnie że może być 10 osób ale i tak wybiera mame
i ciągle chce żebym ją na rękach nosiła
ileż można
a jak już np. gdzies ide a potem wracam to nawet do wc za mną idzie i tylko mama mama mama i łapkami mnie za szyje obejmuje albo za kolano
Joaska
Lipcowe mamy '05
moje dziecko ma chyba dwa zoładki.......ama i ama cały czas, wlasnie pochalania bule z szynka!!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
acha no to zobaczymy jak to bedziechyba nie ma reguly, chociaz powinny chyba wychodzic po kolei....
my mamy juz jedynki, dwojki i 3 wychodzace.........
narazie dzisiejsza noc taka jak poprzednie czyli ciągłe pobudki wiec być może przywitamy niebawem nowe ząbki
oczywiście jesli do tej pory sie nie rozpadne z niewyspania hehe
a mój łoś dzisiaj w nocy to chyba miał dobry humor bo na żarty mu sie zebrało
Weronika zaczęła popłakiwac a ja nie wstaje od razu bo czasami sie uspokaja sama. Wiec tak sobie leże i czekam a nagle słysze mojego łosia
-idz TERAZ ty do niej bo ja już mam dosyc!!!!!!!!!!
noo zważwszy ze odkąd jest Weronika na świecie mój łos wstawał do niej w nocy tylko raz kiedy to ja byłam z Wami na spotkaniu to jestem ciekawa do jakiego dziecka od tak w nocy wstaje????????? :dull:
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
taaa jak ja bym tak chciała.. u nas na śniadanie było .. mleko z kaszka o 5.15 rano i pół kromeczki z bułki z szynka o 9.00moje dziecko ma chyba dwa zoładki.......ama i ama cały czas, wlasnie pochalania bule z szynka!!!!!
nic wiecej nie chce