reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

cześć baby.
Ja jestem padnięta bo właśnie wróciłam z zakupów i mam dosyć wszystkiego. Wyskoczyłam z czterech stówek masakra. A tylko niezbędne rzeczy do domu kupiłam. Kurcze Iga nie chce siadać na nocniczek ani na kibelek. Chyba zacznę ją puszczać po domu bez pieluchy i niech leje w gacie bo tak to chyba nic nie czuje.
Idę spać bo padam na klawoiaturę.
Buziaczki i słodkich snów.

papa

reklama
jejusku co tu takie pustki......

witam poranna pora z kawusia :-):-)

własnie wrociłam z Kuba z zastrzyku, jak sie okazało ostatniego.......
dostalismy wypis i juz nie zamierzamy odwiedzac szpitala....lekarz kazal uwazac na Kube, jak bedzie mial goraczke powyzej 37,6 to trzeba zbijac, mamy tak uwazac do 5 roku zycia.........
najwazniejsze ze juz jest wszystko ok!!!!!!:cool2::cool2::cool2:

Asiu a jaka jest ostateczna diagnoza?? bo wydaje mi sie ze pisałas ze to 3dniówka była w wersji hard ??

tak tak aniu , to była trzydniowka, taka standardowa..........pluje sobie w brode, ze nie skojazyłam faktow, ale najtrudniej diagnozowac swoich najblizszych.....

najwazniejsze, ze juz po.................:-):-):-):-)

Joasiu ja do Ciebie pytanie medyczne z rana mam- strasznie boli mnie kręgosłup a wieczorem to juz tak mi napieprza ,że nie moge zasnąc i leże po dwie godziny czekając az mi przejdzie.
Podejrzewam,że to od noszenia Weroniki ale żeby az tak bolało? Czy mam iśc do lekarza? Kurcze u nas strasznie długie terminy teraz na wizyty sa bo jakies epidemie i cuda sie dzieją :no:
a może sa jakieś leki przeciwbólowe sprawdzone co? Możesz mi cos poradzić?

reklama
Do góry