reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A ja dzisiaj chodze jak po prochach - taka ospala.
Gazelaczku ja bym chciala zobaczyc te twoje uszyte kolderki to moze i ja bym tak sciagnela za toba i tez uszyla.

reklama
Witam wszystkich serdecznie  :)
dopiero znalazłam tą stronkę i pewnie będę tu zaglądac tym bardziej, że nudzę się strasznie od początku ciąży leże w domku albo w szpitalu :(
termin mam na 15 lipca ale za miesiąc mam odstawic fenoterol i z tego co słyszałam to dużo dziewczyn po dwóch dniach od odstawienia tego leku zaczyna rodzic  ::) ale narazie co chwilkę mam totalne zmiany nastrojów i mój mąż już powoli wymięka  :D i szczerze mówiąc nie mogę się już doczekac mojej kruszynki  :) 
Miłego wieczorka pa

No prosze jeszcze jakies lipcoweczki do nas dolaczyly. Witam was kochane no i zagladajcie tu, zagladajcie, bo tutaj jest fajnie i tak rodzinnie.

Witam dziewczynki
U nas pięknie świeci słoneczko i zrobiło się o wiele cieplej
Mam nadzieje że tak już będzie
Witam nowe lipcóweczki zaglądajcie do nas często

dzień doberek kobitki :)   witam serdecznie :)  długo nic nie pisłąmam ,ale bardzo częto czytałąm wasze posty  ;Dumnie mija ciaza jakoś tak nieciekawie ostatnio,sporo stresu ,małe kłopoty rodzinne,mieszkam z tesciową i jakoś nie bardzo wesoło tu jest :mad:mam nadzieje ,że za długo tu nie bedziemy,ale jak narazie musze sie gryzć w język ,żeby nie palnąć czegos ...synek mi chorował prawie całe 2 tygodnie,ale juz powoli dochodzi do siebie ;Dja nadal nie wiem kiedy wkońcu urodze ::)jak narazie lekarz każe mi się trzymać mniej więcej 13 lipiec,ale gdyby cosik to jeszcze wchodzi w gre 6 sierpień :mad:przez to ,mężulo osiwiał juz prawie,a mnie ostatnio tak strasznie maleństwo skopało,że myślałąm juz ,że coś sie dzieje.Płakałąm bo się denerwowałam i powiem szczerze ,że bardzo bolały te kopniaki ,tak jak jeszcze nigdy :-[przerażona byłam....całą dobę prawie bez przerwy czułam kopniaki i to na samym dole....mężulo się denerwował ja się denerwowałąm i wogule wszystko było dziwne,chciałąm juz dzwonić do lekarza ale zrobiłąm sobie po całej dobie kopniaków podwójna melise i położyłąm się :)no i wkońcu usnełąm...rano przeszło...ale teraz juz codziennie kopniaki są mocniejsze ,wiem ,że to dobrze że dzidzia kopie,ale sie wtedy strasznie bałąm...pozatym jak spojrzałam na zajutrz na swój brzuch to normalnie sie popłakałam ....jak dziecko :-[rozstępy mam teraz straszne....i wygląda na to ,że właśnie przez te 2 dni się takie zrobiły :(brzuszek mi rośnie ,ale boje sie ...wsumie nie powinnam bo juz raz w ciązy byłam,urodziłam zdrowego synka,ale teraz boje się nanowo...boje sie porodu ,tego co potem bedzie...i wogule wszystkiego... :-[

reklama
;D Ja to sobie graszko wytłumaczyłam, że Dzidzia Twoja tak szalała bo troszke miała za ciasno i sobie mieszkanko rozepchała :-)

Dziewczyny co do pogody to okropna :-) dobrze że nastrój mam dobry :-) mimo deszczu i ciemnych chmurek za oknem... jutro wizyta u Dzidziologa :-)

zaczynam już odgracać pokoik malutkiej :-) i powoli zaczną tam wędrować typowo maluszkowe gadzety :-) ech... niedługo zaczne robić pranie dla Dzidzi :-) kupiłam już pierwszy proszek Jelp :-) i zobaczymy:-)
dużo słonka wszystkim w duchu :-)

Do góry