reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wiecie co dziewczyny? Mam nadzieję, że was nie zszokuję :) My z mężulem dzisiaj zwlekliśmy się z łóżka o... 14. Obudzilismy się wprawdzie o 10 bo do 2.30 w nocy nie spaliśmy, ale tak jakoś się fajnie leżało, że całe dopołudnie spędziliśmy w łóżeczku. Pierwsze śniadanko w łóżeczku, drugie śniadanko w łóżeczku :) Wiem, że to straszne marnotrawstwo czasu :D ale stwierdziliśmy, że niewiele już nam takich sobót zostało, więc co tam :D No a teraz idziemy robić pizzę, moją ulubioną hawajską :)
Miłego popołudnia i więcej słoneczka wszystkim mamusiom i brzuszkom :)

reklama
Klaudio, ale udany poranek, ja tez za takim tesknie, ale niestety rano trzeba bylo wstac bo Poloweczka na uczelnie, a ja do roboty tzn. sprzatania (tego lzejszego) po malowaniu sypialni, ja nie wiem czy my za m-c skonczymy ten remont, tyle jeszcze roboty... a im pozniej tym gorzej bo mi coraz ciezej ... maz mowi zebym nie robila, ale mam tyle nergii ze az mnie rozsadza, sama nie wiem skad sie ona bierze bo nawet nie bedac w ciazy przy takim tempie zycia co ostatnio to bym juz wysiadala... hihih chyba to ten maluch... dzis jak leciala fajan piosneka w radiu zaczelam tanczyc sobie po 3 godzinach sprzatania czy to nie dziwne, teraz tez mnie nosi... ale mam robote na kompie wiec chociaz troche posiedze... poszlabym na spacer ale ciagle popaduje...
Gazeleczku, masz calkowita racje do tych reklam, polowa rzeczy jest nieprzydatna, dlatego dobrze sobie pogadac na forum z doswiadczonymi mamuskami, co jest naprawde potrzebne a co jest jedynie fajnym gadżetem...

Klaudio co do seksu to ja ostatnio mam bardzo duza ochote, az dziwne. No i my poprostu niekonczymy w srodku.
Ale dzisiaj mam dzien nerwow i placzu. Z byle powodu sie denerwuje i zaraz placze i przestac nie moge.

Agnieszko moj cukier jest w normie a nawet lekarz powiedzial ze tak nawet troszke za malo.

Klaudio my ostatnio stosowalismy gumki bo nam sie 'zatesknilo' za nimi,a kupilam takie polecane przez kolezanke mietowe i sobie pobaraszkowalismy ;D,mysle ze spokojnie te 2 tygodnie bez gumki mozecie jeszcze brykac jesli wszystko ok.Ale to tylko moje zdanie.

Aniu milego weekendu w gorach :D

A ja sie musze pochwalic ze wrocilam od fryzjera i.......scielam wlosy o jakies 20cm pofarbowalam+pasemka,bo jutro jade na komunie :D

I wiecie co,u mnie za to wszystko w Wolsztynie zaplacilabym najmniej 120zl,a znalazlam dziewczyne na wiosce ok 8km od Wolsztyna ktora to wszystko zrobila mi za 35zl!!!!!!!! teraz to mnie stac aby co miesiac jezdzic do fryzjera bo mi szybko farba splywa ::) :D

wszystkim sie podoba,Karol tylko marudzi ze za duzo scielam ;Dbo on lubi dlugie :D

Klaudus ja nie jestem psychologiem Lukasz jest  ;) moze mi sie to udzielilo  :p ;D ja to szara mysz tylko kulturoznawstwo skonczylam ale ciagne dalej  ;) i mooooze skoncze jako stomatolog  ;D chyba ze znowu cos mi odbije
Ado do przytulaczy to u mnie wystepuje zwiekszone zapotrzebowanie na przytulnie...Lukasz jak zaba rechocze i twierdzi ze mnie nie zna bo nawet snia mi sie glupoty  :p ;)
ale tak powaznie to bierzemy na wstrzymanie...w spermie wystepuje oksytocyna hormon ktory pobudza miesnie gladkie do skurczy...jesli przechodzimy termin porodu to wtedy dobrze jest sobie pobaraszkowac   ;) bo to faktycznie pszyspieszy porod...slyszalam tez ze sok z malin nie jest wskazany bo tez moze przyspieszyc hmm....ale ciekawe co w tym soku jest  :p ;D ja w kazdym razie odstawilam malinki i Lukasza-na pewna odleglosc  ;)  :-[

Lilka az Ci zazdroszcze tej odmiany...ja caly czas nie moge sie zdecydowac czy sciac czy zostwic  ::)

Tusiu i takie dni bywaja...najlepiej jest sie przytulic do kochanego i nich glaszcze i glaszcze i glaszcze
buziaczki

aaaa! znalazlam taka strone..moze juz ja znacie a moze nie na wszelki wypadek podaje link  :) http://www.bajbus.pl/index.phtml?ids=ciaza&kat=ostprzyg

reklama
A ja znów dzisiaj cały dzień sama w domku :mad:

Mój Mariusz styropian rozkłąda na podłodze a właściwie kończy rozkładanie.

Już mam dość tego samotnego siedzenia. Aby do Lipca. :D

Do góry