reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a propos zdrówka to i ja chyba pomarudze... nie dosc ze i tak łąze ledwo z powodu kregosłupka to mam zawroty głowy... nie wiem zupełnie co znaczają ale we wtorek ide do lekarza... wiec sie dowiem... martwi mnie to i jeszcze dzidzia malutko sie rusza... i też nosek w dół mam... i ryjek wykrzywiony
pozdrawiam
Asioł sobotni-smutaśny

reklama
Asiolkuu Ciebie juz niedziela wiec moze i smutasek sobie poszedl w swiat ;) ja tez narzekam na kregoslup a to na rzebra a to ze dysze jak parowoz a to ze przerwocic sie z boku na bok juz tak sprawnie nie moge....aaaaj marudna jestm i zozla zlosliwa jakas :p sie ze mnie zrobila

sciskam Cie mocno mocno by te Twoje smutaski wydusic... i nosek do gory w chmuuuuury!!!!

No no ,jak zwykle, nie bylo mnie kilka dni i mam teraz do przeczytania tone waszych pogaduszek ;D
Zostawiam to sobie na pozniej bo teraz obiadek ide robic bo rodzicow zaprosilam ;D
internet nam nie chodzil przez dwa dni a potem moj Grzesiu cos tam skubal w komputerze i bylam od was odcieta :(
I doszlam do wniosku jednego - jestem uzalezniona ;D ;D ;D
Milego dnia mamusie

;D ;D ;D Maniu chyba Ci sie udało te smutki ze mnie wydusić bo dzis wstałam z nowymi siłami i w dobrym nastroju ihihihih :-)

Ależ dziś wstrętna pogoda :mad: Dosłownie nosa za drzwi nie wystawisz. Brrr...

U mnie nadal trwa akcja"nie mogę złapać tchu", ale już trochę nauczyłam się sobie z nią radzić.
I cieszę sie bardzo, bo mimo deszczu i wiatru mój maluszek bardzo dokazuje. I kopie mnie w boki.

dziendobry niedzielnie-leniuchowo-weekendowo ;)
my dopiero wstalismy a juz 7:30 :p
wypilismy sobie koktajl z truskawek i banana mniaaaaaaaam!!!
slonce swieci i moze bedzie mily dzien....mimo ze moja kuzynka=dziwaczka postanowila nas nawiedzic :p

Asiolku! ciesze sie ze nosek do gory juz masz :) :) :)

milego dnia Wszystkim!!!

Hej hej -

A ja mimo iż obawiam się depresji poporodowej, to teraz jak najbardziej humor mam wspaaaaaniały!!! W ostatnim tygodniu siedzialam sobie na zwolnieniu i cudnie się wyciszylam. Przez caly czas szyłam kolderki i już mam dwie! Zaraz się zabieram za robienie ochraniacza do łóżeczka.

A wszystkim tym lipcóweczkom, które się smucą, łapią deprechę, dołki i inne spadki miewają - przesyłam tyyyyysiące chochlikowych wirusków na poprawę humoru. *******************************************************************************  ;D ;D ;D
a - no i nie tylko lipcóweczkom, zapomniałam że my miewamy tu rozmaitych, wspaniałych gości, hi hihi

happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif

Hej Mamusie
No takiego radosnego Gazelaczka w taką pogode to aż miło poczytać. Ale ja tez sie cieszę bo wczoraj wyciagnełam Męza na zakupki i i kupilismy mnóstwo duperelek dla Dzidzi i plan na dzisiejszy wieczór mam taki żeby zrobic listę co jeszcze, posegregowac ubranka do prania ( te z odzysku) i jak tak patrze na te torby to juz czuje ze to juz niedługo:)))
Pogoniło mnie tak z zakupami i przygotowaniami bo niedawno moja kolezanka urodziła trzy tygodnie przed terminem:) a tu zostało tylko 58 dni. No i to jest super sposób na zły nastrój i niepogodę:)

reklama
Gazelaczku ja też czuję sia jaby te pomponiki były dla mnie DZIĘKUJĘ - SĄ SUPER, bo...

dzisiaj rano jak czytałam wasze posty, to zastanawiałam sie czemu, wy jesteście takie smutne...
a sama ryczałam po południu nie wiadomo po co ;D buahahaha

Huśtaweczka piękna co?

Do góry