reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ups...nawet się nie przywitałam
wiecie ja tez mieszkam na 10 i do pewnego czasu nie mielismy sąsiadów nad sobą..ale teraz pomieszczenie nad nami zaadoptowano na miewszkanie i ...porażka. po pierwsze sąsiedzi zachowują sie jak stado sloni, głosno urawiają seks i nadają przez cb radio a my to słyszymy w naszych głosnikach od kompa
no to nieźle macie wesoło :eek: :szok:

reklama
Edytko ostatnio się zastanawiałam jak tam idzie Julii chodzenie?? spodobało sie czy jeszcze woli raczkowanie ??

Aniu przede wszystkim ogromny buziak dla Ciebie !!! :elvis:

Julka chodzi co raz chętniej, ale do Korzeniowskiego jej jeszcze daleko hihi
Więcej zasuwa na czworakach ale też sama już się podnosi i sobie podchodzi do różnych rzeczy. Teraz pozostała jej kwestia nabrania wprawy i będzie git!:tak:

Katka widze ze byłas w Swiętym Krzyżu..wiesz te obrazki o których pisałam, ze mój Robert wstawia do sklepiku z dewocjonaliami to własnie w Świętym Krzyżu..nota bene ponoc sie barzo spodobały i bedzie dalej malował :)

no i powiem Wam ze jestem pod wielkim wrażeniem naszy kochanych maleństw...są juz tacy "dorosli" jesli można tak powiedxziec...

Weroniczka, ona mnnie zawsze urzeka swoim spojrzeniem i mądrą minką
Mich i Tymik to wyglądają na małych łobuzów (z przewagą łobuzowatosci u Micha )
Mateusz i Maks skolei wyglądają na grzeczniaków ...no i uroda ich nieprzecięta (zresztą poprzedników również)
Krzys to dla mnie cała mama -miodzio
Kubus wydaje mi się coraz bardziej do taty podobny...
ide zobaczyc czy o kims nie zapomniałam ;)

Katka widze ze byłas w Swiętym Krzyżu..wiesz te obrazki o których pisałam, ze mój Robert wstawia do sklepiku z dewocjonaliami to własnie w Świętym Krzyżu..nota bene ponoc sie barzo spodobały i bedzie dalej malował :)
no widzisz, my czasem tam bywamy bo mieszkamy niedaleko, fajne miejsce na spacer

no i zapomniałam o porywającym usmiechu Maciusia i kucykowej damie Mili (ależ ona powaznie wygląda) chyba najpowazniej z naszych wszystkich dzieci

reklama
Edytko :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: Dobra jesteś w tym szukaniu :-D:-D:-D
A tak poważnie, to aż mnie to przeraża, ale naprawdę czuję się tam super! I w ogóle nie tęsknię do naszego gniazdka :zawstydzona/y: :-( Co ze mną jest nie tak? :eek:

AniuSz. a to ci sąsiedzi! ;-)

Joasiu, Kubuś w nowej fryzurce wygląda ekstra! bardzo męsko, i teraz to już jest cały tatuś :cool2:

Zmykam......Robota mi się pali :szok:

Do góry