reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ups...nawet się nie przywitałam
wiecie ja tez mieszkam na 10 i do pewnego czasu nie mielismy sąsiadów nad sobą..ale teraz pomieszczenie nad nami zaadoptowano na miewszkanie i ...porażka. po pierwsze sąsiedzi zachowują sie jak stado sloni, głosno urawiają seks i nadają przez cb radio a my to słyszymy w naszych głosnikach od kompa
no to nieźle macie wesoło :eek: :szok:

reklama
Edytko ostatnio się zastanawiałam jak tam idzie Julii chodzenie?? spodobało sie czy jeszcze woli raczkowanie ??

Aniu przede wszystkim ogromny buziak dla Ciebie !!! :elvis:

Julka chodzi co raz chętniej, ale do Korzeniowskiego jej jeszcze daleko hihi
Więcej zasuwa na czworakach ale też sama już się podnosi i sobie podchodzi do różnych rzeczy. Teraz pozostała jej kwestia nabrania wprawy i będzie git!:tak:

Katka widze ze byłas w Swiętym Krzyżu..wiesz te obrazki o których pisałam, ze mój Robert wstawia do sklepiku z dewocjonaliami to własnie w Świętym Krzyżu..nota bene ponoc sie barzo spodobały i bedzie dalej malował :)

no i powiem Wam ze jestem pod wielkim wrażeniem naszy kochanych maleństw...są juz tacy "dorosli" jesli można tak powiedxziec...

Weroniczka, ona mnnie zawsze urzeka swoim spojrzeniem i mądrą minką
Mich i Tymik to wyglądają na małych łobuzów (z przewagą łobuzowatosci u Micha )
Mateusz i Maks skolei wyglądają na grzeczniaków ...no i uroda ich nieprzecięta (zresztą poprzedników również)
Krzys to dla mnie cała mama -miodzio
Kubus wydaje mi się coraz bardziej do taty podobny...
ide zobaczyc czy o kims nie zapomniałam ;)

Katka widze ze byłas w Swiętym Krzyżu..wiesz te obrazki o których pisałam, ze mój Robert wstawia do sklepiku z dewocjonaliami to własnie w Świętym Krzyżu..nota bene ponoc sie barzo spodobały i bedzie dalej malował :)
no widzisz, my czasem tam bywamy bo mieszkamy niedaleko, fajne miejsce na spacer

no i zapomniałam o porywającym usmiechu Maciusia i kucykowej damie Mili (ależ ona powaznie wygląda) chyba najpowazniej z naszych wszystkich dzieci

reklama
Edytko :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: Dobra jesteś w tym szukaniu :-D:-D:-D
A tak poważnie, to aż mnie to przeraża, ale naprawdę czuję się tam super! I w ogóle nie tęsknię do naszego gniazdka :zawstydzona/y: :-( Co ze mną jest nie tak? :eek:

AniuSz. a to ci sąsiedzi! ;-)

Joasiu, Kubuś w nowej fryzurce wygląda ekstra! bardzo męsko, i teraz to już jest cały tatuś :cool2:

Zmykam......Robota mi się pali :szok:

Do góry