reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
edziula dawaj jakas foteczke nowej fryzurki...........:happy::happy:

ja tez bym poszła do fryzjera, ale jakos tak sie nie moge zebrac.......

hehhe, nie nadaje się, prędzej zobaczysz w realu jak będzie okazjon :tak:

Wyłączyli mi prąd i posprzątałam sobie łazienkę na błysk :-)
a teraz wietrzę bo od tych wszystkich chemikaliów aż mi niedobrze :szok:

Edzia, kupiliście w końcu to nosidełko?

Maciek właśnie wziął swoje trzy misie i posadził je na stole przed telewizorem i ogląda z nimi teletubisie :-)

Nie kupilismy :-( bo doszłam do wniosku, że nam się to kompletnie nie opłaca. W góry jeździmy raz w roku i taki wydatek około 600 zł na jedną wyprawę to przegięcie. Takie nosidło za 250 zł jeszcze w miarę mi się podobało, ale z kolei nie mialo daszka, więc odpuściłam temat.
Za to dowiedziałam się, że można sobie w Zakopcu wypożyczyć nosidło ze sklepu sportowego. Mam już ofertę, 100 zł kaucji plus dokument i 15 zł za dobę. Więc jest git.

już mi bokiem wychodzi siedzenie całymi dniami w domu, przez chorobę Darii spacerki odpadają, a to zawsze jakieś urozmajcenie było :eek: :confused:

Iwon super że tyle plusów mieszkając u teściów znalazłaś :-)

a teraz Wasze mieszkanie będzie w centrum czy też gdzieś na uboczu ??

Będziemy mieszkac na tej samej dzielnicy, co dotychczas. To jest takie typowe osiedle mieszkalne, więc jest spokojnie, ale jest ryneczek, trochę sklepów, park itp. I do centrum świetne połączenie z pętli tramwajowej, a autem 7 minut.
Nie będzie to jednak to samo, co teraz :sorry2:

Edzia była u fryca? Ooooo :cool2: Dawaj ciotka fotkę, nie bądź taka. I tak widziałam Cię o zmroku i poranku :-p

reklama
kawy nie wypiłam ale trzeba się zbierać i dotlenić dziecko :tak:

Edytko super rozwiązanie z tym nosidełkiem - wypożyczysz i nie terzba kupować nowego

Do góry