reklama
Anikaa
Fan(ka)
Nasza kochana, mądra Iwonka...jak troche ochłone napisze Wam na zwierzakach jak było na prawde (nie to ze teraz kłamie czy co , ale nie jestem jeszcze w stanie pisac ...zresztą na pewno rozumiecie)Joł Muciacios, nadaję krótko z pracy :-)
AniuSz. bardzo się cieszę, że masz lepszy nastrój. Jesteś bardzo dzielną kobietką. Podziwiam Twój rozsądek i siłę, choć wiem, że częściowo skrywasz przed nami prawdziwe emocje..
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Wczoraj stwierdziłam, że wspaniale jest mieszkać w centrum miasta Dotychczas zawsze mieszkałam na osiedlach, gdzieś z dala od zgiełku. A teraz u teściów jesteśmy w samym sercu miasta. I tak, w odległości 10-100 metrów mam:
- piekarnię z cukiernią
-sklep spożywczy
- swojego fryzjera (na dole)
-aptekę (na dole)
- sklep z odzieżą dla dzieci, w którym zaopatruję małego i mam rabat (jest po drugiej stronie ulicy)
- sklep monopolowy
- sklep kosmetyczny
- bar szybkiej obsługi (kebaby i potrawy z kurczaka)
- nasz ukochany pub, w którym spędziliśmy wiele wieczorów i nocy (po drugiej stronie ulicy)
- deptak, w którym jest masa restauracji, imprez itp.
- pub, w którym M. mi się oświadczył
a w odległości 150-200 metrów całą masę innych lokali ( księgarnia, bankomat, itp.)
Po prostu super!!!!
And...always look on the bright side of life... na na na
Always look on the light side of life... na na na
..............
ps. GRATULACJONY !!!!
Anikaa
Fan(ka)
ups...nawet się nie przywitałam
Dzien Dobry!!!
Edytko dawaj fotkę...
wiecie ja tez mieszkam na 10 i do pewnego czasu nie mielismy sąsiadów nad sobą..ale teraz pomieszczenie nad nami zaadoptowano na miewszkanie i ...porażka. po pierwsze sąsiedzi zachowują sie jak stado sloni, głosno urawiają seks i nadają przez cb radio a my to słyszymy w naszych głosnikach od kompa
Dzien Dobry!!!
Edytko dawaj fotkę...
wiecie ja tez mieszkam na 10 i do pewnego czasu nie mielismy sąsiadów nad sobą..ale teraz pomieszczenie nad nami zaadoptowano na miewszkanie i ...porażka. po pierwsze sąsiedzi zachowują sie jak stado sloni, głosno urawiają seks i nadają przez cb radio a my to słyszymy w naszych głosnikach od kompa
Klaudia
Lipcóweczka 2005
ups...nawet się nie przywitałam
Dzien Dobry!!!
Edytko dawaj fotkę...
No to rewelka :-)
A mój sąsiad z kolei organizuje wieczory karaoke Kiedyś zapomnieli wyłączyć mikrofon i zaczęli oglądać mecz. Możecie sobie wyobrazić co się działo...
reklama