reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joł Muciacios, nadaję krótko z pracy :-)

AniuSz. bardzo się cieszę, że masz lepszy nastrój. Jesteś bardzo dzielną kobietką. Podziwiam Twój rozsądek i siłę, choć wiem, że częściowo skrywasz przed nami prawdziwe emocje..
:elvis: :elvis: :elvis: Nasza kochana, mądra Iwonka...jak troche ochłone napisze Wam na zwierzakach jak było na prawde (nie to ze teraz kłamie czy co , ale nie jestem jeszcze w stanie pisac ...zresztą na pewno rozumiecie)

Wczoraj stwierdziłam, że wspaniale jest mieszkać w centrum miasta :cool2: Dotychczas zawsze mieszkałam na osiedlach, gdzieś z dala od zgiełku. A teraz u teściów jesteśmy w samym sercu miasta. I tak, w odległości 10-100 metrów mam:
- piekarnię z cukiernią
-sklep spożywczy
- swojego fryzjera (na dole)
-aptekę (na dole)
- sklep z odzieżą dla dzieci, w którym zaopatruję małego i mam rabat (jest po drugiej stronie ulicy)
- sklep monopolowy :cool2: :cool2: :cool2:
- sklep kosmetyczny
- bar szybkiej obsługi (kebaby i potrawy z kurczaka)
- nasz ukochany pub, w którym spędziliśmy wiele wieczorów i nocy (po drugiej stronie ulicy)
- deptak, w którym jest masa restauracji, imprez itp.
- pub, w którym M. mi się oświadczył :cool2:
a w odległości 150-200 metrów całą masę innych lokali ( księgarnia, bankomat, itp.)

Po prostu super!!!!

And...always look on the bright side of life... na na na
Always look on the light side of life... na na na:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

..............
ps. GRATULACJONY !!!!

ups...nawet się nie przywitałam

Dzien Dobry!!!

Edytko dawaj fotkę...

wiecie ja tez mieszkam na 10 i do pewnego czasu nie mielismy sąsiadów nad sobą..ale teraz pomieszczenie nad nami zaadoptowano na miewszkanie i ...porażka. po pierwsze sąsiedzi zachowują sie jak stado sloni, głosno urawiają seks i nadają przez cb radio a my to słyszymy w naszych głosnikach od kompa

ups...nawet się nie przywitałam

Dzien Dobry!!!

Edytko dawaj fotkę...

wiecie ja tez mieszkam na 10 i do pewnego czasu nie mielismy sąsiadów nad sobą..ale teraz pomieszczenie nad nami zaadoptowano na miewszkanie i ...porażka. po pierwsze sąsiedzi zachowują sie jak stado sloni, głosno urawiają seks i nadają przez cb radio a my to słyszymy w naszych głosnikach od kompa

No to rewelka :-)
A mój sąsiad z kolei organizuje wieczory karaoke :laugh2: Kiedyś zapomnieli wyłączyć mikrofon i zaczęli oglądać mecz. Możecie sobie wyobrazić co się działo...

reklama
Do góry