reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia to moja mama jak mieszkalismy w bloku, wspominała takich jednych
ale oni dla odmiany pukali łózkiem w sciane wiec cały pion słyszał + odgłosy

i teraz jak sama mieszkam w bloku to mam stresa czy ktos cos nie słyszy :cool2:

No ja czasem też się zastanawiam, czy nas nie słychać, ale ja znowu tak strasznie nie hałasuję, żeby się za bardzo stresować ;-)

Joł Muciacios, nadaję krótko z pracy :-)

Maniuś wiem, co czujesz :tak: Ale na pewno będzie dobrze, sama przez to niedawno przeszłam. Trzymam kciuki za wygranie walki z kartonami :elvis:

Niania, minka a'la Przybylska rewelacja :-D :-D :-D

AniuSz. bardzo się cieszę, że masz lepszy nastrój. Jesteś bardzo dzielną kobietką. Podziwiam Twój rozsądek i siłę, choć wiem, że częściowo skrywasz przed nami prawdziwe emocje..

Wczoraj stwierdziłam, że wspaniale jest mieszkać w centrum miasta :cool2: Dotychczas zawsze mieszkałam na osiedlach, gdzieś z dala od zgiełku. A teraz u teściów jesteśmy w samym sercu miasta. I tak, w odległości 10-100 metrów mam:
- piekarnię z cukiernią
-sklep spożywczy
- swojego fryzjera (na dole)
-aptekę (na dole)
- sklep z odzieżą dla dzieci, w którym zaopatruję małego i mam rabat (jest po drugiej stronie ulicy)
- sklep monopolowy :cool2: :cool2: :cool2:
- sklep kosmetyczny
- bar szybkiej obsługi (kebaby i potrawy z kurczaka)
- nasz ukochany pub, w którym spędziliśmy wiele wieczorów i nocy (po drugiej stronie ulicy)
- deptak, w którym jest masa restauracji, imprez itp.
- pub, w którym M. mi się oświadczył :cool2:
a w odległości 150-200 metrów całą masę innych lokali ( księgarnia, bankomat, itp.)

Po prostu super!!!!

Jestem,
Telegrzanki na tapecie to jest chwila dla mateczki :tak:

Ja byłam przedwczoraj u fryzjera i jak mi tak te włosy wyczesał po obcięciu to fryzurka wyglądała boooosko, no ale dziś już wygląda mniej fajnie :zawstydzona/y: Za krótką grzywkę mi zrobił (wyglądam jakbym miała chore zatoki :zawstydzona/y:), buuuuu

Wczoraj Julka dostała 2 kurteczki od teściowej. Jedna jest za mała a druga też jakaś dziwna :szok: Nie mogę jej zapiąć kapturka pod szyją:szok: :szok: , to znaczy mogę ale tak na siłę... Wychodzi na to, że też jest za mała !
I tym sposobem, muszę kupić młodej kurtkę na zimę sama.
A była jeszcze 3 kurteczka, ale od razu pojechała stąd bo wg mnie pasowała tak na 3-4 miesięczne niemowlę :baffled: :confused: :confused: :no: :no:

hehehe ale jazda z tymi kurtkami, teściowa to jednak teściowa :laugh2:

nie świruj i dawaj fotkę z nowymi włosami :tak: :tak: :tak: prawada dziewczyny ? :-p :laugh2: my ocenimy :tak:

czesc :-)

Julka dziś wstała lewą nogą bo wrzeszczała od rana :baffled:
najpierw chciała pić - poźniej rzucała kubkiem
jeść nie chciała - ale mandarynki chciała :tak:
nic jej nie pasowało nawet nowe teletubisie :no: a wczoraj P ściągnął kolejną całą płyte i nagrał dla córeczki na rano ale ona nie chciała oglądać :no:

u nas nocnik jest beeeeeeee
Julka się śmieje tylko jak ja na nim siedze :tak:
ale ona nie siądzie za nic
mamy grający ale to jej nie przekonuje
niewiem kiedy będzie do niego kupke czy siku robić :confused:

reklama
Iwon super że tyle plusów mieszkając u teściów znalazłaś :-)

a teraz Wasze mieszkanie będzie w centrum czy też gdzieś na uboczu ??

Do góry