reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia to moja mama jak mieszkalismy w bloku, wspominała takich jednych
ale oni dla odmiany pukali łózkiem w sciane wiec cały pion słyszał + odgłosy

i teraz jak sama mieszkam w bloku to mam stresa czy ktos cos nie słyszy :cool2:

No ja czasem też się zastanawiam, czy nas nie słychać, ale ja znowu tak strasznie nie hałasuję, żeby się za bardzo stresować ;-)

Joł Muciacios, nadaję krótko z pracy :-)

Maniuś wiem, co czujesz :tak: Ale na pewno będzie dobrze, sama przez to niedawno przeszłam. Trzymam kciuki za wygranie walki z kartonami :elvis:

Niania, minka a'la Przybylska rewelacja :-D :-D :-D

AniuSz. bardzo się cieszę, że masz lepszy nastrój. Jesteś bardzo dzielną kobietką. Podziwiam Twój rozsądek i siłę, choć wiem, że częściowo skrywasz przed nami prawdziwe emocje..

Wczoraj stwierdziłam, że wspaniale jest mieszkać w centrum miasta :cool2: Dotychczas zawsze mieszkałam na osiedlach, gdzieś z dala od zgiełku. A teraz u teściów jesteśmy w samym sercu miasta. I tak, w odległości 10-100 metrów mam:
- piekarnię z cukiernią
-sklep spożywczy
- swojego fryzjera (na dole)
-aptekę (na dole)
- sklep z odzieżą dla dzieci, w którym zaopatruję małego i mam rabat (jest po drugiej stronie ulicy)
- sklep monopolowy :cool2: :cool2: :cool2:
- sklep kosmetyczny
- bar szybkiej obsługi (kebaby i potrawy z kurczaka)
- nasz ukochany pub, w którym spędziliśmy wiele wieczorów i nocy (po drugiej stronie ulicy)
- deptak, w którym jest masa restauracji, imprez itp.
- pub, w którym M. mi się oświadczył :cool2:
a w odległości 150-200 metrów całą masę innych lokali ( księgarnia, bankomat, itp.)

Po prostu super!!!!

Jestem,
Telegrzanki na tapecie to jest chwila dla mateczki :tak:

Ja byłam przedwczoraj u fryzjera i jak mi tak te włosy wyczesał po obcięciu to fryzurka wyglądała boooosko, no ale dziś już wygląda mniej fajnie :zawstydzona/y: Za krótką grzywkę mi zrobił (wyglądam jakbym miała chore zatoki :zawstydzona/y:), buuuuu

Wczoraj Julka dostała 2 kurteczki od teściowej. Jedna jest za mała a druga też jakaś dziwna :szok: Nie mogę jej zapiąć kapturka pod szyją:szok: :szok: , to znaczy mogę ale tak na siłę... Wychodzi na to, że też jest za mała !
I tym sposobem, muszę kupić młodej kurtkę na zimę sama.
A była jeszcze 3 kurteczka, ale od razu pojechała stąd bo wg mnie pasowała tak na 3-4 miesięczne niemowlę :baffled: :confused: :confused: :no: :no:

hehehe ale jazda z tymi kurtkami, teściowa to jednak teściowa :laugh2:

nie świruj i dawaj fotkę z nowymi włosami :tak: :tak: :tak: prawada dziewczyny ? :-p :laugh2: my ocenimy :tak:

czesc :-)

Julka dziś wstała lewą nogą bo wrzeszczała od rana :baffled:
najpierw chciała pić - poźniej rzucała kubkiem
jeść nie chciała - ale mandarynki chciała :tak:
nic jej nie pasowało nawet nowe teletubisie :no: a wczoraj P ściągnął kolejną całą płyte i nagrał dla córeczki na rano ale ona nie chciała oglądać :no:

u nas nocnik jest beeeeeeee
Julka się śmieje tylko jak ja na nim siedze :tak:
ale ona nie siądzie za nic
mamy grający ale to jej nie przekonuje
niewiem kiedy będzie do niego kupke czy siku robić :confused:

reklama
Iwon super że tyle plusów mieszkając u teściów znalazłaś :-)

a teraz Wasze mieszkanie będzie w centrum czy też gdzieś na uboczu ??

Do góry