reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Lila - jak tam idzie Ci w szkole, bo dawno nie pisałaś????

w szkle ok
chodze tylko na pare zajec bo w sumie LO mam zaliczone i chodze na chemie i matme co nie zdałam
i o dziwo w tej szkole błyszcze :confused: tzn. z matmy idzie mi db,a z chemii bdb :cool2:

gorsza sprawa z językiem....w Lo mialam niemiecki,a tu jest ruski
i za miesiac musze zaliczyc cała I klase z j.rosyjskiego no i przyznam sie szczerze ze sie boje :-(
a potem w styczniu normalnie juz semestr z II klasy
i jeszcze jest informatyka ale to luz :cool2:
jestem ja i jeszcze jedna dziewczyna na cała klase co znamy sie na obsłudze kompa :-D
fajnie tak błyszczec :-D

gdyby nie ten ruski byłoby ok
w zawdzie mialam go przez 3 lata ale tak go nienawidziłam ze sie nic nie uczyłam prawie i teraz za wiele nie umiem :baffled:
chyba na korki pojde

reklama
My lada dzien strartujemy z rzucaniem pampersów. przechodzimy na tetrowe zebym Maks sie nauczył. Na noc tylko pampers. Dwa miesiace i bedzie po sprawie. Nasza super niania to dziś zaproponowała:-)

ja czekam z nauką samodzielnego korzystanie z nocniczka aż Daria opanuje wreszcie chodzenie, bo ona chodzi jak ją się bardzo bardzo zachęci i to kilka kroczków, bo resztę pokonuje na czworaka :szok: :szok: :eek: :tak:

kochane pocieszylyscie mnie bo o to szklo sie balam najbardziej.....................
nianiu tak kupka byla nie ma goraczki zachowuje sie normalnie ladnie sie bawi rozkosznie rozrabia spi jak spal (przestawilismy lozeczko na swoje miejsce i spi tak jak wczesniej bez wstawania bez lazenia po lozku)
jesli chodzi o zachowanie i wyglad to wszystko ok

ale martwi mnie to ze jak taka drobinka gdzies siedzi ..........

no wlasnei nie wiem jak on to zrobil raczki ma cale zetro zadrapania..........kawaleczki szkla znalazlam no nie wiem jest jeszcze opcja ze mogl buzikiem rozdeptac a pozniej do buzi wziasc nie wiem ...............

o rety .............

a kasiu tak jezyka musze sie zebrac i uczyc !! dokumenty bedziemy mieli mysle ze niebawem ..........................

no i wrócił mój mąż-łośi pewnie zaraz
będzie mi sapał za plecami,bym go do kompa
dopuściła,a ja może go dopuszczę,
ale jak tu nie będzie już Was:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

hehehehe ja z moją mamą mam taki szyfr - jak dzowni na stacjonarny to najpeirw mi daje sygnał na komórke (zebym wiedziała ze to ona :-D ) i dopiero potem dzwoni bo inaczej ..jest opcja ze nie odbieram heheheh:cool2:

Niania zrób jak moja nawiedzona mamuska
kup sobie stacjonarny telefon co pokaze ci kto dzwoni :-D

Alce chce napisac, ze my ocieplenie w butkach zimowych napewno mamy sztuczne, ale myslę , ze to nei takie ważne, bo np spimy pod kołdra z wkładem poliestrowym i wcale sie nei pocimy, a wrecz takowa jest lepsza dla alergików niz pierzynka:-p

:tak: :tak: :tak: zgadza się zgadza z tymi kołderkami, super sprawa :-p A co do bucików to Michowi strasznie pocą się girki nawet w takich bez ocieplenia :-( :no: No a sztuczne ocieplenie grzeje lepiej od sztucznego i aż się boje co będzie zimą :szok: i tak wymysliłam naturalne ocieplenie - a sklep w którym maja buty 100% skóry to ma taaaaaakie ceny :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: że się zaczęłam zastanawiać nad innym :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

w szkle ok
chodze tylko na pare zajec bo w sumie LO mam zaliczone i chodze na chemie i matme co nie zdałam
i o dziwo w tej szkole błyszcze :confused: tzn. z matmy idzie mi db,a z chemii bdb :cool2:

gorsza sprawa z językiem....w Lo mialam niemiecki,a tu jest ruski
i za miesiac musze zaliczyc cała I klase z j.rosyjskiego no i przyznam sie szczerze ze sie boje :-(
a potem w styczniu normalnie juz semestr z II klasy
i jeszcze jest informatyka ale to luz :cool2:
jestem ja i jeszcze jedna dziewczyna na cała klase co znamy sie na obsłudze kompa :-D
fajnie tak błyszczec :-D

gdyby nie ten ruski byłoby ok
w zawdzie mialam go przez 3 lata ale tak go nienawidziłam ze sie nic nie uczyłam prawie i teraz za wiele nie umiem :baffled:
chyba na korki pojde

błyszcz tak dalej to będzie ok :tak: :tak: :-) :-)

reklama
no widze ze planujecie juz odzwyczajac od pieluszek
ja kiedys tam postanowiłam ze zrobie to w wakacje jak małej wybija dwa latka i jakos tak czekam
wtedy bedzie taki upał ze po domu w samych majteczkach i niech robi pod siebie ile chce az sie nauczy

gorzej z kupka bo u nas sa luzne kupki no bo jak Mili duzo pije to mleczka to soczku,zje serek Danio czy Bakusia,tam troszke batonika Danone,i ciut obiadku to te kupki takie juz twardziejsze nie maja z czego wyjsc

i obawiam sie co to bedzie sie działo jak jej nie przejdzie do wakacji :-D

Do góry