reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dziewczyny nie wiem co u was.................

u nas jest dobrze
rtec to nie byla bo to byly takie osobne kuleczki w termometrze..........gdyby to byla rtec juz chyba bym umarla bo wiem ze to silna trucizna,............
martwi mnie jedynie to gdyby drobinke szkla tymi polknal (nie mial nic pokaleczone nie bylo zadnej krwi) i co by mu moglo sie stac ....................jutro maja dzwonic do lekarki naszej nie ma jakies szkolenie ma :-(

reklama
mnie też serce by pękało,
w zeszłym roku widziałam podobne zdarzenie
w szpitalu,tylko chłopczyk był starszy,
ale miał szczęście,bo na jego salę przywieźli
drugiego chłopczyka,a z nim został ojciec
i opiekował się obojgiem dzieci:tak:

chłopczyk mial uczulenie na pieluszki, dalam mu swoja, posmarowalismy mascia i chyba juz lepiej.......
ale ile sie naplakal................ehhhh

babulki,kiedy ściągacie całkowicie dzieciaczkom pieluchę
(oczywiście mam na myśli dzień i własne mieszkanie),
bo ja tak sobie myślę,że chyba od 1 ściągnę Otylci pieluche
i będziemy w taki przykładowy sposób uczyć się wołać siku:baffled: :confused: :eek:

zrobiłam tak z Damianem(w 15 miesiacu) i po 2 tygodniach
pięknie wołał siku i kupkę:tak: :tak: :tak:

My lada dzien strartujemy z rzucaniem pampersów. przechodzimy na tetrowe zebym Maks sie nauczył. Na noc tylko pampers. Dwa miesiace i bedzie po sprawie. Nasza super niania to dziś zaproponowała:-)

kredzia dobrze,że piszesz...........już się martwiłam

jeśli Tym nie ma goraczki nie wymiotuje
i takie tam ................ to chyba wszystko ok.
może faktycznie złamał w rączce ten trmometr:tak:

przekichane tak na obczyźnie bez języka siedzieć:no: :-(
musisz się kochana języka,jak najszybciej nauczyć
w takich sytuacjach jest niezbędny:baffled: :confused: :happy:

dziewczyny nie wiem co u was.................

u nas jest dobrze
rtec to nie byla bo to byly takie osobne kuleczki w termometrze..........gdyby to byla rtec juz chyba bym umarla bo wiem ze to silna trucizna,............
martwi mnie jedynie to gdyby drobinke szkla tymi polknal (nie mial nic pokaleczone nie bylo zadnej krwi) i co by mu moglo sie stac ....................jutro maja dzwonic do lekarki naszej nie ma jakies szkolenie ma :-(

wydaje mi sie ze powinien duzo jesc zeby w razie czego te drobinki szkła wlazły w jedzenie i nie podrażniły kiszeczek ani innego mieska w środku.
a kupa była po wszytskim ??

My lada dzien strartujemy z rzucaniem pampersów. przechodzimy na tetrowe zebym Maks sie nauczył. Na noc tylko pampers. Dwa miesiace i bedzie po sprawie. Nasza super niania to dziś zaproponowała:-)
czyli nie jestem sama z takimi pomysłami

a Damian za 2 tygodnie ładnie wołał,
więc może i Maks szybko zrozumie,jaki
to dyskomfort ...........mokre gaciurki:szok: :eek: :happy: :happy: :happy: :happy: :tak: :tak:

reklama
chłopczyk mial uczulenie na pieluszki, dalam mu swoja, posmarowalismy mascia i chyba juz lepiej.......
ale ile sie naplakal................ehhhh

wiedziałam,że nie przeszłaś obojętnie Joasiu:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: ,
a serce pęka na myśl,że taki dzieciaczek w domu rodzinnym
nie otrzyma należytej opieki oraz,że takich maluchów
jest tysiące w Polsce:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Do góry