reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Moje dziecko wymyśliło sobie nowa zabawe, zamiast zasypiac staje w łózeczku i wyrzuca smoczek na środek pokoju a potem mnie woła- mama ociek (mama smoczek) i już jej go cztery razy dałam, jak jeszcze raz go wyrzuci to zaczynamy nauke zasypiania bez smoczka :tak:
sama sie o to prosi chyba :tak: a ja matka tyranka chętnie to wykorzystam :tak:

tak jak juz pisała ewelinka mamy sie stawiac 2 razy, o 20 i o 8 rano na zastrzyk......
cała afera przez zapalenie gardla, jakis wirus panuje, dzieciaki co chwila laduja w szpitalu, narazie Maluch nie goraczkuje, jakby co bedziemy zbijac...........
jestem dobrej mysli!!!!!

w robocie dali mi laskawie dzien wolnego................ehhhh szkoda gadac.......
takze do poniedzialku jestem w domu!!!!

jestem........................

nareszcie w komplecie w domku!!!

Kuba wita sie z zabawkami, ja popijam kawe.........
kłade go spac i zaraz zasiadam............chociaz powiem, ze chalupa wyglada jakby przeszło przez Nia tornado, ale co tam.......robota nie zajac hehehe
E tam.. ja tez mam burdel delikatnie mówiac bo u nas sa jeszcze śłady remontu ale co tam nie ucieknie...
Witamy w domku Kubusiu!!

reklama
Do góry