reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
E-mamo to moze sie uda, ale tak na styk - bo my pewnie bedziemy do 5:-)
byłoby suuuuuuper ;-)
DASARIA
lipcowe mamy '05
Oczywiście najlepsze są wg mnie mieszkania środkowe bo są najcieplejsze.
Ostatnie piętro- zwiększone ryzyko włamania przez dach, zacieki z dachu, wywiewanie ciepła przez sufit, zaciąganie wszystkich smrodków z wentylacji z całego pionu, męczarnia przy wnoszeniu zakupów czy mebli po schodach, no generalnie wymaga sporej kondycji...
Parter- zimno od podłogi, zwiększone ryzyko włamania przez okno, większość ludzi dzwoni najczęściej pod "jedynkę"
ja też wybrałabym środkowe :-) :-)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
AniuG. będzie dobrze, nie ma innej opcji
Lila, ja mieszkałam na parterze i nie było mi to wcale na rękę Przez pierwsze miesiące nie miałam spokojnego snu i okazało się, że intuicja mnie niestety nie zawiodła- po 6 miesiącach mieliśmy włamanie. Praktycznie żadnych strat materialnych nie było, ale za to jaka zadra na sercu :-( Potem kupilismy rolety i było ok. Teraz mieliśmy alternatywę i wybraliśmy 2 piętro Moi rodzice mieszkają na 4, więc mam sentyment do wysokości i dla mnie im wyżej, tym lepiej A że w nowym domku będzie winda, to iz wózkiem problemu nie będzie
Lila, ja mieszkałam na parterze i nie było mi to wcale na rękę Przez pierwsze miesiące nie miałam spokojnego snu i okazało się, że intuicja mnie niestety nie zawiodła- po 6 miesiącach mieliśmy włamanie. Praktycznie żadnych strat materialnych nie było, ale za to jaka zadra na sercu :-( Potem kupilismy rolety i było ok. Teraz mieliśmy alternatywę i wybraliśmy 2 piętro Moi rodzice mieszkają na 4, więc mam sentyment do wysokości i dla mnie im wyżej, tym lepiej A że w nowym domku będzie winda, to iz wózkiem problemu nie będzie
kate332
lipcowe mamy'05
witam z herbatką :-)
chyba razem napiszemy bo u nas nadal picie w nocy i mleko nad ranem ale to i tak o niebo lepiej niż miesiąc temu kiedy krzysiek jeszcze był na cycukiedy ja tak napisze co? :-( :-( :-( za pięc lat? za dziesieć? Buuuuu :-(
DASARIA
lipcowe mamy '05
Za dwa tygodnie ida na kolejna wizyte do gina - ta sytuacja z Ania strasznie mnie przygnebila - same najgorsze mysli mi sie po glowie klebia, ale wierze ze wszystko bedzie dobrze. Musi byc dobrze - prawda dziewczyny
Aniu na pewno będzie dobrze !!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
witam z herbatką :-)
chyba razem napiszemy bo u nas nadal picie w nocy i mleko nad ranem ale to i tak o niebo lepiej niż miesiąc temu kiedy krzysiek jeszcze był na cycu
ja sie uparłam i picia w nocy nie daje mimo ryku nieziemskiego czasem
ale za to nastawiam sobie budzik na 6.00 kiedy to weronika sie zaczyna wybudzać pomału, szybciorem robie butle mleka, tankuje na półśpiącego bobasa a potem sobie jeszcze spimy do 8.30-9.00 :-) polecam
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Jeszcze tylko chciałam powiedzieć, że ten bidonik Nuby jest super, mamy taki ze słomką i Julka nauczyła się z niego pić. Bardzo mnie to cieszy bo odchodzimy na dobre od zwykłej butli. No i jest to pierwszy prawdziwy niekapiący niekapek, z jakim mamy do czynienia.;-)
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Lilka a ja Ci szczerze napisze ,ze juz sie pogubiłam troche w waszych planach przeprowadzkowo-budowaniowych
Najpierw kupowaliście jakas ziemie chyba na budowe, potem mieliscie jakis dom na wsi kupic tak? potem znowu blok potem dom bo te kredyty bierzecie nie? no a teraz blok? a gdzie obecnie mieszkasz nie jest dobrze? przecież dopiero sie wprowadziliscie, duzo kasy na to poszlo, sama pisalaś ...
Ja nie wiem ale dla mnie to za duzó na raz i sie poprostu pogubiłam
a z bloku to wybrałabym jak dziewczyny- srodek
Najpierw kupowaliście jakas ziemie chyba na budowe, potem mieliscie jakis dom na wsi kupic tak? potem znowu blok potem dom bo te kredyty bierzecie nie? no a teraz blok? a gdzie obecnie mieszkasz nie jest dobrze? przecież dopiero sie wprowadziliscie, duzo kasy na to poszlo, sama pisalaś ...
Ja nie wiem ale dla mnie to za duzó na raz i sie poprostu pogubiłam
a z bloku to wybrałabym jak dziewczyny- srodek