reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja sie uparłam i picia w nocy nie daje :no: mimo ryku nieziemskiego czasem
ale za to nastawiam sobie budzik na 6.00 kiedy to weronika sie zaczyna wybudzać pomału, szybciorem robie butle mleka, tankuje na półśpiącego bobasa a potem sobie jeszcze spimy do 8.30-9.00 :tak: :-) polecam

ja niestety na ryki wymiękam i picie daję ale biorę poprawke na to że moje dziecko jeszcze 1,5 miesiąca temu jadło z piersi nawet 3 razy w nocy, ale pomału myślę że też trzeba bedzie to picie wyeliminować i się w końcu wyspać

reklama
Jeszcze tylko chciałam powiedzieć, że ten bidonik Nuby jest super, mamy taki ze słomką i Julka nauczyła się z niego pić. Bardzo mnie to cieszy bo odchodzimy na dobre od zwykłej butli. No i jest to pierwszy prawdziwy niekapiący niekapek, z jakim mamy do czynienia.;-)
Edytko pokaż jaki ten bidonik macie? Pliss bo ja już kręcioła dostaje z tym moim dzieckiem, na ta chwile pije z dwóch niekapków avent i nuby a wczoraj kupiłam jej do tego aventu twardszy ustnik i to dziadostwo przecieka wrrrrrrr kosztowaly te ustniki 14 zl i chyba je wywale :wściekła/y:

ja niestety na ryki wymiękam i picie daję ale biorę poprawke na to że moje dziecko jeszcze 1,5 miesiąca temu jadło z piersi nawet 3 razy w nocy, ale pomału myślę że też trzeba bedzie to picie wyeliminować i się w końcu wyspać
kate najlepszym sposobem jest zmniejszanie ilosci picia. Nalej do butli 50 ml i daj potem na druga pobidke 40 ml i tak do 10 ml.
U mnie to trwalo trzy dni i pobudki na picie zredukowane do jednej :tak: a ostatnio juz nic nie daje

Edytko jak wklejasz po dwa cytaty na raz? ja ciemna jestem i nie potrafie tak :tak:

trzeba pozaznaczac posty które chcesz zacytować tymi plusikami (zamienią sie na minusy) mogą być nawet na różnych stronach to nie przeszkadza i jak naciśniesz "odpowiedz" to cytaty pojawią sie w okienku z odpowiedzią
mam nadzieje że nie zamieszałam za bardzo

trzeba pozaznaczac posty które chcesz zacytować tymi plusikami (zamienią sie na minusy) mogą być nawet na różnych stronach to nie przeszkadza i jak naciśniesz "odpowiedz" to cytaty pojawią sie w okienku z odpowiedzią
dzieki Kate- dla mnie jasno napisane :tak: zaraz będzie proba :tak:

hehhe sposobem...
najpierw jeden cytat robię normalnie, a póżniej kopiuję tekst drugiego posta i wklejam poprzez
tylko musiałam tutaj zastąpić, żeby było wiadomo o co chodzi :tak:
Robiłam tak pierwszy raz i się udało ;-)

spróbuj tak :-) jest prościej chyba

TEST

hehhe sposobem...
najpierw jeden cytat robię normalnie, a póżniej kopiuję tekst drugiego posta i wklejam poprzez
tylko musiałam tutaj zastąpić, żeby było wiadomo o co chodzi :tak:
Robiłam tak pierwszy raz i się udało ;-)

kate najlepszym sposobem jest zmniejszanie ilosci picia. Nalej do butli 50 ml i daj potem na druga pobidke 40 ml i tak do 10 ml.
U mnie to trwalo trzy dni i pobudki na picie zredukowane do jednej :tak: a ostatnio juz nic nie daje

Edytko pokaż jaki ten bidonik macie? Pliss bo ja już kręcioła dostaje z tym moim dzieckiem, na ta chwile pije z dwóch niekapków avent i nuby a wczoraj kupiłam jej do tego aventu twardszy ustnik i to dziadostwo przecieka wrrrrrrr kosztowaly te ustniki 14 zl i chyba je wywale :wściekła/y:

faktycznie, to działa !!!!!!!!!!!!

KATE JESTEŚ WIELKA

reklama
jestem........................

nareszcie w komplecie w domku!!!

Kuba wita sie z zabawkami, ja popijam kawe.........
kłade go spac i zaraz zasiadam............chociaz powiem, ze chalupa wyglada jakby przeszło przez Nia tornado, ale co tam.......robota nie zajac hehehe

Do góry