reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Za dwa tygodnie ida na kolejna wizyte do gina - ta sytuacja z Ania strasznie mnie przygnebila - same najgorsze mysli mi sie po glowie klebia, ale wierze ze wszystko bedzie dobrze. Musi byc dobrze - prawda dziewczyny:confused: :tak:

kiedy ja tak napisze co? :-( :-( :-( :no: za pięc lat? za dziesieć? Buuuuu :-(

Co Ty nie przejmuj się u mnie to przejscowe i pewnie jednorazowe.
Syszałam co prawda jak Maks dwa razy podczas nocy coś marudził ale zanim pobiuegłam zaczekałam chwilę i słyszałam , ze sam się urpokoił :-) :tak: Warto było.

Laseczki a kozaki wstawie jak bede na chacie :-)

No to troche nadrobiłam....
Kredziu te kuleczki to na 100% rtęć. W termometrach jest tylko uzywana rtęć, ma to do siebie że pod wpływem ciepła powiększa swoją objetość, zadna inna substancja w ten sposób się nie zachowuje. Na twoim miejscu pognałabym do szpitala choćby ze słownikiem i przebadała Tymka, dla pewności, może mu coś podadzą na odtrucie....

Edytko :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis: w chorego zęba. Niedawno sama przechodziłam leczenie kanałowe i zapalenie okostnej, wiec znam ten ból.

Lilka ja mieszkałam na parterze, teraz mieszkam na 8 ostatnim pietrze. Jak mieszkałam na parterze to narzekałam na wilgoć, zimno, hałasujacych sąsiadów pietro wyżej. Teraz mam cieplutko, przecieków brak bo nademną jeszcze suszarnia, nikt mi nie przesówa mebli o 2 w nocy nad głową...:tak:

Za dwa tygodnie ida na kolejna wizyte do gina - ta sytuacja z Ania strasznie mnie przygnebila - same najgorsze mysli mi sie po glowie klebia, ale wierze ze wszystko bedzie dobrze. Musi byc dobrze - prawda dziewczyny:confused: :tak:

Jasne, ze jest wszytsko ok :-) :tak: :tak: :tak:

Tak własnie myslałam Aniu o Tobie, ze ta wiadomość w Ciebie chyba najbardziej uderzy.
Ale wiesz co moze nie czekaj dwa tygodnie, po co czekać. Skocz wczesniej prywatnie na usg. Po co masz się meczyć przez dwa tygodnie?:tak:

Ale macie fajnie! Do Zakopca jedziecie? Na jak długo? :-)

e-mamo no wlasnie kiedy dokladnie bedziesz okupowac zakopane:confused: .

Ja w przyszlym tygodniu tez zapewne na dwa dni pojade:-)

Najpierw jedziemy do mojej mamy na Wszystkich Świętych, a później do Zakopca. Nie wiem na ile dokładnie, bo to zależy od pogody jaka będzie i od finansów (łosiek wymyślił sobie jakiś wypasiony pensjonat ale za to drogi, a ja wolę taniej ale na dłużej, no i jeszcze się nie dogadaliśmy w tej sprawie). Max 9 dni, min. 4-5 dni.
Aniu byłoby bosko się spotkać :-) Myślę, że na bank 5 listopada już tam będziemy. :tak:

Z tym parterem i zimnem od podlogi sie calkowicie nie zgodze - u nas akurat ida rury i mam ogrzewanie podlogowe w przedpokoju cala zime;-) (no ale pod nami jeszcze piwnice). Wlamania to fakt - u nas na szczescie odpukac nic sie nie zdarzylo, dzwonienie do przezycia;-) . Plusem za to bylo chodzenie niziutko z wozkiem i teraz Jaskiem po schodkach tylko na parter.

I tak uwazam ze najlepsze I pietro:-) .

to prawda, zależy od bloku, my np. w naszym nie mamy piwnic i Ci na parterze mają przegwizdane ! A co do 1 pietra to się zgadzam, jako właścicielka mieszkania na tymże piętrze hihi :tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry