reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
spytam sie tutaj bo tu czesciej zagladacie
ktore wybrac pietro?
ja mysle o ostatnim czyli drugim
bo tu gdzie wynajmujemy mam pecha na sasiadow nad nami
uwierzcie nie ma dnia od trzech miesiecy aby wiertarka nie chodziła
a raz w srodku tygodnia Pani nade mna o 1 w nocy kotlety trzaskała
no i tak mysle czy nie lepiej wziasc te ostatnie pietro II czy np. parter bo jak bedziemy glosno tuptac czy cos to pod nami nikt nie bedzie cierpaiał
jak myslicie? ktore lepsze pieterko?
Oczywiście najlepsze są wg mnie mieszkania środkowe bo są najcieplejsze.
Ostatnie piętro- zwiększone ryzyko włamania przez dach, zacieki z dachu, wywiewanie ciepła przez sufit, zaciąganie wszystkich smrodków z wentylacji z całego pionu, męczarnia przy wnoszeniu zakupów czy mebli po schodach, no generalnie wymaga sporej kondycji...
Parter- zimno od podłogi, zwiększone ryzyko włamania przez okno, większość ludzi dzwoni najczęściej pod "jedynkę"
dla Darci!!!Darię niestety też dopadło jakieś choróbsko, bo od wczoraj kaszle, a dziś ten kaszel się nasilił. Byłyśmy u lekarza i do piątku Daria ma brac syropki, witaminy itp., a jak się nie poprawi to będzie antybiotyk
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
U nas wiercenie w toku
Ciekawe co sąsiedzi na to hihihi;-) ;-)
Elfik u mnie ta okostna od początku jest zaatakowana. Ech.... Teraz mi lepiej po Nurofenie... Zobaczę co będzie do wieczorka...
Fajnie, że Kubaski wychodzą dziś do domku ! Ciekawe co było Kubulowi?
Melll łączę się z Tobą w bólu Weź pigułkę ;-)
Ciekawe co sąsiedzi na to hihihi;-) ;-)
Elfik u mnie ta okostna od początku jest zaatakowana. Ech.... Teraz mi lepiej po Nurofenie... Zobaczę co będzie do wieczorka...
Fajnie, że Kubaski wychodzą dziś do domku ! Ciekawe co było Kubulowi?
Melll łączę się z Tobą w bólu Weź pigułkę ;-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
hi hi hi jedziemy ze znajomymi na Andrzejki w góry hi hi hi
oczywiście Darię bierzemy ze sobą :-) :-) :-)
a my już w przyszłym tygodniu TADAAAAAAAA
oczywiście Julcia jedzie z nami :-)
Niuńka dla Was także elwiski na zdrówko
Co do tych migdałków to to samo usłyszałam ostatnio od pediatry- Weronika ma jak na swój wiek za duże migdały i na dodatek pochrapuje przez sen a to znaczy,ze bedzie miała je w przyszłości do wyciecia :-(
Oj współczuje Zanim się wytnie migdałki mozna jeszcze spróbować zadziałać szczepionką IRS-19 kosztuje około 100 zł. Psika się do gardełka i noska przez 2 tyg, później miesiąc przerwy i znów 2 tyg psikania. No ale u Pauli ekektu żadnego nie było - mało tego trzeci migdał odrusł no i te dwa boczne urosły. No ale spróbować warto!
elfiko
lipcowe mamy ´05
a my już w przyszłym tygodniu TADAAAAAAAA
oczywiście Julcia jedzie z nami :-)
Ale macie fajnie! Do Zakopca jedziecie? Na jak długo? :-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
Bez obaw kochana, pewnie tez wszystkiego wypróbujemy najpioerw zanim ewentualnie bedzie rozważana decyzja o zabiegu ale to dopiero za pare lat...Oj współczuje Zanim się wytnie migdałki mozna jeszcze spróbować zadziałać szczepionką IRS-19 kosztuje około 100 zł. Psika się do gardełka i noska przez 2 tyg, później miesiąc przerwy i znów 2 tyg psikania. No ale u Pauli ekektu żadnego nie było - mało tego trzeci migdał odrusł no i te dwa boczne urosły. No ale spróbować warto!
reklama
Oczywiście najlepsze są wg mnie mieszkania środkowe bo są najcieplejsze.
Ostatnie piętro- zwiększone ryzyko włamania przez dach, zacieki z dachu, wywiewanie ciepła przez sufit, zaciąganie wszystkich smrodków z wentylacji z całego pionu, męczarnia przy wnoszeniu zakupów czy mebli po schodach, no generalnie wymaga sporej kondycji...
Parter- zimno od podłogi, zwiększone ryzyko włamania przez okno, większość ludzi dzwoni najczęściej pod "jedynkę"
Z tym parterem i zimnem od podlogi sie calkowicie nie zgodze - u nas akurat ida rury i mam ogrzewanie podlogowe w przedpokoju cala zime;-) (no ale pod nami jeszcze piwnice). Wlamania to fakt - u nas na szczescie odpukac nic sie nie zdarzylo, dzwonienie do przezycia;-) . Plusem za to bylo chodzenie niziutko z wozkiem i teraz Jaskiem po schodkach tylko na parter.
I tak uwazam ze najlepsze I pietro:-) .