reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
spytam sie tutaj bo tu czesciej zagladacie

ktore wybrac pietro?
ja mysle o ostatnim czyli drugim
bo tu gdzie wynajmujemy mam pecha na sasiadow nad nami
uwierzcie nie ma dnia od trzech miesiecy aby wiertarka nie chodziła :baffled:
a raz w srodku tygodnia Pani nade mna o 1 w nocy kotlety trzaskała :-D :szok:

no i tak mysle czy nie lepiej wziasc te ostatnie pietro II czy np. parter bo jak bedziemy glosno tuptac czy cos to pod nami nikt nie bedzie cierpaiał :-D

jak myslicie? ktore lepsze pieterko?

Oczywiście najlepsze są wg mnie mieszkania środkowe bo są najcieplejsze.
Ostatnie piętro- zwiększone ryzyko włamania przez dach, zacieki z dachu, wywiewanie ciepła przez sufit, zaciąganie wszystkich smrodków z wentylacji z całego pionu, męczarnia przy wnoszeniu zakupów czy mebli po schodach, no generalnie wymaga sporej kondycji...
Parter- zimno od podłogi, zwiększone ryzyko włamania przez okno, większość ludzi dzwoni najczęściej pod "jedynkę" :laugh2:

U nas wiercenie w toku :tak:
Ciekawe co sąsiedzi na to hihihi;-) ;-)

Elfik u mnie ta okostna od początku jest zaatakowana. Ech.... Teraz mi lepiej po Nurofenie... Zobaczę co będzie do wieczorka...

Fajnie, że Kubaski wychodzą dziś do domku ! Ciekawe co było Kubulowi?

Melll łączę się z Tobą w bólu :tak: Weź pigułkę ;-)

Niuńka dla Was także elwiski na zdrówko :elvis: :elvis: :elvis:
Co do tych migdałków to to samo usłyszałam ostatnio od pediatry- Weronika ma jak na swój wiek za duże migdały i na dodatek pochrapuje przez sen a to znaczy,ze bedzie miała je w przyszłości do wyciecia :-(

Oj współczuje:baffled: Zanim się wytnie migdałki mozna jeszcze spróbować zadziałać szczepionką IRS-19 kosztuje około 100 zł. Psika się do gardełka i noska przez 2 tyg, później miesiąc przerwy i znów 2 tyg psikania. No ale u Pauli ekektu żadnego nie było - mało tego trzeci migdał odrusł no i te dwa boczne urosły. No ale spróbować warto!

Oj współczuje:baffled: Zanim się wytnie migdałki mozna jeszcze spróbować zadziałać szczepionką IRS-19 kosztuje około 100 zł. Psika się do gardełka i noska przez 2 tyg, później miesiąc przerwy i znów 2 tyg psikania. No ale u Pauli ekektu żadnego nie było - mało tego trzeci migdał odrusł no i te dwa boczne urosły. No ale spróbować warto!
Bez obaw kochana, pewnie tez wszystkiego wypróbujemy najpioerw zanim ewentualnie bedzie rozważana decyzja o zabiegu ale to dopiero za pare lat...

reklama
Oczywiście najlepsze są wg mnie mieszkania środkowe bo są najcieplejsze.
Ostatnie piętro- zwiększone ryzyko włamania przez dach, zacieki z dachu, wywiewanie ciepła przez sufit, zaciąganie wszystkich smrodków z wentylacji z całego pionu, męczarnia przy wnoszeniu zakupów czy mebli po schodach, no generalnie wymaga sporej kondycji...
Parter- zimno od podłogi, zwiększone ryzyko włamania przez okno, większość ludzi dzwoni najczęściej pod "jedynkę" :laugh2:

Z tym parterem i zimnem od podlogi sie calkowicie nie zgodze - u nas akurat ida rury i mam ogrzewanie podlogowe w przedpokoju cala zime;-) (no ale pod nami jeszcze piwnice). Wlamania to fakt - u nas na szczescie odpukac nic sie nie zdarzylo, dzwonienie do przezycia;-) . Plusem za to bylo chodzenie niziutko z wozkiem i teraz Jaskiem po schodkach tylko na parter.

I tak uwazam ze najlepsze I pietro:-) .

Do góry