reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja dzis do ginekologa na wizytke po poludniu sie wybieram.Ostatnio jeszcze bylam podekscytowana a dzis no ide bo ide...
Mam dziewczyny taki problemik i przez ten problemik mam ostatnio zly nastruj ::).To jest problemik luzkowy ;).Caly czas chodze i mysle o przytulankach ;D, mam niby tak straszna ochote...jak sa pieszczotki z mezusiem to tez moglabym go zjesc ;) ;D ;Da jak przyjdzie co do czego to ja nie moge :p :-[ :-[ :-[ :mad:.Moze jestem chora albo co... 8)Okropnie sie z tym czuje,i jest mi caly czas zle i smutno... :pNormalnie chyba zaczne myslec ,ze po porodzie mnie tam cala zszyli ;) ;D ;D ;D :p ::)

6703882_m.jpg

reklama
a ja ostatnio czuję się jak słoniątko i trudno mi się przełamać.... Ochotki mam i sny ujawniają moje skryte potrzeby, ale...
A na dodatek jakoś mając świadomość dzidziusia w brzuchu przytulanki wydają mi się nie na miejscu. Chyba jednak nie gustuje w trójkątach ;) :p

Hmmm a u mnie ok z tymi sprawami ::) Wrecz zauwazyłam wzrost zainteesowania z mojej strony z poziomu sredniegona duży :p

Czesc Mamuski, co do opalania to zamierzam troche zlapac sloneczka na spacerkach i ewentualnie na tarasie, ale tak jak Wronka pisala boje sie przegrzania brzuszka, wiec raczej czesciej ale na krotko... ja niestetey wolno sie opalam wiec zeby byc troche opalona tozwykle dla mnie caly sezon pracy... :D
Ania i ... chyba wybiore sie do tego skelpu w babicach bo od bardzo wielu osob slyszalam ze jest rewelacyjny, nie wiesz moze jak maja otwarte?
trzymam kciuki za te ktore maja wizyty zeby wszytsko bylo ok..
a ja wczoraj bylam na pierwszych zajeciach w szkole rodzenia, nie jest to szkola przyszppitalan wiec nie namawiaja na zaden szpital, po prostu przedstawiaja rozne za i przeciw i musze przyznac ze zupelnie zglupialam... ::)
ale ogolnie zajecia superasne, strasznie... smiesznie

Witam was wszystkie
Pogoda jest okropna i co gorsze tak ma być ok 2 tygodni
Może to głupio zabrzmi ale my chyba powinnyśmy być zadowolone bo im dłużej będzie chłodniej tym mniej męki dla nas
Ja strasznie boję się upałów, pierwszy raz rodziłam w styczniu i dobrze pamiętam jak mi w ostatnich tygodniach było gorąco
Więc nie bardzo wyobrażam sobie ostatnie tygodnie w 32 stopniowym upale to będzie straszne
A co do opalenizny to ja ratuję się kremami brązującymi bo zawsze to jakiś odcień opalenizny no i mogę ubrać jakąś bluzeczkę z dekoltem i nie straszę swoją jasną karnacją

Sylwuś - na pewno w soboty od 10 do 16 - ale tylko o sobote sie spytałam..... gapa jestem. Wybieram sie tam jeszcze raz bo wczoraj mnie czas gonił wiec w sobote ruszam na wieksze zakupy:))
ja tak jak Wiki cieszę sie z marnej pogody - troche łatwiej sie słonikowi poruszac wtedy:))

Witam Mamusie! :)
Ania i... tak sobie podczytuje Wasze forum i bardzo chcialabym Cie prosic o namiar na ten sklep w babicach. Chcialabym zaczac sie rozgladac za zakupami ;)

A tak w ogole to zycze wszystkim umiarkowanego lata, bo pewnie jeszcze da sie we znaki, najlepsze by bylo sliiiiczne sloneczko przy temp. 22-23 stopnie :)

pozdrawiam
b.

reklama
Do góry