reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ale jestem szczęśliwa, jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

a czemu ??

Elficzku, na wsteepie poiem Ci ze BAAARdzo ładna Weroniczka w podpiseie ...mmmmmmmmiód , malina...no i Elwisek :elvis: dla niej i dla jej mamy na szybkie poprawienie zdrowia, oj cos czesto ostanio chorujecie, tak sobie o Was ostatnio myslałam i to chyba przez klimat, nie ??

Kredziu, jestem bardzo nie na czasie na bb, napisz prosze co z Twoją Anią bo ja to raczej się przez moje zaległosci nie przebije

reklama
a czemu ??

Elficzku, na wsteepie poiem Ci ze BAAARdzo ładna Weroniczka w podpiseie ...mmmmmmmmiód , malina...no i Elwisek :elvis: dla niej i dla jej mamy na szybkie poprawienie zdrowia, oj cos czesto ostanio chorujecie, tak sobie o Was ostatnio myslałam i to chyba przez klimat, nie ??

no ja sama nie wiem czemu tak to u nas wygląda? Do roczku weronika wcale nie chorowała, raz miala lekki katar a tak t tylko te kolki i nic wiecej a odkad rok skończyła non stop jakies przeziebienia łapie :-(
Ja to czesto odchorowywuje zmęcznie a ze ostatnio non stop sie czuje zmęczona to sie nie dziwie że mam jakies katary, bóle gardła itp..
Ehh czy to nasz klimat? napewno, nie ma sie czym chwalic mieszkam w końcu na śląsku :-(

aaa no idziekuje za komplementy dla córci

dziewczyny jakie witaminy dajecie szkrabikom ??????????'

bo tu lekarka powiedziala ze tymi jest dobrze zbudowany i ze wszystko z nim ok i nie trzeba mu witamin....................ja jednak bym mu jakies dawala np teraz kicha a to dopiero poczatek brzydkiej pogody (niby jesien ma byc ladna)
no a wiecie ja mysle ze dziecko moze tez ladnie wygladac a nawet byc utuczone na jakims malowartosciowym zarelku wiec witamin ma malo no i ja bym cos tymikowi dawala

myslalam o sanoastolu ale tam pisze ze wzmaga apetyt .............a tego tymikowi nie trzeba
Multi-Sanostol syrop dla dzieci 600g - Apteka internetowa

ja daję CEBIONMULTI , ViGANTOL i CALCIUM
nie daję jednak codziennie jak kiedyś, ale co 2-3 dni :cool2:

reklama
a i jeszcze: Daria od poniedziałku sama w dzień zasypia,
co prawda nie w łóżeczku, ale w naszym łóżku, ale sama a to już coś :tak:

doszłam do wniosku, że muszę Darię stopniowo przestawiac na samodzielne spanie, bo wcześniej zasypiała przy nas w naszym łóżku, a dopiero jak zasnęła przenosiliśmy ją do jej łóżeczka, więc teraz od 2 dni "trenowaliśmy" samodzielne zasypianie w naszym łóżku, a od jutra będzie nauka zasypiania już w łóżeczku,
na razie zasypia samodzielnie tylko w dzień, ale jak to opanuje to zabierzemy się za wieczorne zasypianie :-) :cool: :cool2: :-)

Do góry