reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale jestem szczęśliwa, jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

a czemu ??

Elficzku, na wsteepie poiem Ci ze BAAARdzo ładna Weroniczka w podpiseie ...mmmmmmmmiód , malina...no i Elwisek :elvis: dla niej i dla jej mamy na szybkie poprawienie zdrowia, oj cos czesto ostanio chorujecie, tak sobie o Was ostatnio myslałam i to chyba przez klimat, nie ??

Kredziu, jestem bardzo nie na czasie na bb, napisz prosze co z Twoją Anią bo ja to raczej się przez moje zaległosci nie przebije

reklama
a czemu ??

Elficzku, na wsteepie poiem Ci ze BAAARdzo ładna Weroniczka w podpiseie ...mmmmmmmmiód , malina...no i Elwisek :elvis: dla niej i dla jej mamy na szybkie poprawienie zdrowia, oj cos czesto ostanio chorujecie, tak sobie o Was ostatnio myslałam i to chyba przez klimat, nie ??

no ja sama nie wiem czemu tak to u nas wygląda? Do roczku weronika wcale nie chorowała, raz miala lekki katar a tak t tylko te kolki i nic wiecej a odkad rok skończyła non stop jakies przeziebienia łapie :-(
Ja to czesto odchorowywuje zmęcznie a ze ostatnio non stop sie czuje zmęczona to sie nie dziwie że mam jakies katary, bóle gardła itp..
Ehh czy to nasz klimat? napewno, nie ma sie czym chwalic mieszkam w końcu na śląsku :-(

aaa no idziekuje za komplementy dla córci

dziewczyny jakie witaminy dajecie szkrabikom ??????????'

bo tu lekarka powiedziala ze tymi jest dobrze zbudowany i ze wszystko z nim ok i nie trzeba mu witamin....................ja jednak bym mu jakies dawala np teraz kicha a to dopiero poczatek brzydkiej pogody (niby jesien ma byc ladna)
no a wiecie ja mysle ze dziecko moze tez ladnie wygladac a nawet byc utuczone na jakims malowartosciowym zarelku wiec witamin ma malo no i ja bym cos tymikowi dawala

myslalam o sanoastolu ale tam pisze ze wzmaga apetyt .............a tego tymikowi nie trzeba
Multi-Sanostol syrop dla dzieci 600g - Apteka internetowa

ja daję CEBIONMULTI , ViGANTOL i CALCIUM
nie daję jednak codziennie jak kiedyś, ale co 2-3 dni :cool2:

reklama
a i jeszcze: Daria od poniedziałku sama w dzień zasypia,
co prawda nie w łóżeczku, ale w naszym łóżku, ale sama a to już coś :tak:

doszłam do wniosku, że muszę Darię stopniowo przestawiac na samodzielne spanie, bo wcześniej zasypiała przy nas w naszym łóżku, a dopiero jak zasnęła przenosiliśmy ją do jej łóżeczka, więc teraz od 2 dni "trenowaliśmy" samodzielne zasypianie w naszym łóżku, a od jutra będzie nauka zasypiania już w łóżeczku,
na razie zasypia samodzielnie tylko w dzień, ale jak to opanuje to zabierzemy się za wieczorne zasypianie :-) :cool: :cool2: :-)

Do góry