reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc baby

kredzia wysłałam godzine temu smska do Hanti, doszedł ale mi nie odpisała :-( wiec nie wiem...
U nas noc z trudnosciami, o 1szej Weronika miała 39,6 gorączki i dostała drgawek
ale juz opanowana sytuacja,dzwonilam w nocy na pogotowie, zroibiłam co lekarz mi kazal ( nurofen podalam, zimne oklady, dopajanie) i po godzinie pomoglo, mała zasneła i obidzila sie o 7mej bez temp. teraz ma 37,6 i marudzi
idziemy do lekarza na 13.30 , naszego pediatry dzisiaj niema wiec do innego idziemy. Podejrzewam trzydniówke ale wole sie upewnic

Dziewczyny a apropos mleka bo tak mi przyszło do głowy.

1.Czy któraś z Was daje dzieciaczkom juz np kaszkę mannę, ryż na mleku albo coś innego na mleku krowim ?
2. Czy Wasze bobaski jedzą np. serki danio, bakusie lub inne mleczne produkty ?

odpowiadam
1. nic nie daję Darii na mleku krowim :no: , Darcia raz dziennie je Bebilon 3,

2. Daria je serki, jogurty i inne tego typu produkty :-)

ja tez nie daje Weronice mleka krowiego, ona nie lubi takich gestych kaszek wiec nawet nie próbowałam jeszcze robic jej tej kaszki manny. Pije nestle Junior 2 razy dziennie a czasami nawet 3 razy :tak:
je serki, jogurty i inne przetwory mleczne róznych firm.

reklama
Do góry