reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a i jeszcze: Daria od poniedziałku sama w dzień zasypia,
co prawda nie w łóżeczku, ale w naszym łóżku, ale sama a to już coś :tak:

doszłam do wniosku, że muszę Darię stopniowo przestawiac na samodzielne spanie, bo wcześniej zasypiała przy nas w naszym łóżku, a dopiero jak zasnęła przenosiliśmy ją do jej łóżeczka, więc teraz od 2 dni "trenowaliśmy" samodzielne zasypianie w naszym łóżku, a od jutra będzie nauka zasypiania już w łóżeczku,
na razie zasypia samodzielnie tylko w dzień, ale jak to opanuje to zabierzemy się za wieczorne zasypianie :-) :cool: :cool2: :-)
trzymam kciuki
u nas juz luzik, Weronika zasypia sama :tak:

wczoraj próbowałam "zgubic" smoczek Darii, ale niestety nic z tego nie wyszło, bo Darcia chodziła po całymk domu, otwierała szfki, szuflady, zaglądała pod kanapę itp. szukając smoczka, a na dodatek wołała : nynek, nynek, nynek !!! i to mnie tak rozczuliło, że dałam jej smoczek.
Czas na odzwyczajanie od smoka jeszcze u nas nie nadszedł, ale co się odwlecze to nie ...
Jak będę miała drugie dziecko to na pewno nie będzie używało smoczka !

a co Wy tak beze mnie kawkujecie, co?????

wsunełam sałateczke ( sałata, tunczyk, papryka, sos vinegret) mmmmm
teraz zmykam po kubek kawy!!!!!

aaa i musze moje dziecko spacyfikowac!!!!!

reklama
Elfiko, lekarka powiedziała mi wczoraj, że są dzieci, które w okresie ząbkowania są bardziej, niż inne podatne na choroby i infekcje. Kornelek do nich należy, więc tak sobie myślę, że może i dlatego Weronika częściej choruje :sorry2:

Do góry