reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Aaa, i jeszcze usłyszałam z drugiego już źródła, że te cebiony, multicebiony itp. były dobre dla niemowlaków. Teraz raczej są mało skuteczne i warto rozejrzeć się za innym zetsawem witamin.

reklama
my już po spacerku :tak:
Elfik dużo zdrówka dla Weroniczki !!!:elvis:

Ja swoją też położyłam, chyba padła ? Ona będzie ogrodniczką chyba, bo rano przekopała mi doniczki z kwiatkami w domu a teraz nie dała się zabrać z piaskownicy ? A może będzie rolniczką unijną?:no: :-D :-D
Tylko dlaczego ona zjada ziemię?:szok:

Dasaria- cieszę się, że się weekendzik udał ! :) Będą z tego dzieci ? :cool2: :cool2:

Melll - udanych przygotowań do weselicha! pochwal się kreacją !;-)

rozbojnik padł...............uffff

daje sobie jeszcze 10 min i wracam do roboty..........

edziu a moze Ona bedzie archeologiem???jak dla mnie ma zadatki.........i ten jej badawczy wyraz twarzy.........

reklama
a to archeolodzy jedzą ziemię hihihihihi, nie wiedziałam :tak: :tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

1. chce mi się spać:shocked2:
2. chce mi się jeść:sorry2:
3. nie chce mi się gotować obiadu:confused2:

czasem tak.............wiesz, zeby byc jeszcze blizej swojej pracy hehehe

ad.1. polecam kawe
ad.2. polecam lekka sałate z tunczykiem
ad.3 pizza, lub inne swinstwo zamowione do domu...............

:-p:-p

Do góry