reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wczoraj z tych wszystkich zgryzot naszło mnie na romantyczną kolację. Zaświeciłam świeczki, postawiłam na stole winko, ubrałam się w nowy komplecik (który wczoraj przyszedł :) - niestety na mnie gorzej wygląda niz na tej modelce, ale co tam) no i spędziliśmy fajny wieczorek. Leżelismy włóżku, słuchaliśmy Grechuty i gadaliśmy. I tego mi było trzeba.

Kude cały czas mam białę stronę :(

reklama
czesc :-)

nie ma nawet czasu na czytanie i pisanie - mamy wesele w sobote - mojej siostry :-) :-)

od dziś przygotowania ruszyły więc dużo czasu będe na sali spędzać :tak:
wesele na 100 osob więc średnie ;-)

ale jeszcze fryziery, kosmetyczki itp
może jakaś nowa suknia - mam jedną ale niewiem czy w niej pójde
no i jeszcze coś na paporawiny trzeba - więc lece dzis na zakupy :-D

p.s. Kredzia :elvis: :elvis: :elvis:

martula ja tez tymikowi podalam wczoraj 200 ml mleka i dzien wczesniej zjadl polowe budynku .............chce sprawdzic czy cos bedzie mial po tym (jak narazie kupsko trudniej robil dzis rano moze byc taki szybki efekt tego mleka ?)

filmidlo polecane przez ciebie moge i ja polecic ladny film :tak:

ah czyli wiem z bezsmokowcow mamy julaka natalke gabke i kornelka :tak::-)
no zuchy dzieciaczki :cool2::elvis:

reklama
Do góry