reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ceny to w takich sklepach zawsze są zabojcze... ale te spodenki są w róznych rozmawirach i da sie je nosic a do końca ciąży :-) bo są regulowane wiec wyadają mi się super :-) chyba je sobie niedługo zamówię :-) jak coś to potem powiem czy było warto :-)

reklama
Cześć kochane kobitki!!!
Strasznie dawno tu nie zaglądałam, ale obiecuję, że się poprawię. Męczyły mnie te mdłości i wymioty, ale od paru dni zaczęłam się lepiej czuć. Wymiociki generalnie ograniczyły się do poranków. Ale mdłości prawie brak, chyba, że się przegłodzę. Apetyt mi dopisuje, brzuszek rośnie. Mam już nawet pierwsze spodenki ciążowe.
Do lekarza idę za około tydzień. Mam nadzieję, że zrobi mi pierwsze USG, ba jeszcze dzidzi nie widziałam. Wy już pewnie wszystkie widziałyście swoje niunie.
Tak sobie czytam, że boicie się o ciąże. Mnie też czasami dopadają dziwne myśli. Już też staram się o tym nie czytać.

A Wy też się już lepiej czujecie? Czy jeszcze jesteście senne? Ja już nie muszę dosypiać w dzień :D

Ja to strasznie budze sie w nocy i nie moge zasnac. Przekrecam sie z jednego boku na drugi i tak w kolko. Licze barany i nic sen nie przychodzi. :? A rano jak sie juz obudze to nie chce mi sie z lozka wstawac i nieraz tak przeleze nawet do obiadu. Mam kurz na telewizorze i meblach. |Ozdoby swiateczne tez mozn by juz zsciagnac, ale ja mam takiego lenia, ze jedynie to moge podparta jednym bokiem stukac w klawisze klawiatury. Ale co tam nikt nie krzyczy na mnie za to , to se bimbam. Ostatnio mam migrenowe bole glowy, ktore przed ciaza leczylam silnymi tabletkami przeciwbolowymi i to pomagalo. Teraz bedac w ciazy wiadomo tabletek nie mozna, jedynie raz dziennie polkne apap gdy juz naprawde umieram z bolu, ale on mi jakos nie pomaga. I tak boli dzien i noc i sklada sie to najbardziej na moje nic nie robienie, ale co ja tam - znow zaczynam wam marudzic. Juz pewnie macie dosyc takiej marudy jak ja. No to zmykam. Buziaki

:-) no ja też jak już się położe do łóżka to... wiercę się i kręcę... a potem budze się 5 razy ....

Lenia też mam ale dziś rozebrałam choinke :-)

Może te bóle głowy z niedotlenienia? może jakiś spacerek?

Czesc
tez mnie dzis czeka rozebranie choinki a taaaaak lubie te swiatelka na niej... niestety Tymoteusz wczoraj zabral sie do obgryzania galazek :roll: no i dzis koniec z choinka :(
no i bola mnie plecy a ten maly urwis nie zasnie inaczej jak u mnie na rekach :oops: musze go tego oduczyc....tylko jak? :oops: :oops:
Babeczki milego dnia!!!
think_ani.gif

Dziewczyny jutro mam isc do szpitala. trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok. A ide dlatego, ze lekarz mi kazala przyjsc, bo mam ciagle przyspieszona akcje serca. Nic nie robiac np. lezac mam 90-100. A nieraz mam takie napady dusznosci i wtedy to juz chyba ze 150 i tak np. niedawno po popoludniowej drzemce). Nie wiem czemu tak mi ciagle cos sie dzieje, mam tylko nadzieje, ze z dzidzia ok.

Tusiu powodzenia i zycze ci aby bylo ok- bo musi byc :D Ja tak samo jak ty i inne mamuski nie moge w nocy spac!!Strasznie mnie to meczy,bo potem chce mi sie jesc i ostatnio po 3 w nocy sie poddalam i poszlam jesc!! :oops:

A rano jak sie domyslacie to nie moge wyrwac sie z objec łóżeczka.....ach jakie to meczace :( czemu tak jest??

reklama
Tusiu,wracaj szybko do nas.Trzymamy kciuki za ciebie i dzidzię!
Ja też mam straszne bóle głowy :( i słabo mi się od czasu do czasu robi.Spać na szczęście mogę :) .Tyle że podczas snu cierpną mi nogi a właściwie biodra-dziwne ale za pierwszym razem też tak miałam.Ciągle jeszcze mam mdłości,choć wymiotuję znacznie mniej.

Do góry