reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja Tusie(i nie tylko)świetnie rozumiem.Ja też czytałam o poronieniach i troszkę się przestraszyłam,ale moje myśli poszły za momęt w innym kierunku(bawiłam się z synkiem i złe myśli przeszły).Ale jeśli posiedzi się parę dni samej w domu i myśli tylko o maleństwie to różne dziwności człowieka zaczynają prześladować.My teraz mieszkamy bardzo daleko od naszych znajomych,ja praktycznie całe dnie ze synkiem sama jestem(z mężęm dopiero jak wróci z pracy)nie mam z kim, o tych dlamnie bardzo ważnych rzeczach porozmawiać.Jedynie tu na forum.Pewnie że bardzo cieszę się z ciąży ale nie ukrywam że mam gorsze dni i boję się o dzidzie-nawet bez czytania o poronieniach.

reklama
Tusiu ale super,ja też bym chciała iść do takich sklepików :) Tyle że na razie to niewiem czy dam rade bo znowu wymiotuje.Na razie puszczę sobie melodyjkę z pozytywki :wink:

hI hI Maniu - będzie nam raźniej, chociaż Ty tysiace kilometrów i ten ocean... w ogóle z Wami mi raźniej:))
Super te linki mam szwagierkę w NY i ona robi mnostwo zakupów dla wszystkich maluszków z rodziny. My wlasnie myślimy juz o tym zeby nam poszukła kojaca Graco - sa duzo tańsze w Stanach i o wiele fajniejsze:))
Ja tez nie moge sie doczekac wizyty i posłuchania serdunia ale mysle ze takie róznie niepokoje nie opuszczą nas juz do lipca:)) aż bedziemy mogły mocno przytulić Maluszki
Pozdrawiam

Tusiu i dobrze robisz ja tez nawet nie zagladam tam bo potem mam loty a tak wole ta moja nieswiadomosc :wink:
Agnieszko wiesz my do Tymcia tez mowilismy a wlasciwie to duzo wiecej zrobil Lukasz bo przy porodzie maluchowi tak podskoczylo tetno ze lekarz sie troche obawial ale jak Lukasz tym swoim glosem zaczol przemawiac to maluch sie uspokajal :lol: wiec dobrze jest tak mowic :lol:
Lila mam nadzieje, ze chociaz na cos sie przydalam? :wink:
Mandi wiesz nie wiem jak jest z tymi przesylkami do Europy niekazda firma to robi dlatego kiedys tam napisalam ze mozemy sie zorietowac jakby to wygladalo przez poczte lub kurierem ale jeszcze jestem zielona :oops:

Babeczki Kochane obiecalam sobie ze bede tu zagladac 2x dziennie bo juz lekko przesadzam :lol: a musze przed urodzinkami drugiego Smyka skonczyc pisac pracebo potem bedzie krucho z czasem, wiec milego dnia i cmoki w boki dwa :lol:

u mnie dzis w koncu wyszlo wyszlo slonce - i od razu nastroj na plus!!! To dobrze, bo juz sie balam ze ze starosci zrobilam sie taka marudna :lol:

No i byly dzis zakupy. Poniewaz bedziemy za jakis czas wyprowadzac sie z sypialni, trzeba bylo kupic skladane lozko. Nasze wielkie obecne nie zmiesciloby sie do saloniku, no i jest typowo sypialniane... I tak to maluch, ktorego jeszcze nie ma wprowadza nowe porządki do naszego domku :D

pozdrowka dla wszystkich - mam nadzieje ze wasz weekend tez minal na wesolo

Witam i pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamusie, muszę się pochwalić i ogłosić Wszem i Wobec że jestem także szczęśliwą mamusią przy nadzieii z terminem na 28 lipca!!!!!Ale sięcieszę.
Piozdrawiam. :D

hej tetrina!Milo Cie tu widziec :D

Dziewczyny, zajrzyjcie tutaj - sa calkiem tanie ubranka dla dzieci i w ogole rozne cudenka dla maluchow. Mozna kupowac przez internet. Jak bede robic wyprawke - na pewno tu zajrze. Sa np kaftaniki ponizej 10 zl - b. ladne.

http://www.maluchy.com.pl/

reklama
Witamy Tetrina:)cieszymy się razem z Tobą!Będziesz rodziła dzień pomnie :lol: bo ja mam termin na 27 lipca :wink:

Do góry