reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja Tusie(i nie tylko)świetnie rozumiem.Ja też czytałam o poronieniach i troszkę się przestraszyłam,ale moje myśli poszły za momęt w innym kierunku(bawiłam się z synkiem i złe myśli przeszły).Ale jeśli posiedzi się parę dni samej w domu i myśli tylko o maleństwie to różne dziwności człowieka zaczynają prześladować.My teraz mieszkamy bardzo daleko od naszych znajomych,ja praktycznie całe dnie ze synkiem sama jestem(z mężęm dopiero jak wróci z pracy)nie mam z kim, o tych dlamnie bardzo ważnych rzeczach porozmawiać.Jedynie tu na forum.Pewnie że bardzo cieszę się z ciąży ale nie ukrywam że mam gorsze dni i boję się o dzidzie-nawet bez czytania o poronieniach.

reklama
Tusiu ale super,ja też bym chciała iść do takich sklepików :) Tyle że na razie to niewiem czy dam rade bo znowu wymiotuje.Na razie puszczę sobie melodyjkę z pozytywki :wink:

hI hI Maniu - będzie nam raźniej, chociaż Ty tysiace kilometrów i ten ocean... w ogóle z Wami mi raźniej:))
Super te linki mam szwagierkę w NY i ona robi mnostwo zakupów dla wszystkich maluszków z rodziny. My wlasnie myślimy juz o tym zeby nam poszukła kojaca Graco - sa duzo tańsze w Stanach i o wiele fajniejsze:))
Ja tez nie moge sie doczekac wizyty i posłuchania serdunia ale mysle ze takie róznie niepokoje nie opuszczą nas juz do lipca:)) aż bedziemy mogły mocno przytulić Maluszki
Pozdrawiam

Tusiu i dobrze robisz ja tez nawet nie zagladam tam bo potem mam loty a tak wole ta moja nieswiadomosc :wink:
Agnieszko wiesz my do Tymcia tez mowilismy a wlasciwie to duzo wiecej zrobil Lukasz bo przy porodzie maluchowi tak podskoczylo tetno ze lekarz sie troche obawial ale jak Lukasz tym swoim glosem zaczol przemawiac to maluch sie uspokajal :lol: wiec dobrze jest tak mowic :lol:
Lila mam nadzieje, ze chociaz na cos sie przydalam? :wink:
Mandi wiesz nie wiem jak jest z tymi przesylkami do Europy niekazda firma to robi dlatego kiedys tam napisalam ze mozemy sie zorietowac jakby to wygladalo przez poczte lub kurierem ale jeszcze jestem zielona :oops:

Babeczki Kochane obiecalam sobie ze bede tu zagladac 2x dziennie bo juz lekko przesadzam :lol: a musze przed urodzinkami drugiego Smyka skonczyc pisac pracebo potem bedzie krucho z czasem, wiec milego dnia i cmoki w boki dwa :lol:

u mnie dzis w koncu wyszlo wyszlo slonce - i od razu nastroj na plus!!! To dobrze, bo juz sie balam ze ze starosci zrobilam sie taka marudna :lol:

No i byly dzis zakupy. Poniewaz bedziemy za jakis czas wyprowadzac sie z sypialni, trzeba bylo kupic skladane lozko. Nasze wielkie obecne nie zmiesciloby sie do saloniku, no i jest typowo sypialniane... I tak to maluch, ktorego jeszcze nie ma wprowadza nowe porządki do naszego domku :D

pozdrowka dla wszystkich - mam nadzieje ze wasz weekend tez minal na wesolo

Witam i pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamusie, muszę się pochwalić i ogłosić Wszem i Wobec że jestem także szczęśliwą mamusią przy nadzieii z terminem na 28 lipca!!!!!Ale sięcieszę.
Piozdrawiam. :D

hej tetrina!Milo Cie tu widziec :D

Dziewczyny, zajrzyjcie tutaj - sa calkiem tanie ubranka dla dzieci i w ogole rozne cudenka dla maluchow. Mozna kupowac przez internet. Jak bede robic wyprawke - na pewno tu zajrze. Sa np kaftaniki ponizej 10 zl - b. ladne.

http://www.maluchy.com.pl/

reklama
Witamy Tetrina:)cieszymy się razem z Tobą!Będziesz rodziła dzień pomnie :lol: bo ja mam termin na 27 lipca :wink:

Do góry