reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc Tetrina - fajnie, ze nas przybywa.
Ja od wczoraj wieczorem zle sie czulam, bo mnie strasznie glowa bolala i nic nie chcialo mi sie jesc tylko lezalam i lezalam. Ale od 19 juz jest dobrze i nadrobilam jedzenie. Kurde spadam bo slysze jak maz mi podzera moj chlebek ryzowy ( no ciagle mi go podzera, no co za gnojek jeden) :D Pa kochane do jutra

reklama
Terina bardzo fajnie ze tu trafilas :lol: witaj w klubie!!! sa tu na prawde fajne babeczki :!: no i w kupie razniej :wink:
trzymajcie sie cieplo i spokojnej nocki!!!!!!!
SCpooh_su10108-as2207.gif

Hej dziewczyny!!! Wiecie co - dzis rano wstalam - piekana pogoda. I to piekna juz trzeci dzien w rzędu, wiec humor mi dopisywal. Nawet do pracy chetnie sie wybralam i ... zemdlalam w tramwaju. Myslicie ze takie zemdlenie, ktore jest chwilowym niedotlenieniem moze zaszkodzic maluchowi? Bo wiem ze niedotlenienia w ogole mogą być szkodliwe, ale czy tym razem tez? Nie chcialabym sie bez sensu martwic - tym bardziej ze pogoda nadal jest superek i humor wcale mi nie minął.

pozdrowka serdeczne

ale omdlenia u niektórych osob w ciazy to normalny objaw ciązy nei sadze aby coś złego mogło sie przytrafić dzidzi .... ale jak masz wątpliwosci zadzwoń do pierwszego lepszego gina z gazety albo ksiązki telefonicznej i się doweisz :-) rozwiejesz swoje watpliwosci:-)
Co do nastroju to wieceie Kobietki ja już tak za tym słonkiem tęskniłam... tak niewiele mam teraz przyjemności ... Mąż wczoraj czytał o wózkach - załamał się cenami :p najbardziej podobał mu sie tekst "Wiesz co może ten wózek jest super... ale ja miesiac temu za tyle poloneza starego sprzedałem" :-) ratuje nas jeszcze moja siostra ona ma 3 super wózki :-) powiedziała że się podzieli ihihihi :-)

ja już przytyłam 7 kg - nie mam ubranek a brzusio to mi się takie okraglutkie i wypukłe zrobiło, że musze już kupić jakies ubranka :-)))

szkoda tylko, że nie ma tego koloru co na obrazku a jedynie brązowy :-) ale też może być fajny :-)

grubasek już ze mnie jest spory :-) a to dopiero 12 tydzień

w sobote robilam wyniki - odbieram w środe a w piątek znowu na wizyte do lekarza - ciesze sie i nei moge sie doczekać :-)

reklama
Asiolek fajne te portaski- ja tez napewno sobie zamowie jakies spodnie. Tylko troche boje sie ze beda nie dobre bo ja chudzinka nie jestem :roll: i w sklepie mam problem dopasowac sobie a przez internet juz wogole.Ale jak nie zaryzykuje to nie bede wiedziec,a u mnie spodni nie ma-ciazowych.

Przytylam juz 2 kg prawie :!: To duzo,bo dopiero w 4 miesiacu mialam przytyc 1 kg. A nie dlugo wizyta i wstydze sie wejsc na te wage :oops:

A brzuszek tez mi juz widac,tatusiek bardzo lubi go glaskac :D

Wiecie mam jeden sklep w ktorym jest troche ubranek dla ciezarowek-ale jakie ceny!!!Zabojcze!!Nic to specjalnie ładnego a ceny astronomiczne :roll:

Buziaczki mamuski :D

Do góry