reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc Tetrina - fajnie, ze nas przybywa.
Ja od wczoraj wieczorem zle sie czulam, bo mnie strasznie glowa bolala i nic nie chcialo mi sie jesc tylko lezalam i lezalam. Ale od 19 juz jest dobrze i nadrobilam jedzenie. Kurde spadam bo slysze jak maz mi podzera moj chlebek ryzowy ( no ciagle mi go podzera, no co za gnojek jeden) :D Pa kochane do jutra

reklama
Terina bardzo fajnie ze tu trafilas :lol: witaj w klubie!!! sa tu na prawde fajne babeczki :!: no i w kupie razniej :wink:
trzymajcie sie cieplo i spokojnej nocki!!!!!!!
SCpooh_su10108-as2207.gif

Hej dziewczyny!!! Wiecie co - dzis rano wstalam - piekana pogoda. I to piekna juz trzeci dzien w rzędu, wiec humor mi dopisywal. Nawet do pracy chetnie sie wybralam i ... zemdlalam w tramwaju. Myslicie ze takie zemdlenie, ktore jest chwilowym niedotlenieniem moze zaszkodzic maluchowi? Bo wiem ze niedotlenienia w ogole mogą być szkodliwe, ale czy tym razem tez? Nie chcialabym sie bez sensu martwic - tym bardziej ze pogoda nadal jest superek i humor wcale mi nie minął.

pozdrowka serdeczne

ale omdlenia u niektórych osob w ciazy to normalny objaw ciązy nei sadze aby coś złego mogło sie przytrafić dzidzi .... ale jak masz wątpliwosci zadzwoń do pierwszego lepszego gina z gazety albo ksiązki telefonicznej i się doweisz :-) rozwiejesz swoje watpliwosci:-)
Co do nastroju to wieceie Kobietki ja już tak za tym słonkiem tęskniłam... tak niewiele mam teraz przyjemności ... Mąż wczoraj czytał o wózkach - załamał się cenami :p najbardziej podobał mu sie tekst "Wiesz co może ten wózek jest super... ale ja miesiac temu za tyle poloneza starego sprzedałem" :-) ratuje nas jeszcze moja siostra ona ma 3 super wózki :-) powiedziała że się podzieli ihihihi :-)

ja już przytyłam 7 kg - nie mam ubranek a brzusio to mi się takie okraglutkie i wypukłe zrobiło, że musze już kupić jakies ubranka :-)))

szkoda tylko, że nie ma tego koloru co na obrazku a jedynie brązowy :-) ale też może być fajny :-)

grubasek już ze mnie jest spory :-) a to dopiero 12 tydzień

w sobote robilam wyniki - odbieram w środe a w piątek znowu na wizyte do lekarza - ciesze sie i nei moge sie doczekać :-)

reklama
Asiolek fajne te portaski- ja tez napewno sobie zamowie jakies spodnie. Tylko troche boje sie ze beda nie dobre bo ja chudzinka nie jestem :roll: i w sklepie mam problem dopasowac sobie a przez internet juz wogole.Ale jak nie zaryzykuje to nie bede wiedziec,a u mnie spodni nie ma-ciazowych.

Przytylam juz 2 kg prawie :!: To duzo,bo dopiero w 4 miesiacu mialam przytyc 1 kg. A nie dlugo wizyta i wstydze sie wejsc na te wage :oops:

A brzuszek tez mi juz widac,tatusiek bardzo lubi go glaskac :D

Wiecie mam jeden sklep w ktorym jest troche ubranek dla ciezarowek-ale jakie ceny!!!Zabojcze!!Nic to specjalnie ładnego a ceny astronomiczne :roll:

Buziaczki mamuski :D

Do góry