reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:-D :-D :-D Dobry agencik, dobry:elvis: :laugh2: :-D

Z tym kaszleniem to maja te dzieci, u mnie Alek jak sie zacznie wygłupiac to kaszle jak stary dziad, no dosłownie az mi kiedys głupio było przed sąsiadką, ze moje dziecko tak kaszle, a on sobie zarty robił:eek:
hehehe marta ale sie usmialam w glos hehe dobry jest jak stary dziad hehe h

no jeszcze z kichaniem tez maja :-D

a ja juz wykapana tylko jakis sik i zeby i rece umyc wody lyka zrobic i lulu

reklama
Lilka nie daj się sprowokować - wg mnie Twoja mama więcej mówi niż robi - i chcę zburzyć spokój który macie po wyprowadzeniu się na swoje

żyjcie swoim życiem - nie pozwól by zburzyła to co udało Wam się stworzyć - własny domu bez niej :-)

Kredzia około 150 dni trwa ciąża u kóz. Skąd to zainteresowanie???? :-))))

Mell witaj, slicznie Juleczka w tym kapelusiku wygląda.

Ok spadam się umyc i wracam

tak martus bo tu mamy kozy (wlepilam w galeri :happy:) i jedna chodzi i chodzi z tym brzucholkiem juz dawno myslalam ze bedzie rodzila i nic :baffled:

lila znowu potyczki z mama :-( moze daj na luz i nic nie odzywaj sie moze tylk otak gada a nic nie zrobi :confused:

ahaaa joasiu bo zapomne ................co tam sie stalo ? mozesz napisac dokladniej o co poszlo ? i tak jak dziewczyny pisaly na pewno wszystko bedzie siiii :elvis::elvis:

moja mama..........to poprostu....

ona kapuje wszedzie!! anonimy pisała nasasiadów!! na faceta co pracował na zcarno a nie placil alimentow,ale panstwo placiło,co i tak by musiał oddac,to ona anonimy pisała do gminy,ze pojdzie z tym to prasy i tp.!!!!:szok:

wiec wiem ze ona jest do tego zdolna....nawet Karol i inni pracownicy firmy widzieli ja jak jezdziła pod zakładem!!!:szok:
a sa dwa.......i jezdziła pod obydwoma........

reklama
a ja przez nia prace w aptece straciłam w czerwcu.......

ach,tak jej nienawidze ze normalnie kipi ze mnie!! to złe uczucie ale nie moge!!
ale jakby K stracil prace przez nia to ide do sadu chocby nie wiem co!!!
mam swiadka co poreczy ze ja przez nia straciłam prace w aptece
a nawet jakby K nie zwolnili to i tak proces bym jej wytoczyła
i nawet prawnika bym sobie wzieła na jej koszt
bo sprawe bym napewno wygrała

Do góry