reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

:-D :-D :-D Dobry agencik, dobry:elvis: :laugh2: :-D

Z tym kaszleniem to maja te dzieci, u mnie Alek jak sie zacznie wygłupiac to kaszle jak stary dziad, no dosłownie az mi kiedys głupio było przed sąsiadką, ze moje dziecko tak kaszle, a on sobie zarty robił:eek:
hehehe marta ale sie usmialam w glos hehe dobry jest jak stary dziad hehe h

no jeszcze z kichaniem tez maja :-D

a ja juz wykapana tylko jakis sik i zeby i rece umyc wody lyka zrobic i lulu

reklama
Lilka nie daj się sprowokować - wg mnie Twoja mama więcej mówi niż robi - i chcę zburzyć spokój który macie po wyprowadzeniu się na swoje

żyjcie swoim życiem - nie pozwól by zburzyła to co udało Wam się stworzyć - własny domu bez niej :-)

Kredzia około 150 dni trwa ciąża u kóz. Skąd to zainteresowanie???? :-))))

Mell witaj, slicznie Juleczka w tym kapelusiku wygląda.

Ok spadam się umyc i wracam

tak martus bo tu mamy kozy (wlepilam w galeri :happy:) i jedna chodzi i chodzi z tym brzucholkiem juz dawno myslalam ze bedzie rodzila i nic :baffled:

lila znowu potyczki z mama :-( moze daj na luz i nic nie odzywaj sie moze tylk otak gada a nic nie zrobi :confused:

ahaaa joasiu bo zapomne ................co tam sie stalo ? mozesz napisac dokladniej o co poszlo ? i tak jak dziewczyny pisaly na pewno wszystko bedzie siiii :elvis::elvis:

moja mama..........to poprostu....

ona kapuje wszedzie!! anonimy pisała nasasiadów!! na faceta co pracował na zcarno a nie placil alimentow,ale panstwo placiło,co i tak by musiał oddac,to ona anonimy pisała do gminy,ze pojdzie z tym to prasy i tp.!!!!:szok:

wiec wiem ze ona jest do tego zdolna....nawet Karol i inni pracownicy firmy widzieli ja jak jezdziła pod zakładem!!!:szok:
a sa dwa.......i jezdziła pod obydwoma........

reklama
a ja przez nia prace w aptece straciłam w czerwcu.......

ach,tak jej nienawidze ze normalnie kipi ze mnie!! to złe uczucie ale nie moge!!
ale jakby K stracil prace przez nia to ide do sadu chocby nie wiem co!!!
mam swiadka co poreczy ze ja przez nia straciłam prace w aptece
a nawet jakby K nie zwolnili to i tak proces bym jej wytoczyła
i nawet prawnika bym sobie wzieła na jej koszt
bo sprawe bym napewno wygrała

Do góry