alka2
Fanka BB :)
ło matko, Aśka !!!!!!!!!!
to wiela u Ciebie roków jest teraz ?????????????????????? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
hihihihhi conajmniej ze 40!;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ło matko, Aśka !!!!!!!!!!
to wiela u Ciebie roków jest teraz ?????????????????????? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
O znów smoczki na tapecie;-), ja też chcę Mateuszka odzyczaić od smoka. Do sukcesów moge zaliczyć to,że mały potrafi zasnąc w wózku(na spacerze), i podczas jazdy autem bez smoka, ale musi byc już potwornie zmęczony.
Nawet wczoraj próbowałm nie dawać Matejowi smoka na noc, bo był już taki zmęczony, ale uległam. Głownie dlatego,że przez zęby (idą mu chyba z 3 na raz) wybudza się w nocy, jest to od 1 do 3-4 pobudek,
I najczęsiej wybudza się ok.3-4 rano (w nocy?), zawsze wtedy uspia po podaniu smoka, a jak go odstawie to co wtedy? Co mu dam?Przecież on się na maksa wybudzi.Macie pomysł?
Mi się wydaje,że musze przeczekać ząbkowanie, ale to może potrwać.....
zastanawiam się nad żłobkiem dla Darii i już sama nie wiem czym się sugerowac: miejscem pracy czy miejscem zamieszkania.????????
odbieranie i zaprowadzanie Darii będzie na mojej głowie, bo łoś jest wiecznie w pracy i normalnie nie wiem gdzie ją zapisac
Weronika ostatnio zamiast zebow szoruje intensywnie jezyk
Edziu i Alus Was tez pewnie nawiedze jak mnie przywieje do koscierzyny
no a z reszta Was sie bede upijac ze szczescia na spotkniu (niach);-)