reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ok ide baby bo jak Weronika dzisiaj w nocy znowu bedzie miala inne zdanie co do tego gdzie ma spac to bedzie jutro ze mna krucho :-(
a teraz maz mnie do wanny wola hihihi wiec ide :-D :tak: :-D

papa kobitki kochane moje
do jutra o ile mi pradu znowu nie zabiora
:elvis:

reklama
Brunetko moze w zle okienko klikasz, jak wejdziesz w edycje podpisu to najpierw masz okienko z widokiem jak teraz fotka wyglada a dopiero pod spodem drugie gdzie jak klikniesz to da sie wymazac i nowe wkleic :tak:
Tak, to wiem Elfiku, ale nijak nie mogę skopiować adresu(kurcze gdzie to skopiować????) suwaczka, bo jak próbuje go wkleić to nie wyświetla się mi wogóle, moge jedynie wkleic fotkę z kompa, ale bez suwaczka.
Pokazuje mi ciągle invalid file.
Pewnikiem coś źle robię.:zawstydzona/y:

Kredzia ty z nas wszystkich to najdłuzej byłas 2 w 1?

a i ja mykam
usiadłam z chemia i jak narazie nic nie zrobiłam tak mnie babule potraficie rozkojarzyc :tak:
tagze mykam zajac sie chemia

DO JUTRA!!!!! bede :-D

reklama
witam się na chwilkę przed pójściem spać zresztą widzę że znowu forum wyłączają więc i tak bym nie popisała dzisiaj kilka razy sie zamierzałam żeby zasiąść ale ciągle coś mi przeszkadzało
dobranoc :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry