reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Zdycham.... Tak jak wczoraj przewidywałam, jedyne co mnie dzisiaj nie boli, to mięśnie twarzy hihi. Ciekawe jak tam moje panie, bo one tez miały przerwę :-)

Tak trochę ponadrabiałam i coś miałam komuś napisać, ale zapomniałam :sick:

Aha, chciałam napisać, że podziwiam Elficzka za wytrwałość. Na tym etapie odzwyczaić dziecko od czegoś co robiło ponad rok to jest naprawdę wielka sztuka, a wszystko wskazuje na to, że wam się udało. Co do tego zasypiania w dzień, to może powinnaś Weroniczce zasłonić okna? Ja Maciusiowi zawsze zaciągam żaluzje. Może jak będzie miała półmrok w pokoju, to szybciej zaśnie...

Kurcze, co ja jeszcze miałam napisać??? Stara baba kurna ze mnie, sklerotyczka:zawstydzona/y:

reklama
Hejooo Babki !!!
Zaraz telekatusie, Julka już zajęła strategiczne stanowisko hihihi

Ewuś, Ty to kochana mnie zadziwiasz za każdym razem... godzina 4 nad ranem a Ona na BB :-) :-) :-) (i jeszcze podjada nereczki z wątróbką)

No to rzeczywiście wygląda na to, że wiosenne spotkanie będzie z Manią!! Normalnie czad. Ja już się nie mogę doczekać :-) No i mam nadzieję, że wszystkie te dziewczyny, których ostatnio nie było dopiszą.

Mania, a skoro jedziecie do Szkocji, to możesz być pewna, że was tam kiedyś z moimi chłopakami odwiedzimy, nawet jak nie będziecie chcieli, hihi. Takiej okazji nie przegapimy, bo my zawsze marzyliśmy o tym, żeby tam pojechać.

Kurcze muszę spadać, bo mam dzisiaj do południa wolne i mają do mnie przyjść 3 kumpele. A ja w domu nawet herbaty zwykłej nie mam, bo my tylko zieloną pijemy. Idę do sklepu po jakąś herbatkę i ciacha. Papa i miłego dzionka.

PS. Jutro mój dzień prawdy. Dostanę @ czy nie?? Przyjmuję zakłady, hihi.

czesc

dziewczyny niewiem co się wczoraj Julce stało ale tak wrzeszczała chyba przez pół godziny ze :szok: :szok: :szok:

bawiła się w pchanie wózka na czworakach ale że czas koloacji i spanie się zbliżał to wieliśmy ją żeby cos zjadła a ta w ryk że ten wózek jej bierzemy :eek: i od tego się zaczęło a później to już chyba nie wiedziało o co wrzeszczy a wyginała się na wszystkie strony, nie jadła, nie myłam jej, nawet na ręce nie chciał iść ................ w końcu się uśpiła :-(

niewiem czy ją coś bolało czy co :confused: :confused: :confused:

jeszcze nigdy tak nie wrzeszczała :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

dałam jej czopka bo już niewiedziałam co robić
w nocy spała ładnie do 7,40 bez budzenia

w ogóle bardzo ostatnio Julia nerwy pokazuje, jak jej coś zabiore albo nie pozwole czegoś brać to już płacze, wygina się i fochy pokazuje :wściekła/y: :wściekła/y:

wylogowało mnie przed chwilą, hymmmmmmmm
dziwne.........

Melll- współcz! pewnie jak zwykle wszystkiemu winne są ząbki :-(

reklama
Heyah!:-)

Mały sprzedany do jutra babci, więc myślę intensywnie, jak wykorzystać dzisiejszy wieczór? Zakupy? Piwko z koleżanką? Dłuuuugi, romantyczny spacer? :cool2:

Mania, fantastycznie, że wracasz do nas, no i już wiemy na bank, że spotkanie licpowych mam musi się odbyć w kwietniu, skoro na wiosnę wybywasz do Szkocji. Swoją drogą, napisz coś więcej na ten temat, dlaczego akurat tam, na jak długo itp.

Brunetko, a co takiego powiedział Ci nauczyciel chemi, ze nie dodajesz do kawy cukru? :happy: :dry:

Alka wytarmoś ode mnie Rudą za kudły z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia ;-)

Do góry