reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

heloł baby
łeb mi pęka
a moje dziecko wstało z humorem tragicznym, wiec cieżki dzień przed nami ufff
za to noc super, w całości przespana :tak:
zaraz bedzie zasypianie tra la :tak:

reklama
poczytałam troszku bloga Melanie
Trzymam za Nich kciuki :tak:
Weronika własnie teraz jest tankowana mleczkiem co sprawia ,ze mamy chwile ciszy w domku
dziecko moje mam mega nerwa chyba :sick:

ale noc dzisiej sza była błoga ehhh juz takiej nie pamiętam

chyba wszystkiego nie zapamietałam........ale:

maniulka super ze przyejzdzacie!!!a ta Szkocja mmmm super!!

elfik nie poddawaj sie kochana, juz tak wiele sie zmieniło, Mala da rade i Ty tez, pozniej bedziesz sobie gratulowac postepow wychowawczych heheh:baffled::baffled:

dasaria zlobek lepiej kolo domu, w domu wiecej osob moze ja odebrac a z pracy tylko ta osoba ktora tam pracuje.......mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi???

a ja cierpie na brak aparatu..........normalnie zaczyna mi to strasznie przeszkadzac!!!! musze cos kupic, bo "moj talent sie marnuje" hehehe

a tak powaznie to zbieram usilnie na nowy...................:cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
dobra... wyje jak wyjec przysłowiowy wiec ide ja załadowac do łózeczka i po kawe drugą bo mi głowe rozerwie chyba

zaraz wracam :tak:

Do góry