reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babeczki :-):-)
ale produkcja wczorajsza...............
czytam.....
ale produkcja wczorajsza...............
czytam.....
elfiko
lipcowe mamy ´05
poczytałam troszku bloga Melanie
Trzymam za Nich kciuki
Weronika własnie teraz jest tankowana mleczkiem co sprawia ,ze mamy chwile ciszy w domku
dziecko moje mam mega nerwa chyba :sick:
ale noc dzisiej sza była błoga ehhh juz takiej nie pamiętam
Trzymam za Nich kciuki
Weronika własnie teraz jest tankowana mleczkiem co sprawia ,ze mamy chwile ciszy w domku
dziecko moje mam mega nerwa chyba :sick:
ale noc dzisiej sza była błoga ehhh juz takiej nie pamiętam
elfiko
lipcowe mamy ´05
dzienki kochanaelfiko super ta fotka Weronisi w podpisie :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
chyba wszystkiego nie zapamietałam........ale:
maniulka super ze przyejzdzacie!!!a ta Szkocja mmmm super!!
elfik nie poddawaj sie kochana, juz tak wiele sie zmieniło, Mala da rade i Ty tez, pozniej bedziesz sobie gratulowac postepow wychowawczych heheh
dasaria zlobek lepiej kolo domu, w domu wiecej osob moze ja odebrac a z pracy tylko ta osoba ktora tam pracuje.......mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi???
maniulka super ze przyejzdzacie!!!a ta Szkocja mmmm super!!
elfik nie poddawaj sie kochana, juz tak wiele sie zmieniło, Mala da rade i Ty tez, pozniej bedziesz sobie gratulowac postepow wychowawczych heheh
dasaria zlobek lepiej kolo domu, w domu wiecej osob moze ja odebrac a z pracy tylko ta osoba ktora tam pracuje.......mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi???
Joaska
Lipcowe mamy '05
tak tak, Weroniska super laseczka...........wyczła na tym zdjeciu jakby miala z 2 latka..........
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja cierpie na brak aparatu..........normalnie zaczyna mi to strasznie przeszkadzac!!!! musze cos kupic, bo "moj talent sie marnuje" hehehe
a tak powaznie to zbieram usilnie na nowy...................
a tak powaznie to zbieram usilnie na nowy...................
reklama