reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

zastanawiam się nad żłobkiem dla Darii i już sama nie wiem czym się sugerowac: miejscem pracy czy miejscem zamieszkania.????????

odbieranie i zaprowadzanie Darii będzie na mojej głowie, bo łoś jest wiecznie w pracy i normalnie nie wiem gdzie ją zapisac

reklama
Kredziu ja mam wlasnie tak lozeczko ustawione jak pisze Edytka -tymi wyjmowanymi szczebelkami do sciany, bo ta moja bestia mala sama sobie potrafi wyjac te kijki hihi

Kredziu ja mam wlasnie tak lozeczko ustawione jak pisze Edytka -tymi wyjmowanymi szczebelkami do sciany, bo ta moja bestia mala sama sobie potrafi wyjac te kijki hihi

ja tez tak mam
juz na zapas wolałam tak zrobic bo pamietam jak sie opiekowałam Marysia i cwana potrafiła sobie wyjac nawet jak miala przy scianie szczebelki i wychodziła

czasami mialam ochote kupic super glu i jej skleic na amen te szczebelki :wściekła/y: :wściekła/y: :-D ale sie wtedy wkurzałam

no my jak mielismy lozeczko ze szczebelkami to bylo ono w strone sciany nibi bo balam sie ze tym je wyjmnie

cholerka szukalam na allero smoka z ktorym tymul spi ale nie znalazlam :baffled:

a teraz lece wystawic kosz z pieluchami bryyy nie chce mi sie jestem w koszulce bez rekawow i portkach krotkich a tam tak zimno a nie ide sie ubrac na gore o nie ! lece ........................

Kredziu a jeszcze co do tego usypiania to ci powiem kochana,ze tez mi ciezko na sercu, dzisiaj jam w nocy weronika tak plakala to ja tez plakalam grzesiowi w rekaw :-( gdyby nie on to chybabym odpuscila sobie
wogole ostatnio moj los jest super :tak:
we wszystkim :tak: hihih
w domu mi pomaga, weronika sie zajmuje, i inne rzeczy tez mu wychodza :-p :-D
od spotkanka naszego mam losia nowego tra lala

Kredziu a jeszcze co do tego usypiania to ci powiem kochana,ze tez mi ciezko na sercu, dzisiaj jam w nocy weronika tak plakala to ja tez plakalam grzesiowi w rekaw :-( gdyby nie on to chybabym odpuscila sobie
wogole ostatnio moj los jest super :tak:
we wszystkim :tak: hihih
w domu mi pomaga, weronika sie zajmuje, i inne rzeczy tez mu wychodza :-p :-D
od spotkanka naszego mam losia nowego tra lala

u mnie od tego spotkania-choc mnie nie było- tez jest poprawa,bo mialam w domu poprostu taka wojne ze wszystkie zale wyszły z emnie

i od tego czasu tez mam jakas pomoc domowa choc nie taka jaka bym chciala,ale lepszy ryc niz nic :-)
no i wogole lepiej sie miedzy nami dzieje teraz
znajomi sa przegonieni,bo K powiedzial im ze mi przeszkadzaja tak czeste wizyty (co sie dzisiaj dowiedzialam bo sie zapytalam co sie stalo ze nikt rapten nie przychodzi do nas od prawie miesiaca :eek: )

tagze ciesze sie ze chłopina zrozumial
wogole widze ze jakos moja praca jest szanowana bardziej,bo wczesniej to nie była za bardzo....

reklama
Do góry