elfiko
lipcowe mamy ´05
Kredziu jest mi ciezko bo najlepiej to wywalilabym losia z sypialni a spala z Weronika tak kocham to male cialko wtulone we mnie ale to tylko dla jej dobra ta nauka samodzielnego spania, bedzie niebawem miala swoj pokoj musi sie nauczyc samodzielniosci troche a poza tym ona za bardzo jest przylepa do mnie i to tez trzeba zmineic. Gdyby palakala to bym z nia siedziala a tak kiedy jest spokojna to zrobie jak Edytka i bede wychodzic. Mysle ze dam rade,muszealku gratulacje dzielnego micha co zeby myje !!! no i buziaczki co by terazniesza noc byla przespana !
elfiku tobie tez buziaczki i wytrwalosci..............ja chyba jednak bym sie zlamala nie potrafila bym tak
a co do tego nie wiem nie jestem ekspertem od zasypiania ;-)tymi zasypia z nami lub w dzien ze mna.........albo jak kiedys zasypial sam to przy telekatusiach i mnie w pokoju nie moglo byc...............ale moze lepiej posiedz przy niej
dasaria wylecz kochana to gardziolo wstretne no co za uparciuch ! kolorze czerwony z asiowego gardla przecz !!!!