DASARIA
lipcowe mamy '05
dasaria wylecz kochana to gardziolo wstretne no co za uparciuch ! kolorze czerwony z asiowego gardla przecz !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dasaria wylecz kochana to gardziolo wstretne no co za uparciuch ! kolorze czerwony z asiowego gardla przecz !!!!
Brunetko na bank jest juz zmeczonaMoim zdaniem jesli Weroniczka nie płacze zostawiłabym ją w łożeczku nawet na godzinę, może w końcu zaśnie, jak się znudzi.
A kładziesz ją spać wtedy kiedy ona jest spiąca?
Pytam, bo może Weroniczka po prostu spać nie chce akurat o tej porze, o kórej ją kładziesz?
Np.Mati z reguły chodzi spać miedzy 20-20.30, ale czasami ma jazdy i tak jak wczoraj, za nic o tej godzinie nie zasnał, choć leżał w łożeczku po ciemku i nie spał. Nie wchodziłam do pokoju do czasu, aż nie zacząło bardzo dopominać się mojej obecności(po ok.30-40 min). Wtedy do niego poszłam , pogłaskałam, pospiewałam i zasnął w końcu o 21.
dzieki kochanaElfiko - zainspirowałaś mnie, od przyszłego tygodnia biorę się za moją córcię i też będzie sama zasypiac - taki mam plan :-)
strasznie wnerwia mnie, że Daria nadal używa smoka (nynka) do zasypiania, ale coś czuję, że odzwyczajanie od smoka będzie trudne
a może jednocześnie odzwyczaic ją od smoka i nauczyc samodzielnego zasypiania??? KObitki co o tym myślicie???
Elfiko - zainspirowałaś mnie, od przyszłego tygodnia biorę się za moją córcię i też będzie sama zasypiac - taki mam plan :-)
strasznie wnerwia mnie, że Daria nadal używa smoka (nynka) do zasypiania, ale coś czuję, że odzwyczajanie od smoka będzie trudne
a może jednocześnie odzwyczaic ją od smoka i nauczyc samodzielnego zasypiania??? KObitki co o tym myślicie???
No to powtórze za e-mamą, przejdzie Weroniczce, trzeba przeczekac ,aż się przyzwyczai i tyle.Życze wtrwałości!Brunetko na bank jest juz zmeczona
zawsze kladlam ja o 10.00 i zasypiala po 10 minutach
teraz pora pierwszej drzemki przesunieta o 1,5 godziny nawet bo idzie do lozeczka tak o 11.00-11.30 wiec napewno juz zmeczona jest zwlaszcza ze wstaje o 7.00
trze oczy, ziewa marudzi nawet przy zabawie czy na spacerku, to ewidentnie jej pora spania.