reklama
Lilka
Fanka BB :)
ona jednak jest z Wilczakiem ??? hym..........
no tez sie zdziwiłam bo juz dawno temu słyszałam ze sie rozstali
a tu prosze
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
tylko niebardzo wiem co mam zrobic w dzien bo jak wyjde z pokoju po uprzednim polozeniu weroniki w lozeczku to ona nie placze, nie wola ale tez nie spi, lezy troche bawi sie znowu lezy( podgaldam przez drzwi) i to trwa dlugo bo nawet godzinke. Jak wejde i usiade obok to zasypia szybko w jakies 10, 15 minut. I teraz mam do was pytanie czy mam ja zostawic w tym pokoju sama i czekac poprostu az sama zasnie czy siedziec przy niej?
wieczorem problemu nie ma bo o na nic nie widzi( zasypia po ciemku) wiex sie nie bawi tylko zasypia sama....
kochana to normalne !!!! nie poddawaj się !!
dziś o godzinie 11 Julka tarła strasznie oczka, co dla mnie jest sygnałem, że idziemy lulu, no to ja ją bach do łóżeczka- wrzask (jakies 30 sek.) i cisza......
Myślę - śpi... nagle po 40 minutach słyszę, że wyrzuca rzeczy z komody, myślę acha - bawi się... no nic, zaglądam do niej... ojej Julcia stoi w łóżeczku i ani myśli spać... jak zobaczyła mamę podniosła ogromny protest... no to mama chyc spowrotem za drzwi... Julcia w bek (30 sek.)- w końcu padła koło 12:30 i spała prawie do 14 !
..........
takie ma loty moje dziecko czasami...
Moim zdaniem jesli Weroniczka nie płacze zostawiłabym ją w łożeczku nawet na godzinę, może w końcu zaśnie, jak się znudzi.tylko niebardzo wiem co mam zrobic w dzien bo jak wyjde z pokoju po uprzednim polozeniu weroniki w lozeczku to ona nie placze, nie wola ale tez nie spi, lezy troche bawi sie znowu lezy( podgaldam przez drzwi) i to trwa dlugo bo nawet godzinke. Jak wejde i usiade obok to zasypia szybko w jakies 10, 15 minut. I teraz mam do was pytanie czy mam ja zostawic w tym pokoju sama i czekac poprostu az sama zasnie czy siedziec przy niej?
wieczorem problemu nie ma bo o na nic nie widzi( zasypia po ciemku) wiex sie nie bawi tylko zasypia sama....
A kładziesz ją spać wtedy kiedy ona jest spiąca?
Pytam, bo może Weroniczka po prostu spać nie chce akurat o tej porze, o kórej ją kładziesz?
Np.Mati z reguły chodzi spać miedzy 20-20.30, ale czasami ma jazdy i tak jak wczoraj, za nic o tej godzinie nie zasnał, choć leżał w łożeczku po ciemku i nie spał. Nie wchodziłam do pokoju do czasu, aż nie zacząło bardzo dopominać się mojej obecności(po ok.30-40 min). Wtedy do niego poszłam , pogłaskałam, pospiewałam i zasnął w końcu o 21.
kolorowa_kredka
Fan(ka)
alku gratulacje dzielnego micha co zeby myje !!! no i buziaczki co by terazniesza noc byla przespana !
elfiku tobie tez buziaczki i wytrwalosci..............ja chyba jednak bym sie zlamala nie potrafila bym tak
a co do tego nie wiem nie jestem ekspertem od zasypiania ;-)tymi zasypia z nami lub w dzien ze mna.........albo jak kiedys zasypial sam to przy telekatusiach i mnie w pokoju nie moglo byc...............ale moze lepiej posiedz przy niej
dasaria wylecz kochana to gardziolo wstretne no co za uparciuch ! kolorze czerwony z asiowego gardla przecz !!!!
elfiku tobie tez buziaczki i wytrwalosci..............ja chyba jednak bym sie zlamala nie potrafila bym tak
a co do tego nie wiem nie jestem ekspertem od zasypiania ;-)tymi zasypia z nami lub w dzien ze mna.........albo jak kiedys zasypial sam to przy telekatusiach i mnie w pokoju nie moglo byc...............ale moze lepiej posiedz przy niej
dasaria wylecz kochana to gardziolo wstretne no co za uparciuch ! kolorze czerwony z asiowego gardla przecz !!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
aaa no i swietne fotki milenki !!!!!!!!!!!! lila ty tez nie jestes potworem za jakiego sie masz !!! ladnie wyszlas !
no i weroniczka na slizgawce fajowa !!!!!!!!
Lilka
czyli tak..............
lila ja skumalam o co biega ..............troszke nie zrozumialam joasi ze nie zrozumiala ;-)
hihiiii fajnie :-)
no to mam szanse ze jednak mnie zrozumieja na maturze hiiiiii
a juz Joasi dzis pisalam ze ja faktycznie od jakiegos czasu mam ze mnie ludzie szczegolnie K nie rozumie
no i faktycznie chyba czasem tak nakrece ze sie ludzie gubią hiiiihii
DASARIA
lipcowe mamy '05
Elfiko - zainspirowałaś mnie, od przyszłego tygodnia biorę się za moją córcię i też będzie sama zasypiac - taki mam plan :-)
strasznie wnerwia mnie, że Daria nadal używa smoka (nynka) do zasypiania, ale coś czuję, że odzwyczajanie od smoka będzie trudne
a może jednocześnie odzwyczaic ją od smoka i nauczyc samodzielnego zasypiania??? KObitki co o tym myślicie???
strasznie wnerwia mnie, że Daria nadal używa smoka (nynka) do zasypiania, ale coś czuję, że odzwyczajanie od smoka będzie trudne
a może jednocześnie odzwyczaic ją od smoka i nauczyc samodzielnego zasypiania??? KObitki co o tym myślicie???
elfiko
lipcowe mamy ´05
no tak tez sobie pomyslalam ze jak tam z nia bede siedziec to bez sensu nauka samodzielnego usypiania jak ja i tak tam jestem tylko zamiast lezec obok to siedze. To od jutra ja zostawiam sama az zasnie. Dzieki Edytkokochana to normalne !!!! nie poddawaj się !!
dziś o godzinie 11 Julka tarła strasznie oczka, co dla mnie jest sygnałem, że idziemy lulu, no to ja ją bach do łóżeczka- wrzask (jakies 30 sek.) i cisza......
Myślę - śpi... nagle po 40 minutach słyszę, że wyrzuca rzeczy z komody, myślę acha - bawi się... no nic, zaglądam do niej... ojej Julcia stoi w łóżeczku i ani myśli spać... jak zobaczyła mamę podniosła ogromny protest... no to mama chyc spowrotem za drzwi... Julcia w bek (30 sek.)- w końcu padła koło 12:30 i spała prawie do 14 !
..........
takie ma loty moje dziecko czasami...
reklama
Lilka
aaa no i swietne fotki milenki !!!!!!!!!!!! lila ty tez nie jestes potworem za jakiego sie masz !!! ladnie wyszlas !
dziekujemy