reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Lilka, kanał z tą robotą , ja na miasto psioczę, ale w takiej małej miejscowości to już porażka - w mieście zawsze cos tam się znajdzie jakaś robota, ale płacić dupki też nie chcą!:no: :no: :no: :no:

A z tą anginą to ja Ciebie skumałam - bo mam tak samo - angina, a najwyżej zawalone oskrzela, a o grypie nigdy nie słyszałam! Tym bardziej że te szczepionki to jakieś zawsze nietrafione są! No i tylko te powikłania co edka pisała to przekichane jest ale to jak się nie dba i nie leży tylko lata z tą grypą niedoleczoną! .... chyba... :eek: :eek: :-p :-p :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
musze pochwalic micha - bardzo ładnie myje już sam ząbki szczoteczką a jak się cieszy :-p :-p :-p ide mleko robić, mąż mnie z kompa wywala :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

No to masz Alka super z tymi ząbkami. U nas ich mycie polega na tym, że Maciek ssie szczoteczkę i "wypija" z niej pastę do zębów:-) No i też bardzo to lubi :) Ja już mniej ;-) Muszę go strasznie zagadywać, albo rozśmieszyć, żeby się wyszczerzył i wtedy udaje mi się coś poszorować.

Lilka, kanał z tą robotą , ja na miasto psioczę, ale w takiej małej miejscowości to już porażka - w mieście zawsze cos tam się znajdzie jakaś robota, ale płacić dupki też nie chcą!:no: :no: :no: :no:

A z tą anginą to ja Ciebie skumałam - bo mam tak samo - angina, a najwyżej zawalone oskrzela, a o grypie nigdy nie słyszałam! Tym bardziej że te szczepionki to jakieś zawsze nietrafione są! No i tylko te powikłania co edka pisała to przekichane jest ale to jak się nie dba i nie leży tylko lata z tą grypą niedoleczoną! .... chyba... :eek: :eek: :-p :-p :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

hihiii fajnie ze jedna skumała co poeta mial na mysli :-D :-D :elvis:

a z ta grypą to mama mojej kolezanki w wieku 40 lat zmarła....dostała silnej goraczki w nocy i rano odkryli ze nie zyje...

przy sekcji zwłok wyszło ze poprostu iles razy nie leczyła gardła i zle sie to dla niej skonczyło....
trzeba o siebie dbac!!

:baffled: :baffled:
ale mi BB muliiiii bleeeeeeeeee

Dasaria jak chodzenie Darci?
U nas w tym temacie bez zmian, tylko 2-3 kroczki od mamusi do tatusia a poza tym tylko czworakowanie...

Hejoo kobitki,

z chodzeniam to u nas nic się nie dzieje, czasem zdażą się jakieś przypadkowe 2 koślawe kroczki, ale o chodzeniu nie ma mowy :no: :baffled: .

Doszłam do wniosku, że Daria robi sobie po prostu z nas jaja, bo jak tylko zorientuje się, że nikt trzyma to siada :cool2: :baffled: :no:

:baffled: :baffled:

Hejoo kobitki,

z chodzeniam to u nas nic się nie dzieje, czasem zdażą się jakieś przypadkowe 2 koślawe kroczki, ale o chodzeniu nie ma mowy :no: :baffled: .

Doszłam do wniosku, że Daria robi sobie po prostu z nas jaja, bo jak tylko zorientuje się, że nikt trzyma to siada :cool2: :baffled: :no:

to samo, to samo kochana.... ech:no: :no: :no:
jak mama nie trzyma pod boczki od razu pac na dupkę...:eek: :szok:

Jak zdrówko kochana, lepi coś ????

oj kochane ja ledwo zyje
jakbym kiedykolwiek sobie znowu wymyslila ze bede Weronike do czegos pryzzwyczajac albo odzwyczajac to mnie tak wirtualnie palnijcie na opamietanie ok? :eek:

reklama
Do góry