reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dzieki Niuńka tak mam zamiar własnie zacząc
zobaczymy
ale u nas to bedzie walka na noże, moje dziecko ostatnio przechodzi samą siebie :-(
Mam w domu niegrzecznego łobuza i tyle i trzeba coś z tym zrobic
to zasypianie to bedzie taki wstęp
mój łos sie ze mnie śmieje i mówi,że mam sobie jutrzejsze wszystkie seriale nagrac bo bede tam siedziec do rana
paskudny

reklama
dzieki Niuńka tak mam zamiar własnie zacząc
zobaczymy
ale u nas to bedzie walka na noże, moje dziecko ostatnio przechodzi samą siebie :-(
Mam w domu niegrzecznego łobuza i tyle i trzeba coś z tym zrobic
to zasypianie to bedzie taki wstęp
mój łos sie ze mnie śmieje i mówi,że mam sobie jutrzejsze wszystkie seriale nagrac bo bede tam siedziec do rana
paskudny
Elfiko choćbyś miała siedzieć do rana dnia drugiego - NIEREZYGNUJ! Mała w końcu zakuma ze w tej kwesti nic nie zdziała!Powodzenia!!!!

pan w żółtym czepku, proszę nie drażnić rekina !!!!
widziałam, w galerii !!!!!!!!!!
Niuńka- dokonałaś cudu!!! :no: :no: :szok: :szok: :szok: :szok:

HAHAHAHAHHAHAAH....:-D:-D:-D:-DTo w galeri to wyszedł jakiś pic na wode..fotomontaż.......kurdenaprawde to takie wielkie sadło mi wisi.....ja chce ważyć 10 kgmniej......oddam za darmo a nawet dopłace:wściekła/y::tak::baffled::sick::nerd:

Elfiko choćbyś miała siedzieć do rana dnia drugiego - NIEREZYGNUJ! Mała w końcu zakuma ze w tej kwesti nic nie zdziała!Powodzenia!!!!
hehe Niuńka o moja silna wole sie nie martwie, ja długo do wsyzstkiego dochodze ale jak coś postanowie to nie odpuszczam i jutro niestety przekona sie o tym moje dziecko :tak:

HAHAHAHAHHAHAAH....:-D:-D:-D:-DTo w galeri to wyszedł jakiś pic na wode..fotomontaż.......kurdenaprawde to takie wielkie sadło mi wisi.....ja chce ważyć 10 kgmniej......oddam za darmo a nawet dopłace:wściekła/y::tak::baffled::sick::nerd:
taaaa gadaj dalej
a powaznie to ja tez uważam,ze wygladasz super i strasznie mi imponujesz tym czego dokonałaś, widziałam Cie po ciazy i widze teraz i jestes dla mnie autorytetem w dziedzinie odchudzania

hehe Niuńka o moja silna wole sie niemartwie, ja długo do wsyzstkiego dochodze ale jak coś postanowie to nieodpuszczam i jutro niestety przekona sie o tym moje dziecko :tak:
Ha łosiek akurat przeczytał twój post i stwierdził że jakwytrzymasz to wygrałaś, bo dziecko w konxcu się zmeczy i zaśnie...hmmm.cos w tym musi być!:tak::tak::tak::tak:A jak zaśnie dziś to i zaśnie jutro!!!

taaaa gadaj dalej
a powaznie to ja tez uważam,ze wygladasz super i strasznie mi imponujesz tym czego dokonałaś, widziałam Cie po ciazy i widze teraz i jestes dla mnie autorytetem w dziedzinie odchudzania

nom, dla mnie też !!!!!
juz kiedyś pisałam, Niuńka moja idolka hihihihi

no dobra to ja zmykam...
mam prezent dla mojego mężulka :-):cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: mam zamiar się w niego przyoblec i jestem ciekawa wrażenia hahaha:cool2: :cool2:

nerka baby !!!!!!!:-D

reklama
Matko...z tym odchudzaniem to BARDZO Wam dziękuje za tak miłe słowa.Było mi ciężko, jest dalej ciężko ale teraz do określonej wagi którąchce osiągnąć zostało tak niewiele, że jakoś tak łatwiej mi!!A Waszesłowa dodatkowo pomagają!!
Po porodzie powiedziałam łośkowi, że pierwszy i ostatni raz tyle waże(więcej od niego) Zresztą nie od dziś wiadomo że otyli maja ciężej wżyciu...Ja swoją dfzisiejszą wagę zawdzięczam tylko swojemu uporowi -to ze jestem uparta jak osioł wie każdy kto mnie zna.
Poza tym uwielbiam ładną bieliznę, modne szmatki...a raczej z dużą wagąnie da się w tym chodzic...więc chudne...po pierwsze dla siebie, podrugie dla męża...po trzecie dla reszty świata!!!!
Raz je4szcze dziękuje że mdostrzegacie moje przemiany...:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis: dla Was!!!!!!!!1

Do góry