reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elunia dobrze wiedzieć,że nie jestem sama :wink: To mnie troszkę uspokoiło.Wiecie co w moim miasteczku znalazłam fajny sklepik a właściwie fundację.Mają tam ubrania w tym także śpioszki czapeczki dla niemowląt,po barrrrrrrrrdzo atrakcyjnych cenach.Śliczne czapeczki kupiłam tam mojemu synkowi a cena jednej wynosiła 1 zł.Jest to nowy towar tyle ,że oddawany przez producentów na rzecz biednych.Dlatego wszystko jest po bardzo niskich cenach a dochód ze sprzedaży przeznaczany jest na chlebek dla biednych.Wiem,że sklepy tej fundacji są w wielu miastach-więc moze i w waszym???Polecam "FUNDACJA BIEDA"

Dziewczyny ja juz glupieje. Godzinami slucham i probuje wysluchac bicie serduszka sluchawkami lekarskimi i nic nie slysze tylko buldoczenie. Teraz zalozylam sobie na gumke taki pasek dla sportowcow z zegarkiem, ktory wyczuwa tetno i tez nic nie wyczuwa :cry: Ja zwariuje

Mnie się Tusiu wydaje że to jeszcze za wczesnie abyś usłyszała bicie serduszka w słuchawkach.Ja bym Ci radziła udać się do twojego doktorka.Niech sprawdzi czy wszystko ok.Abo zadzwoń do niego i powiedz że masz złe przeczucia.Czasem kobieca intuicje zapobiega jakimś komplikacją.Jeśli upewnisz się,że wszystko jest ok,myśl o przyjemnych rzeczach.Oglądaj nawet po tysiąc razy stronki z akcesoriami dla brzdąców,wybieraj wózek(przeciesz nie mósisz już go kupować)ale ciesz się że maleństwo pojawi się niebawem,naciesz oko tymi pieknymi rzeczami wyobraz sobie jak będziesz jezdzić na spacerki.To niby nic, a jednak takie myśli sprawiają, że czujesz się bliska celu,wywołują uśmiech,uspokajają.To jest potęga podświadomości.Te złe myśli odstaw w kont.

Ja dla mojego 2 berbecia mam już karuzelke z pozytywką i pluszaczkami :D Oglądam ją co chwila i wyobrażam sobie, że za pół roczku ... :) Choć dzidzia wemnie jeszcze nie słyszy tej muzyczki ja i tak mu ją puszczam :) Kiedy byłam w ciąży z pierwszym też tak robiłam,przez całą ciążę.W póżniejszych miesiącach przy pozytywce się ożywiał albo wrecz przeciwnie wiedziałam że słucha.A kiedy urodziłam i wróciliśmy do domu mały mometalnie poznał tą muzyczkę,suchał i się usmiechał.

O super pomysł :-)

Ja jak mnie takie myśli nachodzą złe to tez tak robie zaczyna szukac dobryk myśli.... oglądam wózki, łóżeczka, ubranka :-) i jakoś tak odpływają te złe myśli.... zakazałam sobie kategorycznie czytać o poronieniach.... bo potem świruje :-) mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze - nowy dzionek nowa radość i energia oby tak dalej :-)
pozdrawiam

ale sweet.
ja juz nie wchodze na te inne straszne fora. Tu mi najlepiej. Przy was jakos odzyskuje optymizm.

Czesc dziewczyny,dawno mnie tu nie bylo.Mialam strasznie nerwowy okres w szkole-koniec semestru.....udalo mi sie i od wczoraj mam juz spokoj :D

Dziekuje Maniu za szybka odpowiedz,zawsze wiem cos wiecej :D

Czytalam sobie te wasze ostatnie wypowiedzi i powiem szczerze ze wogole nie rozumiem Tusi.Przeciez to tak niesamowity dla nas okres....Tusiu ciesz sie nim :!: Naczytalas sie nie potrzebnie o tych poronieniach.Jak jest dobrze nie szukaj dziury w calym.Ja nie czytam o poronieniach i ciesze sie moim stanem tak bardzo wyjatkowym!!

A brzusio juz mi widac... :D na wadze przybylo mi ok 1kg-niestety bo ja do chudych nie naleze :roll: Wiecie co zauwazylam? Ze brzusio zrobil mi sie twardy-caly!!Tuz pod piersiami i w dol do podbrzusza.Czytalam ze to normalne bo macica sie powieksza :roll: ale juz??

Pozdrawiam was mamuski i caluje brzuszki :D

reklama
No dlatego juz sobie zrobilam zakaz czytania o poronieniach, bo to mnie tak wystraszylo ze i u mnie moze jest cos nie tak a ja o tym nie wiem, ze zalapalam dola, a przeciez wczesniej tak nie mnialam. Dzisiaj ide do miasta poogladac dzieciece ciuszki i wozeczki to bedzie dla mnie teraz dobra terapia antydolowa. Ale i tak juz mi lepiej jak was czytam i te straszne mysli odchodza. :D

Do góry